- Reaction score
- 6.908
ετσι ειναι.....εγω τα οδηγουσα με musical fidelity X-150 (1200 ευρω το 2004)Τα είχε φίλος τα Epos , σταδιακά συνδυασμένα με Cambridge Audio a1 , Nad c320 και Audiolab 8000s ( συν Marantz 6000 OSE). Όσο ανέβαινε κατηγορία τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα , δεν τους φαίνεται αλλά μου φάνηκαν αρκετά "αποκαλυπτικά" των συνοδών τους , για το μέγεθος και την τιμή τους.
Ψοφίμια: Λίγα βατ και "ψεύτικα". (κατά τη γνώμη μου)Κάτι NAD όρθιοι και ψηφιακοί δεν παίζουν?
Στα χρήματα του Sprout θα προτιμούσα τον τελικό της xtz και με τα ρέστα ένα οικονομικό dac (αν δεν υπάρχει ήδη), που ως λύση σού μένει σε περίπτωση που θελήσεις να τον χρησιμοποιήσεις και σε άλλο χώρο.Καλημέρα.
Κι εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο για το γραφείο, όμως για ηχεία ATC SMC 7 v2.
Έχω καταλήξει στον Sprout, νομίζω ότι είναι ο πιο σοβαρός από όλους αυτής της κατηγορίας, αλλά φεύγει "ψηλά".
Επίσης, ο αντιπρόσωπος έχει μόνο το παλιό μοντέλο του Sprout για να μου το δώσει για δοκιμή.
Πάντως, στα 750 ευρώ που έχει ο Sprout, βρίσκεις πολύ σοβαρό ολοκληρωμένο ΑΒ, πλήρους πλάτους (43-44 εκατοστά), τον βάζεις στο πάτωμα όρθιο κάτω από το γραφείο (σαν UPS) και "καθαρίζεις".
Και αυτή τη λύση την σκέφτομαι.
ο 3020.....στη νεα εκδοση δεν εχει usb dac,ενω κοστιζει και 450.Ο ps audio ειναι το ιδανικο εργαλειο αλλα ειπαμε τα 600 δολλαρια ΗΠΑ,στη χωρα μας γινονται 750 ευρω.Κάτι NAD όρθιοι και ψηφιακοί δεν παίζουν?
Υπάρχει DAC.Στα χρήματα του Sprout θα προτιμούσα τον τελικό της xtz και με τα ρέστα ένα οικονομικό dac (αν δεν υπάρχει ήδη), που ως λύση σού μένει σε περίπτωση που θελήσεις να τον χρησιμοποιήσεις και σε άλλο χώρο.
Υπάρχει DAC.
Γράψε μοντέλο XTZ να το μελετήσω.
Φχαριστώ.
Keces E40
KECES E40 Integrated Amplifier - Positive Feedback
KECES E40 Integrated Amplifier reviewpositive-feedback.com
πρώτη πρόταση απο 2-3 άτομα ήταν.Review and Measurements of Yamaha WXA-50 Streaming Amp
This is a review and detailed measurements of the Yamaha WXA-50, multi-function DAC, pre-amp, power amp, streaming and multi-room unit. It is on kind loan from a member. Even though it came out a few years ago (2016?), it is widely available. Amazon shows it costs US $478. Success of SONOS...www.audiosciencereview.com
Το είχα και εγώ απορία. Πάντως αν ο φίλος ο Tanto δεν έχει επιλέξει ακόμα εγώ αντικατέστησα τον SMSL SA-A36 PRO με τον SMSL SΑ300 με 2Χ40W στα 8Ωμ και 2Χ80 στα 4ΩΜ και παίζει φανταστικά τα magnat μου και είναι μικρός και κατασκευαστικά ποιοτικότατος.Έπαιξαν τα epos τελικά;