ChrisHat
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 391
Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!
Με ψηφιακό volume έχω έναν ενδοιασμό πως μπορεί να ακουστεί μερικές φορές χωρίς ενέργεια, αλλά εξαρτάται και απο το matching με τον τελικό.
Με αναλογικό volume τα αποτελέσματα είναι κορυφαία.
Τώρα το να χρησιμοποιήσουμε κάποιο προ με Χ ήχο για να ισσοροπήσουμε ένα χαρακτήρα Ψ σε κάποιο σύστημα, είναι μια άλλη παράμετρος. Γι'αυτό και αναφέρω πως δεν είναι αδύνατο να αρέσει σε κάποια ακρόαση η χρήση ενεργού πρό.
Έτερον - εκάτερον δεν αλλάζει τον κανόνα (και δεν επιβαρύνει την τσέπη).
Βέβαια δεν έχω ψευδαισθήσεις , το να είσαι αφαιρετικός είναι δύσκολο ψυχολογικά ειδικά σε χρόνιους λάτρεις του Hi-Fi. Γιαυτό και το Bricasti M1 δεν έχει volume όπως και το Medea που απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη αγορά.
Θα το πω αλλοιώς. Είναι πολύ-πολύ δύσκολο (οχι αδύνατο) η πρόσθεση ενός ακόμη μηχανήματος -κυκλώματος με καλώδια, να ακουστεί καλύτερα απο ένα κορυφαίο DAC με αναλογικό volume απευθείας στον τελικό. (Κοινή λογική που αποδεικνύεται καθημερινά).Εγώ θα το πω αλλιώς, δεν εχω ακούσει ποτέ κορυφαίο σύστημα χωρίς ενεργό προ.
Με ψηφιακό volume έχω έναν ενδοιασμό πως μπορεί να ακουστεί μερικές φορές χωρίς ενέργεια, αλλά εξαρτάται και απο το matching με τον τελικό.
Με αναλογικό volume τα αποτελέσματα είναι κορυφαία.
Τώρα το να χρησιμοποιήσουμε κάποιο προ με Χ ήχο για να ισσοροπήσουμε ένα χαρακτήρα Ψ σε κάποιο σύστημα, είναι μια άλλη παράμετρος. Γι'αυτό και αναφέρω πως δεν είναι αδύνατο να αρέσει σε κάποια ακρόαση η χρήση ενεργού πρό.
Έτερον - εκάτερον δεν αλλάζει τον κανόνα (και δεν επιβαρύνει την τσέπη).
Βέβαια δεν έχω ψευδαισθήσεις , το να είσαι αφαιρετικός είναι δύσκολο ψυχολογικά ειδικά σε χρόνιους λάτρεις του Hi-Fi. Γιαυτό και το Bricasti M1 δεν έχει volume όπως και το Medea που απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη αγορά.