Db meter

Reaction score
1
:D :D :D

Μάλιστα!!

Και φαντάζομαι ότι επικουρούμενος του συναδέλφου σου προχωράτε ήδη στη συγγραφή του σχετικού επιστημονικού άρθρου...

Reaction score
1
Α μάλιστα, κληρονομείται διεισδυτικά το χάρισμα..

Ε τότε προχώρα ελεύθερα με τις ανακοινώσεις σου.. :lol: :lol:

Reaction score
297
Υπερβάλλεις, ένα τηλέφωνημα υπόθεση είναι. Διακρίνω όμως μία εξάρτησή σου από τα λεγόμενά μου. Προσπάθησε αν θες (και αν γίνεται) να αυτονομηθείς.

Reaction score
1
Καλά, απεύφευγε εσύ ολισθήματα του τύπου "δεν υπάρχει ΜΙΑ "καμπύλη του αυτιού" αλλά πολλές, θεωρητικά άπειρες", και θα καταβάλλω κι εγώ τη σχετική προσπάθεια να καταστώ αυτόφωτος.

Reaction score
297
Ένα πρώτο βήμα πριν αρχίσεις να ακτινοβολείς, είναι να αρχίσεις να βλέπεις:

Reaction score
1
Θλίβομαι τα μάλλα όταν αυτοαναιρείσαι. Πάντα περιμένω από σένα περισσότερα..

Αυτό που παραθέτεις είναι μία και μόνο καμπύλη απόκρισης της ακουστικής συσκευής στο ακουστικό ερέθισμα.

Η ένταση του εισαγόμενου ερεθίσματος είναι αυτή που μεταβάλλεται στο διάγραμμά σου!

Reaction score
1
Να υποθέσω, με βάση τη στιβαρότητα του τελευταίου επιχειρήματος, ότι αντιμετώπισες Google dysfunction?
(Στμ.: Το Google δεν έβγαλε επεξήγηση του διαγράμματος ή έχει πέσει ολοσχερώς).

Ε, τότε ρίξε ένα τηλέφωνο στο ξάδελφο! :lol: :lol:

Reaction score
297
Μου ζήτησε να σου μεταφέρω ότι η φυσιολογία της ακοής είναι πολύπλοκο πράγμα και συνέχισε με μία βρισιά που δεν μπορώ να σου μεταφέρω για λόγους ευπρεπείας.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.431
Κάποιο απόγευμα μαζευτήκαμε μερικά κομμάτια βλαμμένων και δοκιμάσαμε τα ντεσιμελόμετρά μας.
Ψηφιακά και αναλογικά.
Σε κάποια στάθμη (περίπου 90 db) τα δύο βελονάτα έδειχναν ακριβώς την ίδια στάθμη. Σε κάποια άλλη (100 db) το ίδιο τα ψηφιακά. Ένα μόνο, το ογκοδέστερο και επαγγελματικότερο έδειχνε μονίμως διαφορά απ΄όλα τα άλλα. Συνολικά ήταν 5.
Το πιο περίεργο όμως ήταν ότι ενώ τα είχαμε το ένα δίπλα στο άλλο, όταν τραβούσαμε λίγο πίσω (δηλ. απομακρύναμε) το ένα ψηφιακό, η στάθμη του ανέβαινε!
Με το subwoofer πάντως η μέτρηση δεν μου φάνηκε σωστή από κανένα όργανο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.482
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134