DACs - τελειωμό δεν έχουν

Reaction score
1.187
Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ αυτό το θέμα ξέφυγε??? :111::111::111:
Θα φταίνε μάλλον οι θέσεις των πλανητών που είναι τόσο οξυμένα τα αίματα! :414:

Reaction score
1.187

Μα τσακώνεστε για ποταπά DACs και αφήσατε απ' έξω τον Αρχηγό:

Τα μασάει όλα τα προαναφερθέντα, τα τρώει για πρωινό!

Reaction score
383

Dacs.....μάλιστα!!Απορώ γιατί τρώγεστε και δεν χαλαρώνετε να απολαύσετε τις μουσικές και το χόμπυ!Γνωρίζω ότι όλοι μας έχουμε τα προβλήματα και τα θέματα μας άλλα το χόμπι μας υπάρχει για να,αν όχι να τα ξεπερνάμε,να ξεφεύγουμε.
Δυστυχώς αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως έχουμε καταντήσει καταναλωτές και μηχανάκηδες,κι αν κάποιος μας θίξει το μηχανάκι να πέσουμε να τον φάμε....δεν παράγουμε πλέον(γι αυτό φθάσαμε ως εδώ) εκτός όλων των άλλων δεν παράγουμε Πνεύμα....μόνο εξυπνάδα!
Συνέλθετε!!!!

Reaction score
266

τι φταιμε εμεις που μπαινουμε εδω να διαβασουμε καμια αποψη να παρακολουθουμε "κοκορομαχιες" και επιδείξεις "γνώσεων" και "ικανοτήτων" μεταξύ σας? να βρεθείτε και να συζητήσετε ότι και κυριώς όπως θέλετε

Δεν υπάρχει κάποιος διαχειριστής να κάνει editing?

ΕΛΕΟΣ..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.888

Το editing στο avsite.gr είναι το ελάχιστο δυνατό. Δεν θα καταντήσουμε avclub εδώ μέσα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

τι φταιμε εμεις που μπαινουμε εδω να διαβασουμε καμια αποψη να παρακολουθουμε "κοκορομαχιες" και επιδείξεις "γνώσεων" και "ικανοτήτων" μεταξύ σας? να βρεθείτε και να συζητήσετε ότι και κυριώς όπως θέλετε

Δεν υπάρχει κάποιος διαχειριστής να κάνει editing?

ΕΛΕΟΣ..
Στις υποδειξεις βλεπω ειμαστε μανουλες(Ελληναρες βλεπεις)στην συμμετοχη ομως .........παρατηρητες !!!!!!!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Το editing στο avsite.gr είναι το ελάχιστο δυνατό. Δεν θα καταντήσουμε avclub εδώ μέσα.
αρα συμφωνεις με το μπαν που εγινε και το κατατασεις στο ελαχιστο δυνατο?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

αρα συμφωνεις με το μπαν που εγινε και το κατατασεις στο ελαχιστο δυνατο?

Εσύ διαφωνείς δηλαδή?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχου

το οτι στους τσακωμους συμετεχουν ΠΑΝΤΑ συγκεκριμενα οτομα (και εγω μεσα..) μας προβληματιζει ως avsite?

Γράφουμε μια χοντρομ@λ@κία και μετά την παίρνουμε πίσω?

Ωραία ....

Κι επειδή εγω δεν έχω αναστολές.

ban ρε μαγκάκι!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.888

το οτι στους τσακωμους συμετεχουν ΠΑΝΤΑ συγκεκριμενα οτομα (και εγω μεσα..) μας προβληματιζει ως avsite?
Εμένα όχι. Και να σου πω και κάτι; Εδώ έχει και τσακωμούς. Αν γουστάρεις οξυζενέ κατάσταση και γομολάστιχα, ώστε το παιχνίδι του κάθε μ@λ@κα και ψωνισμένου με την εξουσία διαχειρισταρά να είναι "καθαρό" και απαλλαγμένο από τέτοια βρωμισμένα ποστ, κάτσε στο ΧΑΖΟΜΑΓΑΖΟ και μην ξαναμπείς εδώ. Μπορεί να μη σου ταιριάζει ως ανθρώπου ρε παιδί μου, δε γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους - θα ήταν αφύσικο.

Αντιθέτως είναι απολύτως φυσικό, όποιος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον Ζαπάντη - και τον κάθε Ζαπάντη - να αρχίζει τις μικροπρέπειες. Όπως και τις προάλλες με το Βλάση, που κάτι εμποράδες της φωτιάς του τηλεφώνησαν και του είπαν μπράβο, επειδή δεν βγήκε να πει ευθαρσώς ποιο παίζει καλύτερα, το ένα ή το άλλο, παρά το γεγονός πως άλλοι τον ρωτούσαν επίμονα, ποιο παίζει καλύτερα, ενώ από πίσω, μπορεί και οι ίδιοι αυτοί οι εμποράδες, ή άλλοι, ή κάποια παπαγαλάκια και αυλικοί, του πετάνε λάσπη στέλνοντας pm εδώ κι εκεί, ότι τα παίρνει από τον ένα κι από τον άλλο.

Ενώ ο Βλάσης δεν βγήκε να πει τίποτα. Έκανε δηλαδή ό,τι κάνουν διάφοροι μαλακορηβιούερς της πλάκας, που τα γράφουν όλα ήξεις - αφήξεις, που τα βγάζουν όλα εξ ίσου καλά και στο τέλος δεν λένε τίποτα, ώστε να τα έχουν καλά με όλους τους έμπορες, και μένουν οι αναγνώστες με τον π@@τσο στο χέρι να λένε, "καλά, τί λέει τώρα ο μ@λ@κας, εγώ δηλαδή τί να κάνω, να πάρω αυτό ή το άλλο", χωρίς να μπορούν να βγάλουν άκρη - ενώ τί θέλουν; - μια γ@μημ3νη απάντηση στα ίσια θέλουν. Αυτό θέλουν.

Να μη σου πω τί γίνεται και με μένα, που ρωτάνε διάφοροι με pm, όχι για τίποτ' άλλο, αλλά για να έχουν μια απάντηση, χωρίς μα και μου. Ένα παιδί μου είχε γράψει μια φορά, "σε παρακαλώ, πες μου τί να κάνω, τί να πάρω, γιατί αν ανοίξω θέμα, θα αρχίσουν οι μ@λ@κ3ς και δε θέλω να τα μπλέξω χειρότερα"...

Και κάθεται ο Βλάσης και στενοχωριέται για το κάθε σίχαμα. Άι στο διάολο πια...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Εμένα όχι. Και να σου πω και κάτι; Εδώ έχει και τσακωμούς. Αν γουστάρεις οξυζενέ κατάσταση και γομολάστιχα, ώστε το παιχνίδι του κάθε μ@λ@κα και ψωνισμένου με την εξουσία διαχειρισταρά να είναι "καθαρό" και απαλλαγμένο από τέτοια βρωμισμένα ποστ, κάτσε στο ΧΑΖΟΜΑΓΑΖΟ και μην ξαναμπείς εδώ. Μπορεί να μη σου ταιριάζει ως ανθρώπου ρε παιδί μου, δε γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους - θα ήταν αφύσικο.

Αντιθέτως είναι απολύτως φυσικό, όποιος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον Ζαπάντη - και τον κάθε Ζαπάντη - να αρχίζει τις μικροπρέπειες. Όπως και τις προάλλες με το Βλάση, που κάτι εμποράδες της φωτιάς του τηλεφώνησαν και του είπαν μπράβο, επειδή δεν βγήκε να πει ευθαρσώς ποιο παίζει καλύτερα, το ένα ή το άλλο, παρά το γεγονός πως άλλοι τον ρωτούσαν επίμονα, ποιο παίζει καλύτερα, ενώ από πίσω, μπορεί και οι ίδιοι αυτοί οι εμποράδες, ή άλλοι, ή κάποια παπαγαλάκια και αυλικοί, του πετάνε λάσπη στέλνοντας pm εδώ κι εκεί, ότι τα παίρνει από τον ένα κι από τον άλλο.

Ενώ ο Βλάσης δεν βγήκε να πει τίποτα. Έκανε δηλαδή ό,τι κάνουν διάφοροι μαλακορηβιούερς της πλάκας, που τα γράφουν όλα ήξεις - αφήξεις, που τα βγάζουν όλα εξ ίσου καλά και στο τέλος δεν λένε τίποτα, ώστε να τα έχουν καλά με όλους τους έμπορες, και μένουν οι αναγνώστες με τον π@@τσο στο χέρι να λένε, "καλά, τί λέει τώρα ο μ@λ@κας, εγώ δηλαδή τί να κάνω, να πάρω αυτό ή το άλλο", χωρίς να μπορούν να βγάλουν άκρη - ενώ τί θέλουν; - μια γ@μημ3νη απάντηση στα ίσια θέλουν. Αυτό θέλουν.

Να μη σου πω τί γίνεται και με μένα, που ρωτάνε διάφοροι με pm, όχι για τίποτ' άλλο, αλλά για να έχουν μια απάντηση, χωρίς μα και μου. Ένα παιδί μου είχε γράψει μια φορά, "σε παρακαλώ, πες μου τί να κάνω, τί να πάρω, γιατί αν ανοίξω θέμα, θα αρχίσουν οι μ@λ@κ3ς και δε θέλω να τα μπλέξω χειρότερα"...

Και κάθεται ο Βλάσης και στενοχωριέται για το κάθε σίχαμα. Άι στο διάολο πια...
Θα μεινω στην τελευταια προταση του Κωστα........ειλικρινα με στεναχωρησε πολυ αυτη κατασταση,αυτες οι μαγκικες τοποθετησεις καποιων που θεωρουν οτι το λαυρακι που θα αναρτησουν στο ταμπλω την επομενη μερα ειναι απλα μια μ@λακισμενη και ηλιθια σκεψη τους ,που αυτοι ως μαγκες εχουν καταλαβει την κεντα του dealing που παιζεται και διαθετουν τα οπλα για το ξεμπροστιασμα ....ειδικα του συντονιστη !!!!

Το κοβω εδω μιας και το thread που εχει ανοιχτει εχει ως θεμα τα DAC της αγορας,εχει καθαρα ενημερωτικο χαρακτηρα βασιζομενο στην καλη διαθεση για ολους....γιαυτο και ειναι ανοιχτο ωστε να ενημερωνομαστε για καθε νεα μηχανη της αγορας ειτε μπορουμε να την αποκτησουμε ειτε οχι !

Φυσικα η ενημερωση ειναι και για αυτους που εχουν 10 ποστς στα δυο χρονια αλλα ξερουν να παιρνουν θεση εκει οπου .....νομιζουν οτι τους χρειαζονται..............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

AURALiC ARK MX+ Dac

ARK MX+ is a 32 bit/192KHz USB D/A converter which has been created for modern leisure lifestyle. It is advanced in design, powerful in functions and precise in musical representation.

Based on ActiveUSB™, AFN402™, Alire™, Purer-Power™, self-adapt upsampling circuit and other innovative patents solely owned by AURALiC, ARK MX+ could enable its user to fully enjoy the musical beauty by perfectly replaying the Hi-Rez format music and discovering every detail in original recordings.

AURALiC Sanctuary Audio Processor
The heart of ARK MX+ is the AURALiC Sanctuary audio processor, which is jointly made by AURALiC and its technical partner: Archwave AG in Swiss. Sanctuary is based on the powerful multi-core ARM architecture, with the calculating capability as high as 1000MIPS, it could handle 32Bbit/192KHz multi-channel real-time audio stream.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Self-adapted Upsampling Circuit
Upsampling to higher sample rates make improvements to fine detail, sound stage depth and image separation. The self-adapted upsampling circuit inside ARK MX+ could automatically choose the best upsampling ratio, it could convert 44.1 KHz & 88.2KHz to 176.4KHz or 48KHZ & 96KHz to 192KHz. Such self-judgment uses proprietary interpolation technology to provide the highest possible fidelity at all sampling rates from 44.1KHz to 192KHz so as to precisely restore the originality of music by avoiding the signal distortion from non-integer upsampling algorithm.

The DAC chip is a selected AKM AK4399, the upsampler a TI SRC4392.

Frequency response
DC - 20KHz, +/- 0.02 dB

Signal/Noise
118 dB, 20Hz-20KHz, A-weighted

THD+N
<0.0005%, 20Hz-20KHz at 0dBFS

Dynamic range
124dB, 20Hz-20KHz, A-weighted

Output port
Balanced analog output, 4Vrms
Single-ended analog output, 2Vrms
AES/EBU Digital Output*

Input port
USB 2.0 Input** (44.1KHz-192KHz, up to 32Bit)
S/PDIF Digital Input (44.1KHz-192KHz up to 24Bit)

Power dissipation
Appox. 20W

Dimension
11''W x 9''D x 2.6''H (33cm x 23cm x 6.5cm)

Weight
12 pounds (5.5kg)

$2000

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.637

TAD C2000 DAC/Preamp

Rated Output Voltage:
1.5V (balanced), 0.75V (unbalanced)

Maximum Output Voltage:
16Vms (balanced) 8Vms (unbalanced)

