DENON AVR-X6200W H MARANTZ 7011

Reaction score
588
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε στην αγορά ενός ενισχυτή. Τα χρήματα που διαθέτω είναι 1400 με 1600 € Έχω βρει δύο που μου αρέσουνε σ' αυτή την τιμή
MARANTZ 7011 1399 mediamark
DENON AVR-X6200W. 1470€ Elektrowelt24
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
επειδή τώρα το είδα το elektrowelt24 που αναφέρεις...θα το πάρεις χωρίς ΦΠΑ να φανταστώ?
κάνε τους και κανένα παζάρι...σηκώνουν οι συγκεκριμένοι;)

Reaction score
588
επειδή τώρα το είδα το elektrowelt24 που αναφέρεις...θα το πάρεις χωρίς ΦΠΑ να φανταστώ?
κάνε τους και κανένα παζάρι...σηκώνουν οι συγκεκριμένοι;)
Όχι με ΦΠΑ είναι και τα μεταφορικά μέσα απλά δεν υπάρχει μαύρος μόνο ασήμι
[DOUBLEPOST=1488125752][/DOUBLEPOST]
Υπάρχει και μαύρος αλλά κάνει 110 € + Το ΦΠΑ είναι 19%

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
[DOUBLEPOST=1488125752][/DOUBLEPOST]
Υπάρχει και μαύρος αλλά κάνει 110 € + Το ΦΠΑ είναι 19%
καλά αυτό με τα χρώματα και τις αποκλίσεις τιμών δεν το κατάλαβα ποτέ...:headbang:
Αν δεν κάνω λάθος ο DENON διαχειρίζεται δύο κανάλια παραπάνω από ότι ο Marantz
υποστηρίζει 9.1.2 με προενίσχυση...τι ηχεία έχεις και πόσα σκοπεύεις να οδηγήσεις με αυτό το μαραφέτι?:D

Reaction score
588
καλά αυτό με τα χρώματα και τις αποκλίσεις τιμών δεν το κατάλαβα ποτέ...:headbang:

υποστηρίζει 9.1.4 με προενίσχυση...τι ηχεία έχεις και πόσα σκοπεύεις να οδηγήσεις με αυτό το μαραφέτι?:D
Εδώ έχω μπερδευτεί λιγάκι θέλω να παίξει το κλασσικό 7,1 + τα τέσσερα atmos
Τα ηχεία μου όλα είναι klipsch καινούργια
11,1

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Εδώ έχω μπερδευτεί λιγάκι θέλω να παίξει το κλασσικό 7,1 + τα τέσσερα atmos
Τα ηχεία μου όλα είναι klipsch καινούργια
11,1
άρα βγαίνουν όλοι οι συνδυασμοί...από χώρο πως πας?

Reaction score
588
άρα βγαίνουν όλοι οι συνδυασμοί...από χώρο πως πας?
Είμαι ευχαριστημένος έχω 26 τετραγωνικά και σκέφτομαι στο μέλλον να προσθέσω άλλα δύο ηχεία να το κάνω 13,1 Και γιαυτό ρωτάω γιατί δεν ξέρω καλά και δεν είμαι σίγουρος Όντως ο
DENON Διαχειρίζεται δυο κανάλια παραπάνω με Έξτρα τελικό ενώ ο Marantz Δεν το έχει αυτό

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Είμαι ευχαριστημένος έχω 26 τετραγωνικά και σκέφτομαι στο μέλλον να προσθέσω άλλα δύο ηχεία να το κάνω 13,1 Και γιαυτό ρωτάω γιατί δεν ξέρω καλά και δεν είμαι σίγουρος Όντως ο
DENON Διαχειρίζεται δυο κανάλια παραπάνω με Έξτρα τελικό ενώ ο Marantz Δεν το έχει αυτό
o 7010 το έκανε ο 7011 όχι

άρα πας σε Denon...δεν πρόσεξα ότι η διαφορά είναι τόσο μικρή..:whistling::)

Reaction score
660
πρώτη φορά Αριστερά:p:roflmao::roflmao::roflmao:
παρε ενα στερεο δικαναλο καλο και ασε τους πολυκαναλους γιατι δεν εχουν τελειωμο και ειναι πεταμενα λεφτα...αγοραζεις σημερα και αυριο ειναι παλιατζουρα και κανεις δε τον θελει ... ασε που γεμιζεις αχρηστα ηχεια για να παιξουν 30-40 φορες και μετα να τα φαει η σκονη

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
παρε ενα στερεο δικαναλο καλο και ασε τους πολυκαναλους γιατι δεν εχουν τελειωμο και ειναι πεταμενα λεφτα...αγοραζεις σημερα και αυριο ειναι παλιατζουρα και κανεις δε τον θελει ... ασε που γεμιζεις αχρηστα ηχεια για να παιξουν 30-40 φορες και μετα να τα φαει η σκονη
Πέτα και εσύ τη μηχανή στο avatar(αν την έχεις) και πάρε ποδήλατο
ούτε τέλη κυκλοφορίας και ασφάλειες ,αστείο service,ούτε κλίσεις για ταχύτητα και κράνος,ούτε τροχαία,ούτε βενζίνες:roflmao::roflmao::headbang:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.667
o_O

Reaction score
588
Διαφωνώ το αποτέλεσμα ενός οικιακού κινηματογράφο είναι πάρα πολύ ωραίο Και σε βάζει κυριολεκτικά μέσα στην ταινία

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Διαφωνώ το αποτέλεσμα ενός οικιακού κινηματογράφο είναι πάρα πολύ ωραίο Και σε βάζει κυριολεκτικά μέσα στην ταινία
βρε πάρε δικάναλο σε λέει το παιδί..μη τα φάει η σκόνη:roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
660
Πέτα και εσύ τη μηχανή στο avatar(αν την έχεις) και πάρε ποδήλατο
ούτε τέλη κυκλοφορίας και ασφάλειες ,αστείο service,ούτε κλίσεις για ταχύτητα και κράνος,ούτε τροχαία,ούτε βενζίνες:roflmao::roflmao::headbang:
Εσυ κατσε στο καναπε να βρεις τη χροια το κοκο και το βελουδο και εγω θα παω για καφε να κοιταω τη θαλασσα ... α και αν σου περασει καμια σφαιρα απο το ατμος πιαστην

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης