Dac... Αλλα ποιο;

Ποιο απο τα δυο; και γιατι;

• Ifi pro idsd

Votes: 5 55,6%
  • Schiit ydrassil

Votes: 4 44,4%

• Total voters
    9

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
-Πέτρος - Αξίζει είναι κορυφαίο
-Γιάννης - Είναι πατάτα το έχω ακούσει τσάμπα λεφτά
-Μήτσος - Εντάξει έχει άλλα καλύτερα
-............-.......................
-............-......................

Όπου βλέπεις ....... συμπληρώνεις ότι θέλεις.

Reaction score
518
Κοιτα συμφωνω με οσα λες κατα καιρους.απλα προσπαθω να βρω κανενα τυπο που ακουσε καποιο σε αυτο το μπατζετ η εστω να παρω μια γνωμη εαν καποιο δεν ειναι τοσο καλο απο τεχνικης αποψης οσο ενα αλλο...

Απλα δεν γνωριζω το καθενα ποτε βγηκε.και τι λεει μεσα σαν τσιπακι.

Δεν ξερω εαν σκεφτομαι καλα αλλα δεν θελω να παρω κατι που ειναι 3χρονων ενω η τεχνολογια εξελισσεται.

Την luxman την εχω σε εκτιμηση.τπτ αλλο.τωρα απο εκει κ περα το χαος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.853
Εξαλλου ενα τέτοιο dac το θεωρω πληγη για το συστημα μου.
Ποια ηχεία έχεις;
Ενισχυτή;
Σε τι χώρο;
Αρτισίξτι έχουμε;
Δουλεύουμε ντιράκ ή κάτι άλλο για ισοσταθμιση;
Κανονικό τρίγωνο ακρόασης ή στο γουέντινγκ του Καραγκιόζη;
Πόσα σαμπ;

Να πούμε για πληγές, να ματώσει ο ντουνιάς...

Ντακ κράτα αυτό που παίζει streaming. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας..

Last edited:

Reaction score
518
να πουμε για πληγες.καταλαβαινω που το πας.

Το ρτ60 τον αλλο μηνα λογικα θα το εχω οπως επισης και θα κανω διορθωση χωρου.
εφοσον τα κανω οοολα δλδ ντακ και χωρο μετα θα αποφασισω εαν θελω σαμπ η οχι.που λογικα θα βαλω.λογικα.

harbeth c7es
hegel h190
τριγωνο κανονικα.

Τωρα εαν μπορω να μετρησω ρτ60 μονος μου και τζαμπα εαν ξερει καποιος ας μου πει.εχω μικροφωνο και μια καρτα behringer.πιο πολυ απο περιεργια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.853
Ωραία το πας.
Θα αλλάξουν πολλά πράγματα, πολύ περισσότερο από ότι με ένα Ντακ, αν συνεχίσεις όπως λες.
Για Ντακ, την γνώμη μου την είπα...
Spotify να παίζει, και τα ρέστα πακοτίνια..

Reaction score
518
αυτο που βλεπω παντως ειναι πως το igalvanic δεν εχει ρευμα...τι φαση.
ενω το iusb 3.0 nano που εχω και ομως πλεον δεν το βλεπω στο site της εταιριας παιρνει ρευμα.

απο την αλλη το igalvanic δεν εχει διπλη εισοδο για το καλωδιο gemini.

ψιλομπερδευτηκα για το εαν υπαρχει διαφορα μεταξυ igalvanic και iusb 3.0 nano.

Reaction score
877
αυτο που βλεπω παντως ειναι πως το igalvanic δεν εχει ρευμα...τι φαση.
ενω το iusb 3.0 nano που εχω και ομως πλεον δεν το βλεπω στο site της εταιριας παιρνει ρευμα.

απο την αλλη το igalvanic δεν εχει διπλη εισοδο για το καλωδιο gemini.

