DENON DVD-A1XVA

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3&sub=1&action=detail&Pid=268
Τιμή 4000 euros

*1080p output via HDMI
*World's First Consumer Product to be Powered with the Silcon Optix Realta chip with Hollywood Quality Video (HQV) processing by Teranex
*World's First DVD player to feature 10-Bit DVDO Professional Scaler
*Exclusive 10-bit DPIC (DENON Pixel Image Correction)
*THX Ultra-Certification
*DVI-D and HDMI Outputs with selectable 480p/720p/1080i/1080p output and simultaneous output (at same scale rate)
*2 sets of Component Video outputs, 1 with Gold BNC connections - continuous 480p/576p output even with DVI or HDMI outputs activated
*Built-in Dolby Digital, DTS, DVD-Audio and SACD decoders with 5.1 analog outputs
*Highest quality 24-bit, 192-kHz Audio DACs on all channels
*Dedicated and discrete PCM-1792 DAC’s in differential mode for 2 channel outputs
*HDCD decoding
*Advanced AL24 Processing for 2 channel playback, and AL24 Processing Plus for 5.1 channel playback
*DENON LINK 3rd edition with SACD playback.
*Two IEEE-1394 Outputs
*Pure Direct Modes
*3 box, 5 block internal layout to isolate analog, digital and video circuits.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Aγαπητε gkontoleta ,τα ειπαμε βεβαια και στο περιπτερο και γνωριστηκαμε και ειπα να σου απαντησω για το DENON.To εχω εδω και 6 μηνες και ομολογουμενως ειναι ενα εξαιρετικο player απο ολες τις πλευρες.Αρχικα ως CDplayer δεν σου κρυβω οτι δεν περιμενα να παιζει τοσο καλα Ειναι αναλογικοτατο με αψογη ηχητικη εικονα και ακουσμα.Τωρα απο πλευρας εικονας εδω τα πραγματα ειναι εκτος συναγωνισμου,μιας και ο REALTA oμολογουμενως κανει θαυματα και η τελικη εικονα του DVD πιστεψε με ειναι απιστευτη!!!!!!!!!!!!!!!! Στο εσωτερικο του οταν το ανοιγεις ειναι σαν αρμα.Ξεχωριστες τροφοδοσιες για καθε σταδιο,αρθρωτη κατασκευη,εσωτερικη αντικραδασμικη βαση VIDER,μηδαμινη καλωδιωση ,μεχρι ultra fast diodes kai ELNA silmic 2 στην τροφοδοσια εχει............Ο Μ Ω Σ δεν διαθετει το ζημιαρικο τσιπακι της sigma design ωστε να μπορεις να απολαυσεις HD ταινιες και αυτο ειναι το γαμωτο.............!Δεν σου κρυβω οτι ψαχνω μηπως καποια εταιρια στο internet κανει στο μελλον αυτο το upgrade.To μονο που εχω βρει ειναι οτι βαζουν με 400 ευρω εισοδο SDI.Oποτε εχω και ενα snazio για τα HD.Τωρα βεβαια εχω μπει και στη μπριζα για OPTOMA 81 oποτε εκει πιστευω οτι και στα απλα dvd ta πραγματα θα γινουν ακομα καλλιτερα στην εικονα.Να εισαι καλα φιλε μου.....

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287