DENON AVR-X6200W H MARANTZ 7011

Reaction score
15.548
και οι δυο μια χαρα ειναι....
..εξαλλου δεν υπαρχει αλλη εταιρια σε αυτα τα λεφτα να βγαζει 11.2 και με ολα τα καλουδια..

Reaction score
15.548
το μονο λαθος(για μενα) ειναι οτι τα ηχεια που εχεις μπορουν να στηθουν μονο κατα atmos και θα χασεις την auro3d εκδοχη που ειναι καλυτερη ακουστικα με λιγοτερα ηχεια και πιο ευκολα σε στησιμο στον χωρο....

Reaction score
588
το μονο λαθος(για μενα) ειναι οτι τα ηχεια που εχεις μπορουν να στηθουν μονο κατα atmos και θα χασεις την auro3d εκδοχη που ειναι καλυτερη ακουστικα με λιγοτερα ηχεια και πιο ευκολα σε στησιμο στον χωρο....
Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει ανακαίνιση πρόσφατα το χώρο Και έχω περάσει τα ηχεία στην γυψοσανίδα στην οροφή και έχω ασχοληθεί μόνο με το atmos

Reaction score
588
Η αγορά του ενισχυτή πραγματοποιήθηκε θα μου το στείλουνε την Τρίτη Θεσσαλονίκη από το κατάστημα audioshow Πήρα τελικά το MARANTZ 7011 Πιστεύω στο χώρο που έχω να με καλύψει ανεβάζω και μερικές φωτό

Attachments

Reaction score
588
Ήρθε ο ενισχυτής και μπήκε σε λειτουργία Το doldy atmos 7,2,4 Παίζει μαζί με τον τελικό Harman karbon. Η πρώτη εντύπωση για το Marantz είναι πάρα πολύ θετική

Attachments

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης