Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Ευχαριστώ για την απαντηση σου..Υπαρχει περιπτωση να υπερτερει ο Denon σε θέμα μουσικότητας σε σχεση με το Yamaha ?
σχεδον την ιδια ισχυ εχουνΠαιδιά, οι ενισχυτες είναι επίσης ανόμοιοι και ως προς το πως ανακοινώνουν την ισχύ. Ο Γιαμάχα με τα 145 βατ φτάνει στο 10% παραμορφωση, ενώ ο Ντένον μόλις στο 0,08% για να δώσει 100 βατ.
Του 803N είναι RMS, του 800Η δεν είναισχεδον την ιδια ισχυ εχουν
ΥΑΜΑΗΑ : 100 W + 100 W (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.019% THD)
![]()
MusicCast R-N803D - Specs - Yamaha - Other European Countries
Created by tradition and progresseurope.yamaha.com
Denon: Output power 8 Ohm (20 Hz - 20 kHz, T.H.D. 0.07%)
100 W (0.08%)
....Amplifiers | Denon - Global
Discover Denon Amplifiers. Prepare to hear sound differently.www.denon.com
δεν το ξερουμε,το πιο πιθανο να ειναι η ιδια μετρηση rms δηλαδη.Δεν εχει και τοση σημασια ομως,ο yamaha εχει πιο στιβαρο τροφοδοτικο,αρα καλυτερα ρευματα και αυτο τελικα ειναι πιο σημαντικο.
Ο Yamaha είναι μονόδρομος σε αυτούς τους 3, o marantz είναι αδύναμος ενώ ο demon δείχνει χειρότερη κατασκευή εσωτερικά, εγώ έχω στήσει πάντως τον 603 και ήταν φοβερός φαντάζομαι ο 803 θα πετάει.
δεν το ξερουμε,το πιο πιθανο να ειναι η ιδια μετρηση rms δηλαδη.Δεν εχει και τοση σημασια ομως,ο yamaha εχει πιο στιβαρο τροφοδοτικο,αρα καλυτερα ρευματα και αυτο τελικα ειναι πιο σημαντικο.
Το οτι μπορει βεβαια να βαλεις διπλα στον yamaha, εναν ολοκληρωμενο ενισχυτη 6-7 κιλων,με 50-60 WRMS και να τον τσακισει ηχητικα ,ειναι ενα αλλο θεμα που καλυτερα να μην το πιασουμε και αποτρελλανουμε τον φιλο George GK.
Ο 803 κοστιζει λιγο κατω απο 800 ευρω,αλλα ειναι στην ουσια ενα αυτονομο ηχοσυστημα (απλα του βαζεις ηχεια και παιζει).Αρα δεν ειναι δικαιο να σου προτεινω ενισχυτη στα ιδια χρηματα. Υπαρχει ενισχυτης και με τα μισα χρηματα που παιζει καλυτερα,αλλα προφανως δεν κανει οτι κανει ο 803. Με την διαφορα των χρηματων,αγοραζεις και ενα network streamer και εχεις πιο μεγαλη ευελιξια σε μελλοντικη αναβαθμιση.Ευχαριστώ όλους για για την βοήθεια. Τώρα ξεκινάω και εγώ με τη στήσιμο του Hi Fi οπότε πιστεύω με την βοήθεια σας και τον καιρό θα αποκτήσω ακουστική εμπειρία.
Πολύ ενδιαφέρον. Ποιον ολοκληρωμένο θα πρότεινες στο ίδιο budget ?
Προσφατα ήμουν σε φίλο που είχε Klipsh πιο παλιας σειρας(RF νομιζω) και τα οδηγουσε μ'εναν ενισχυτη MARANTZ o οποιος δεν πρέπει να είχε τα watt που αναφαιρονται παραπανω.Ο Yamaha είναι μονόδρομος σε αυτούς τους 3, o marantz είναι αδύναμος ενώ ο demon δείχνει χειρότερη κατασκευή εσωτερικά, εγώ έχω στήσει πάντως τον 603 και ήταν φοβερός φαντάζομαι ο 803 θα πετάει.
Καλο θα ηταν να πας σε ένα καταστημα ώστε να ακουσεις κάποιους υπαρχουν αρκετες επιλογες.Ευχαριστώ όλους για για την βοήθεια. Τώρα ξεκινάω και εγώ με τη στήσιμο του Hi Fi οπότε πιστεύω με την βοήθεια σας και τον καιρό θα αποκτήσω ακουστική εμπειρία.
Πολύ ενδιαφέρον. Ποιον ολοκληρωμένο θα πρότεινες στο ίδιο budget ?