DACs - τελειωμό δεν έχουν

Reaction score
140
Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Τα δικα μου ειναι πολυ ευτελη για τα οικονομικα δεδομενα που κινεισαι. Αν σου πω θα γελας καμμια βδομαδα, αλλα δεν θελω να σου χαρισω τετοια ευτυχια!
έλα βασιλη με accustic arts cd και audio valve προ με monoblock μην μας βγεις και εσύ αντικονφορμιστής
please

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

έλα βασιλη με accustic arts cd και audio valve προ με monoblock μην μας βγεις και εσύ αντικονφορμιστής
please
Ρε o Vastsar πρέπει να έχει δώσει πιο πολλά απο ότι έχω δώσει εγώ και μετα με λέει και προκατελλημενο!!!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

πόσο πάει για τα παπαγαλάκια?
Μ' αυτό που έγραψες δε νομίζω να μου αφήνεις και πολλά περιθώρια:

1. Ή θα ανακαλέσεις.

2. Ή θα κινηθώ δικαστικά.

3. Ή θα το λύσουμε εκτός forum με άλλο τρόπο.

Your choice.

Και τώρα, άμα είσαι άντρας, γράψε και τα στοιχεία σου όπως εγώ.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!

Μ' αυτό που έγραψες δε νομίζω να μου αφήνεις και πολλά περιθώρια:

1. Ή θα ανακαλέσεις.

2. Ή θα κινηθώ δικαστικά.

3. Ή θα το λύσουμε εκτός forum με άλλο τρόπο. Και δε παίρνει!!!:413:

Your choice.

Και τώρα, άμα είσαι άντρας, γράψε και τα στοιχεία σου όπως εγώ.
ανακαλώ

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Αντωνη το τραβας το σχοινι. Γνωριζεις πολυ καλα οτι ετρεχε στο φορουμ μια προσφορα απο την Athens Pro. Και η τιμη (της προσφορας) ηταν δημοσιευμενη.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Ρε o Vastsar πρέπει να έχει δώσει πιο πολλά απο ότι έχω δώσει εγώ και μετα με λέει και προκατελλημενο!!!
Θελεις να κανουμε ενα συγκριτικο? Να ξεκινησουμε απο τα καλωδια?:143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.882
Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Ok μπόυζ, πάμε παρακάτω...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Το να έχεις διαδικτυακές διαφωνίες με κάποιον, είναι ένα πράγμα.

Το να θεωρείς ότι κάποιος γράφει ανοησίες, είναι ένα άλλο.

Το να προσβάλλεις την ηθική υπόσταση κάποιου που δε γνωρίζεις είναι ένα τρίτο, που δε μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει ανεκτό.

EDIT:
Τώρα το είδα:

ανακαλώ
ΟΚ.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ας αποχωρήσω από το thread για απόψε...

Δε θέλω να γράψω τίποτα πάνω στα νεύρα μου...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
πολυ τσαμπουκα εχει το φορουμ αποψε.

μηπως φταιει η σεληνη?

μηπως φταιει το ΔΝΤ?

μηπως ο Μαρινακης?

μηπως φταιει ο αραβας?

μηπως φταιει η αναδουλεια?

Σαββατο βραδυ ειναι, πατε καμμια βολτα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Επειδη μπηκα πριν 15 λεπτα....απο το μεσημερι λογω δουλειας!!!

Φιλε Αντωνη αποψε ειλικρινα την ακουσα με αυτα που γραφεις ....ειδικα τα περι παπαγαλακια......

Βαλε με λοιπον και μενα σε αυτα μιας και ακουσα την ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ οπως εγραψες και προμοταρω με σθενος τα προιοντα του Χατζησταμου!!!!!

Τα παιρνω φιλε ....μια φορα την βδομαδα μου τα βαζει στην τραπεζα οπως εχουμε συμφωνησει απλα εγω επειδη ειμαι συντονιστης μου δινει κατι τις παραπανω απο τον Ζαπαντη.....τα γαλονια βλεπεις!!!!!!

Δυστυχως μας καταλαβες ...........οπως επισης ο Tidal και ο Gpol τα παιρνουν απο τον Serius μιας και αυτοι προμοταρουν τα προιοντα του...βλεπε Tidal -Sovereign-Stylos....

Επισης τα πηρα χοντρα (επειδη ρε φιλε ειναι στο ξεκινημα)απο τον Dolfon που πουλαει το Vekian και ειπα να στησω παιχνιδι σε σας μπας και τσιμπησετε απο την και καλα στημενη ακροαση του Dac που εισαγει.....

Θα ανεβασω και φωτο απο τις μηχανες της CAT ...ξερεις τα λαμπατα που παλι εισαγει ο Δολοφονακης και φυσικα ----ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ----οι παραδες βλεπεις Αντωνη μου!!!!

Δεν εχω παραπονο Αντωνη μου....οι δουλειες πανε καλα (απο τις μιζες παντα)και οι πωλησεις στα προιοντα των χρηματοδοτων μου ειναι στα κοκκινα........ξεπουλησαν οι ανθρωποι εξαιτιας μου!!!!!!

Περιμενω και τον νεο κονβερτορα της CH ..πρωην τεχνικος της Αnagram-Orpheus....στο σπιτι μου .....ετοιμασου-ετοιμαστειτε........αλλαζω τα μπανια στο σπιτι και πρεπει να ψωνισετε.......υπομονη!!!

Να τωρα εχω μιλησει και με τον Θεμη (δεν τα εχουμε ακομη βρει στο μπαξισι)μηπως θα μπορουσε να μου φερει και το καινουριο Weiss Medea+ στο σπιτι μου να το ακουσω-να το παρουσιασω και να ξεπουλησει και αυτος μερες δυσκολες που ειναι .....ας με διαψευσει ο Θεμης αν λεω παραμυθια για την προαταση μου να το ακουσω σπιτι μου.....ασχετα αν δεν θα μπορουσα οικονομικα να παρω τετοια συσκευη!!!!

Εχω απλωθει φιλαρακι παντου......δοξα να εχει ο Παναγαθος....βρισκω θυματα και βγαζω τα προς το ζειν!!!!!!!!!!

Τον Οκτωμβρη να δεις τι ετοιμαζω σπιτι μου ....και με ποιους.........εκει να δεις παπαγαλακια που θα ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ(το γενικευω)..οποιοι..................το εχετε ως δεδομενο.....ασχετα αν πραγματικα αγαπαω αυτο το site και τους ανθρωπους του .............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ντροπη φιλε ......και ειλικρινα δεν το περιμενα απο σενα......την πατησα Αντωνακι .....

Και τελος παντων τετοιες μαλακιες σε αυτον τον χωρο απαγορευονται να γραφονται ειδικα οταν στηριζεσαι σε εικασιες και υποθετικες σκεψεις.......

Χαρηκες ρε φιλε με αυτο που εγραψες?

Νοιωθεις λυτρωμενος που επεσες μεσα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!

ανακαλώ
Γράφουμε μια χοντρομ@λ@κία και μετά την παίρνουμε πίσω?

Ωραία ....

Κι επειδή εγω δεν έχω αναστολές.

ban ρε μαγκάκι!

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.637

ΚΑΙ αυτό το θέμα ξέφυγε??? :111::111::111:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members