Rated THD:
0.003%

IHF S/N Ratio:
120dB

Frequency Response:
10Hz—100kHz, –1 dB

Gain
12dB

Analog Input Jacks:
2 Balanced, 2 Unbalanced

Digital Input Jacks:
1 Balanced, 1 Unbalanced

USB (-B) Input Jacks:
1

Analog Output Jacks:
2 Balanced, 2 Unbalanced

Analog Maximum Allowable Input Voltage (-40dB):
20V (balanced), 10V (unbalanced)

Compatible Sampling Frequencies:
44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz

USB Operating Environment:
USB Jacks: USB 2.0 High-speed;

OS: Windows XP and later; Mac OS 10.5 and Later (44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96 kHz),

Windows 7/Windows Vista (compatible with a specialized driver),

Mac OS 10.6 and later (44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96 kHz, 176.4 kHz, 192kHz)

Power Requirements:
AC 120 V, 60 Hz (USA), AC 220 V to 240 V, 50 Hz /60 Hz (Europe, Asia)

Power Consumption:
37W

Power Consumption During Standby:
0.5W or less

Dimensions:
40mm (W) x 140mm (H) x 393mm (D)[17-5/16 in. (W) x 5-1/2 in. (H) x 15-1/2 in. (D)]

Weight:
23.5kg (51.8 lb)

Τιμή στα 24500 δολλάρια

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Calyx Coffee USB DAC Head/Amp

If there has ever been a product that we have wanted more than any, it would have to be the Calyx Coffee. With it's Asynchronous 24bit/96kHz connection and the ability to drive 'difficult' headphones, all for under $300, what's not to want right?

Inside of it's solid body is an ESS Sabre DAC chip and the analogue output is via line outs for connection to your stereo or powered speakers, plus the 3.5mm headphone output. The interesting part of the Calyx is that it is the first unit on the market that is capable of controlling the host computer.

What that means, is after connecting it to your computer, it can control the playback of the host application. For me this means a Mac running iTunes and BitPerfect software. Without loading ANY software, the Calyx controls iTunes with play, pause, forward and back controls. The volume control on the Coffee actually controls the Computers audio output, not iTunes, and not it's own volume!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Specifications

* D/A Converter IC: ESS Technology ES9023 Premier Stereo DAC
* Sample Rates: 8K-96KHz
* THD+N: 0.006% @ 1KHz, 0dBFS
* SNR: 100 dB, A-weighted
* Channel Separation: -107 [dB] @ 1kHz
* Outputs: Line-Out-RCA Jack, Headphone Out-3.5mm Stereo Headphone Jack
* Output Level: 1.8 Vrms(Line-out), 1.3 Vrms (Headphone-Out)
* Digital Input Resolution and Sample Rate
USB : 24 bits / 8K, 16K, 32K, 44.1K, 48K, 96KHz
* OS Requirement: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X
* Dimensions: 115.2mm X 58.6mm X 25mm
* Weight: 285g

Price: $299.00

Reaction score
5.614

Στο σύστημα του Antonisgr με τα 802d, επειδή ήμουν παρών, όντως o ενεργός (τριπλάσιας αξίας) προ Classe υπερίσχυσε του dac202 ως προ όπως και του Music First παθητικού προ.
Στο σύστημα του kotsidisjohn, με τα Atma-sphere να αδυνατούν να οδηγήσουν σωστά τα Verity, πάλι ο ενεργός προενισχυτής του σαν να βοηθούσε την κατάσταση.

Σε δικά μου συστήματα, με ηχεία σαφώς χαμηλότερης κλάσης αλλά και μικρότερης ανάγκης του καλού drive, π.χ. με τα ενεργά Purity ή με τα Sonus Faber Towers οδηγούμενα από Atma-sphere S30, ο clear audio balance pre αποδείχτηκε μη απαραίτητος σε σύγκριση με το Dac202 ως προ.

Μάλιστα με τα SF Towers και με τον Atma-sphere S30, με προ το Dac202, είμαι τόσο απόλυτα ευχαριστημένος που δεν θέλω με τίποτα να το πειράξω το σύστημα, παρόλο που φαντάζει ετερόκλητο, και το χρησιμοποιώ ως κύριο για τις ακροάσεις μου.

Η δική μου άποψη είναι τα dac που λειτουργούν ως προ μπορούν σε αρκετά συστήματα να ακυρώσουν την ανάγκη ενός ενεργού προ, ενώ σε συστήματα με απαιτητικά ηχεία η ύπαρξη ενός ενεργού (και ακριβού) προενισχυτή επιβάλλεται.

Θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες. Ο καθένας έχει δίκιο από την πλευρά του. Ακόμη και τα ειρωνευτικά σχόλια φαντάζομαι προέκυψαν επειδή η εμμονή κάποιων μελών με συγκεκριμένα προϊόντα φαντάζει κάπου υπερβολική. Το σίγουρο είναι όμως ότι και οι τελευταίοι καλά κάνουν και το διατυμπανίζουν πόσο ικανοποιημένοι είναι. Σίγουρα δεν το κάνουν για να χειραγωγήσουν, αλλά επειδή είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Στο σύστημα του Antonisgr με τα 802d, επειδή ήμουν παρών, όντως o ενεργός (τριπλάσιας αξίας) προ Classe υπερίσχυσε του dac202 ως προ όπως και του Music First παθητικού προ.
Στο σύστημα του kotsidisjohn, με τα Atma-sphere να αδυνατούν να οδηγήσουν σωστά τα Verity, πάλι ο ενεργός προενισχυτής του σαν να βοηθούσε την κατάσταση.

Σε δικά μου συστήματα, με ηχεία σαφώς χαμηλότερης κλάσης αλλά και μικρότερης ανάγκης του καλού drive, π.χ. με τα ενεργά Purity ή με τα Sonus Faber Towers οδηγούμενα από Atma-sphere S30, ο clear audio balance pre αποδείχτηκε μη απαραίτητος σε σύγκριση με το Dac202 ως προ.

Μάλιστα με τα SF Towers και με τον Atma-sphere S30, με προ το Dac202, είμαι τόσο απόλυτα ευχαριστημένος που δεν θέλω με τίποτα να το πειράξω το σύστημα, παρόλο που φαντάζει ετερόκλητο, και το χρησιμοποιώ ως κύριο για τις ακροάσεις μου.

Η δική μου άποψη είναι τα dac που λειτουργούν ως προ μπορούν σε αρκετά συστήματα να ακυρώσουν την ανάγκη ενός ενεργού προ, ενώ σε συστήματα με απαιτητικά ηχεία η ύπαρξη ενός ενεργού (και ακριβού) προενισχυτή επιβάλλεται.

Θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες. Ο καθένας έχει δίκιο από την πλευρά του. Ακόμη και τα ειρωνευτικά σχόλια φαντάζομαι προέκυψαν επειδή η εμμονή κάποιων μελών με συγκεκριμένα προϊόντα φαντάζει κάπου υπερβολική. Το σίγουρο είναι όμως ότι και οι τελευταίοι καλά κάνουν και το διατυμπανίζουν πόσο ικανοποιημένοι είναι. Σίγουρα δεν το κάνουν για να χειραγωγήσουν, αλλά επειδή είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.
Ποια ειναι τα ειρωνευτικά σχόλια .....μηπως βρε Γιαννη ...τα παπαγαλακια........γιατι ποιο πριν ποιος ειρωνευτηκε?

Αν τωρα οι αποψεις καποιων (και γω μεσα)επιμενουν σε κατι οταν υπαρχει αναλογη εμπειρια ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.....
Ειναι βεβαια και πως το εκλαμβανει ο καθενας .......

Reaction score
5.614

Ποια ειναι τα ειρωνευτικά σχόλια .....μηπως βρε Γιαννη ...τα παπαγαλακια........γιατι ποιο πριν ποιος ειρωνευτηκε?

Αν τωρα οι αποψεις καποιων (και γω μεσα)επιμενουν σε κατι οταν υπαρχει αναλογη εμπειρια ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.....
Ειναι βεβαια και πως το εκλαμβανει ο καθενας .......
Διάβασα τις τελευταίες σελίδες μαζί σήμερα και είδα ειρωνικά σχόλια από όλες τις πλευρές. Δεν έχει νόημα να τις quot-άρουμε ξανά.

Σίγουρα ο καθένας βασίζεται στις προσωπικές του εμπειρίες, γι' αυτό και είπα ότι συμφωνώ με όλους.

Και στο επίμαχο θέμα, για τη χρήση ή όχι ενεργού προ, ο καθένας θα κρίνει ανάλογα με τις απαιτήσεις τις δικές του και τις απαιτήσεις του συστήματός του.

Αν εμένα π.χ. μου φτάνει η απόδοση του dac202 ως προ δεν μπορώ να το ορίζω ότι ισχύει για όλα τα συστήματα και χρήστες, και το αντίστροφο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.430

λίγο off topic , αλλά νομίζω οτι χάσαμε την μπάλα εδω μέσα.
Γίνονται τσακωμοί ιστορίες ,πέφτουν μπαν και μαγκιές , λέγονται διάφορα ....
Ρε σεις χαλαρώστε λιγάκι.
Αρβανίκο αρπαγμένο σε βλέπω!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88