ψιλομπερδευτηκα για το εαν υπαρχει διαφορα μεταξυ igalvanic και iusb 3.0 nano.
εκτός από τις μετρήσεις (που στις μοντέρνες συσκευές δεν λένε απολύτως τίποτα γιατί είναι όλες τέλειες) υπάρχουν τα πραγματικά στοιχεία(υλικά) και η φιλοσοφία κατασκευής του μηχανήματος.. πχ ΟΛΑ τα dacs που φοράνε ολοκληρωμένα στην έξοδο φτάνουν μέχρι ένα σημείο.. ΔΕΝ μπορούν να πάνε παραπάνω, ο ήχος που ακούμε είναι αυτός του ολοκληρωμένου..

στα dacs πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν η τροφοδοσία, η κάρτα USB, τα ρολόγια(resync, reclock, exact bit multiplier/divider) το αναλογικό στάδιο εξόδου.. το dac chip (ή το Ladder που φοριέται πολύ τελευταία) όσο κι αν ακούγεται κυνικό, κάνει απλά μετάφραση..

αν πάμε λοιπόν σ' ένα επίπεδο τιμής 2500 θα έλεγα ότι είναι άστοχο να κοιτάμε dac με ολοκληρωμένα στην έξοδο.. ένα dac τέτοιου κόστους θα πρέπει να έχει κορυφαίας ποιότητας γραμμικό (και όχι ψηφιακό) τροφοδοτικό, διακριτή υλοποίηση του αναλογικού σταδίου εξόδου, κορυφαία κάρτα USB (Amanero) η οποία να τροφοδοτείται τοπικά από το dac και όχι από το USB, καλά ρολόγια (χρυσά TCXO), καλό hardware δηλ. ξεχωριστά τροφοδοτικά για ψηφιακά και αναλογικά, στιβαρό σασί, καλής ποιότητας βύσματα και καλώδια διακριτά και όχι τυπωμένα, καλά υλικά..

** υπάρχει ο www.audiophonics.fr που πουλά τέτοια dacs και μάλιστα πολύ φθηνά και χωρίς τελωνείο..

Reaction score
6.235
εκτός από τις μετρήσεις (που στις μοντέρνες συσκευές δεν λένε απολύτως τίποτα γιατί είναι όλες τέλειες) υπάρχουν τα πραγματικά στοιχεία(υλικά) και η φιλοσοφία κατασκευής του μηχανήματος.. πχ ΟΛΑ τα dacs που φοράνε ολοκληρωμένα στην έξοδο φτάνουν μέχρι ένα σημείο.. ΔΕΝ μπορούν να πάνε παραπάνω, ο ήχος που ακούμε είναι αυτός του ολοκληρωμένου..

στα dacs πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν η τροφοδοσία, η κάρτα USB, τα ρολόγια(resync, reclock, exact bit multiplier/divider) το αναλογικό στάδιο εξόδου.. το dac chip (ή το Ladder που φοριέται πολύ τελευταία) όσο κι αν ακούγεται κυνικό, κάνει απλά μετάφραση..

αν πάμε λοιπόν σ' ένα επίπεδο τιμής 2500 θα έλεγα ότι είναι άστοχο να κοιτάμε dac με ολοκληρωμένα στην έξοδο.. ένα dac τέτοιου κόστους θα πρέπει να έχει κορυφαίας ποιότητας γραμμικό (και όχι ψηφιακό) τροφοδοτικό, διακριτή υλοποίηση του αναλογικού σταδίου εξόδου, κορυφαία κάρτα USB (Amanero) η οποία να τροφοδοτείται τοπικά από το dac και όχι από το USB, καλά ρολόγια (χρυσά TCXO), καλό hardware δηλ. ξεχωριστά τροφοδοτικά για ψηφιακά και αναλογικά, στιβαρό σασί, καλής ποιότητας βύσματα και καλώδια διακριτά και όχι τυπωμένα, καλά υλικά..

** υπάρχει ο www.audiophonics.fr που πουλά τέτοια dacs και μάλιστα πολύ φθηνά και χωρίς τελωνείο..
Αφού οι μετρησεις είναι όλες τέλειες τότε πως γινεται τα πιο ακριβά να διαφέρουν; Χάνουν κάτι οι μετρήσεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss