Digital Vision στα 3ΕΥΡΩ! (και άλλα)

Reaction score
498
Κύριοι, από αυτόν τον μήνα θα γίνω μόνιμος αναγνώστης για την σημαία και μόνο και

ας έχει το εν λόγω περιοδικό την μισή και πλέον του ύλη σε υλικό που δεν με

ενδιαφέρει - ΗΤ. Ήτανε καιρός να γίνει μία τέτοια κίνηση σε αντίθεση με άλλο

περιοδικό του χώρου που την ανέβασε στα 6,5 λόγω του υποτιθέμενου σι-ντι -

κελεπουριού. Όταν επί μήνες στον πρόλογο μας έπρηζε με τα χωσίματα σε άλλα

περιοδικά και εφημερίδες που έχουν δωράκια τέτοιας φύσεως είναι τουλάχιστον

αστείο να ακολουθείται τώρα η ίδια πολιτική με τελικό αποτέλεσμα το ανέβασμα της

τιμής του περιοδικού. Δεν είμαι τσίπης ούτε και θα σταματήσω να αγοράζω

το "καθιερωμένο" γιατί απλούστατα είναι το μοναδικό με ιδιαίτερη έμφαση στο

δικάναλο ελληνικό περιοδικό αλλά με λυπεί το γεγονός. Εντωμεταξύ αυτό που δεν

καταλαβαίνω είναι γιατί τα χώνουνε γενικά και στα υπόλοιπα περιοδικά του χώρου

στους προλόγους. Λες και το πανηγύρι με τις ίδιες 150 σελίδες κάθε μήνα είναι

άμεσος αντίπαλος και έχουνε να χωρίσουνε τίποτα. Ο καταναλωτής ξέρει να κρίνει

από μόνος του. Οι συνεχείς επιθέσεις είναι δείγμα έλλειψης επαγγελματισμού.

Είχα την ανάγκη να τα πω κι εγώ κάπου κι ας μην είμαι σίγουρος ότι είμαι στην σωστή

κατηγορία. Μην βαράτε, έχω και γενέθλια σήμερα... 8)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Χρόνια πολλά για τα γενέθλια....

και μακάρι και άλλοι να ρίξουν τις τιμές τους...

Δεν μπορεί το stereophile να έχει συνδρμή 15€ το χρόνο και να 'ρχετε στην ώρα του από τις ΗΠΑ και εδώ να μας ζητούν 80€ το χρόνο!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Xρονια σου πολλα Χρηστο(εγω φταιω που το ξεχασα αν και το ειδα στην πρωτη σελιδα) και να εισαι παντα καλα.
Για το θεμα της τιμης του Digital Vision θα συμφωνησω απολυτα.
Και οχι μονο...
Η στροφη που εχει κανει το περιοδικο προς το πολυ καλυτερο ειναι οφθαλμοφανης και δεν ειναι ορατη μονο στα ματια αυτου που δεν θελει να το δει.
Και επιτελους ολα αυτα τα DVD β' διαλογης ειχαν κουρασει.
Ολοι νομιζω πως θα προτιμησουν σαφεστατα καλυτερη τιμη/καλυτερη υλη απο το DVD

Σε "δυσκολους καιρους" , δεν μπορει να ειναι παρα παραδειγμα προς μιμηση... :wink:

Reaction score
3
Χρηστάρα,χρόνια σου πολλά,και ότι επιθυμείς.

Το περιοδικό το αγοράζω κάθε μήνα,όμως αυτην την φορά με κατέπληξε και με την τιμή του.

Μπράβο σε αυτόν που είχε την ιδέα. :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.822
Χρήστο χρόνια πολλά και καλά!!!

Συμφωνώ σε όλα.- (<--- τελεία και παύλα)

Reaction score
7
Μην ξεχνάται ότι το Digital Vision, δεν είναι πανελλήνιας εμβέλειας(κυκλοφοριας)), με οτιδήποτε σημαίνει αυτό, απο κόστος μέχρι και διαφήμιση.

Reaction score
498
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

Βαγγέλη, ας μην ξεχνάμε όμως πως και τα έσοδα που έχει είναι περιορισμένα. Όλοι

ξέρουμε πως δεν χρήζει τόσο μεγάλης αποδοχής (ακόμη...) όντας νέο στον χώρο. Για

να καθιερωθεί ένα περιοδικό στον χώρο θέλει δουλειά και χρόνο. 3 Ευρώ μόνο κάτι

15νθήμερα περιοδικά έχουνε με τις μισές σελίδες... Άσε που δεν βλέπω πουθενά να

αναφέρουνε την μείωση της τιμής μέσα στους προλόγους τους (εκτός εάν δεν

πρόσεξα καλά). Μόνο στο εξώφυλλο τους. Για εμένα και αυτή η λεπτομέρεια λέει

πολλά για το επίπεδο της συντακτικής τους ομάδας...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.071
Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Δεδομένου του γεγονότος, ότι κάθε τεύχος πρέπει να καλύψει κάποια σταθερά έξοδα, οποιαδήποτε περικοπή της τιμής σημαίνει αύξηση του δείκτη διαφημιστικής μόχλευσης. Βεβαίως, εάν η περικοπή της τιμής αποτελεί ανάκλαση της περικοπής των πληρωμών δικαιωμάτων για το συνοδευτικό DVD, τότε δεν μπορεί παρά να είναι ευπρόσδεκτη. Πάντως, προσωπικά δεν είμαι θιασώτης της συνδρομητικής τηλεόρασης, αλλά πολύ θα γούσταρα ένα περιοδικό χωρίς διαφημιστικά έσοδα, πολλώ δεν μάλλον όταν αυτό περιέχει κρίσεις επί δοκιμίων που εμπορεύονται οι -δυνάμει- διαφημιζόμενοι. Δεν ξέρω εάν ηννοήθην…

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.822
Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Δεδομένου του γεγονότος, ότι κάθε τεύχος πρέπει να καλύψει κάποια σταθερά έξοδα, οποιαδήποτε περικοπή της τιμής σημαίνει αύξηση του δείκτη διαφημιστικής μόχλευσης. Βεβαίως, εάν η περικοπή της τιμής αποτελεί ανάκλαση της περικοπής των πληρωμών δικαιωμάτων για το συνοδευτικό DVD, τότε δεν μπορεί παρά να είναι ευπρόσδεκτη. Πάντως, προσωπικά δεν είμαι θιασώτης της συνδρομητικής τηλεόρασης, αλλά πολύ θα γούσταρα ένα περιοδικό χωρίς διαφημιστικά έσοδα, πολλώ δεν μάλλον όταν αυτό περιέχει κρίσεις επί δοκιμίων που εμπορεύονται οι -δυνάμει- διαφημιζόμενοι. Δεν ξέρω εάν ηννοήθην…
Χεχε... Ίσως ένας χομπίστας με πάρα πολλά λεφτά θα μπορούσε να κάνει αυτό που περιγράφεις, το οποίο θέλει βεβαίως βεβαίως γερά, μεγάλα και τριχωτά.....
Όχι γιατί θα χάσει τα λεφτά του από τις μη πωλήσεις αλλά γιατί θα τα χάσει στα δικαστήρια. Πάντως θα είχε πολύ γέλιο η υπόθεση.
:lol: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Κάτι τέτοιο είναι πιο εφικτό να γίνει διαδικτυακά παρά σε έντυπη μορφή. Τα έξοδα διαδικτυακά είναι μικρότερα αλλά πάλι σημαντικά. Οπότε ένας πλούσιος χομπίστας θα μπορούσε να στήσει κάτι τέτοιο...

Reaction score
0
Θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποτε τα περιοδικά πλήρωναν και τους reviewers τους έτσι ώστε αυτοί να μην ήταν αναγκασμένοι για άλλα κόλπα. Αλλά που@#$

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποτε τα περιοδικά πλήρωναν και τους reviewers τους έτσι ώστε αυτοί να μην ήταν αναγκασμένοι για άλλα κόλπα. Αλλά που@#$
Εκπλήσομαι!!!

Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο Ελλάντα???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.279
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.