Denon 4308

Reaction score
10
Πρόκειται να αγοράσω τον συγκεκριμένο ενισχυτή και θα ήθελα με τη βοήθειά σας να βρούμε την καλύτερη δυνατή τιμή.
Μέχρι τώρα η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι 2200€ (Κοσμάς Στοά Φέξη) αλλά επειδή έχω διαβάσει για καλύτερες τιμές εως και 1900€, αν κάποιος ξέρει κάτι καλύτερο από αυτό ας βάλει ένα χεράκι.
Δυστυχώς είμαι μακριά από Αθήνα και δεν μπορώ να ψάξω όπως θα ήθελα.
Η πληρωμή θα είναι μετρητοίς όχι με δόσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Denon 4308

Πρόκειται να αγοράσω τον συγκεκριμένο ενισχυτή και θα ήθελα με τη βοήθειά σας να βρούμε την καλύτερη δυνατή τιμή.
Μέχρι τώρα η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι 2200€ (Κοσμάς Στοά Φέξη) αλλά επειδή έχω διαβάσει για καλύτερες τιμές εως και 1900€, αν κάποιος ξέρει κάτι καλύτερο από αυτό ας βάλει ένα χεράκι.
Δυστυχώς είμαι μακριά από Αθήνα και δεν μπορώ να ψάξω όπως θα ήθελα.
Η πληρωμή θα είναι μετρητοίς όχι με δόσεις.
Η καλύτερη τιμή που έχω βρεί κι εγώ είναι 2100 με 2200.....παρόλα αυτά πιστεύω ότι με παζάρια μπορείς να τον πάρεις στο δυχίλιαρο......για μετρητά μιλάμε πάντα.

Reaction score
0
Φιλε στο γειτονικο site αναφερει καποιος για 1900ευρω καπου στην πλατεια Κοραη , αλλα χωρις να αναφερει διευ8υνση. Επισης ο ιδιος παλι αναφερει για πολυ καλες τιμες σε καποιο μαγαζι στην πλατεια Κανιγγος απεναντι απο τα Goodys. Στην πλατεια Κοραη τα εχω ψαξει τα καταστηματα και ολοι λενε κατι αστρονομικες τιμες. Στην Κανιγγος δεν εχω παει. Αν βρεις κατι δωσε στιγμα γιατι ενδιαφερομαι και εγω.

Reaction score
10
Φιλε στο γειτονικο site αναφερει καποιος για 1900ευρω καπου στην πλατεια Κοραη , αλλα χωρις να αναφερει διευ8υνση. Επισης ο ιδιος παλι αναφερει για πολυ καλες τιμες σε καποιο μαγαζι στην πλατεια Κανιγγος απεναντι απο τα Goodys. Στην πλατεια Κοραη τα εχω ψαξει τα καταστηματα και ολοι λενε κατι αστρονομικες τιμες. Στην Κανιγγος δεν εχω παει. Αν βρεις κατι δωσε στιγμα γιατι ενδιαφερομαι και εγω.

Τα διάβασα κι εγώ αυτά αλλά που να τρέχω από την Κρήτη να γυρίζω στην πλατεια Κανιγγος για να κερδίσω 100€!
Μόνο με τηλεφωνάκι και από μακριά θα γίνει η δουλειά.
Εσύ που είσαι εκεί κοντά για ρίξε κανένα βλέφαρο ακόμα και ρίξε σύρμα.

Αλήθεια αν χτυπήσουμε δύο, αφού ενδιαφέρεσαι κι εσύ δεν θα συγκινηθούν καθόλου;

Reaction score
0
Ναι συγκινηση και δακρυ ισως πεσει ... αλλα η τιμη σιγουρα δεν πεφτει!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent