- Reaction score
- 1.918
Πολύ καλά έκανες. Καλές ακροάσεις. (Εγώ πάντως θα το κράταγα και το Project.)
+1Πολύ καλά έκανες. Καλές ακροάσεις. (Εγώ πάντως θα το κράταγα και το Project.)
θα χαρεί πολύ και η γυναίκα μου αν το δει στο σαλόνι είναι αλήθεια+1
Ένα ίσον κανένα...
![]()
ασχετο είδατώρα το «Miata»!! Αυτό μάλιστα , λυπάμαι να το πουλήσω!!+1
Ένα ίσον κανένα...
![]()
Άσε που οι τιμές που της λέω ότι χαλάω για τα χόμπι είναι /2 , δεν θα το κάνω το πικαπ x2Γυναίκα που λέει ότι της αρέσει ένα καινούργιο πικάπ του χιλιάρικου για το σαλόνι της, σίγουρα υποκρίνεται τους οργασμούς της
Με πολύ αγάπη πάντα
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ!ασχετο είδατώρα το «Miata»!! Αυτό μάλιστα , λυπάμαι να το πουλήσω!!![]()
ευχαριστω! Νομίζω και αυτή δεν είναι basic, ε πόσα να δώσω για κεφαλή? Άσε που μου αρέσει όπως ακούγεταιΜε 'γειά. Μετά το πικάπ, το επόμενο project είναι μια καλύτερη κεφαλή.
Η μπλε δεν είναι στο Pro-Ject και η concorde στο PLX?Αφήστε τον άνθρωπο να αγιάσει. Μια χαρά είναι η μπλε. Την είχα βασική για χρόνια. Σύγχρονο διαμάντι πολύ ισορροπημένη. Εμένα μου άρεσει, ιδιαίτερα για rock που ακούω είναι ότι πρέπει. Θάνο τώρα επένδυση σε βινύλια. Ή καλές επανεκδόσεις από καλές εταιρείες (πχ. Music on vinyl) ή μεταχειρισμένα από Discogs.
Α δεν ξέρω , στην πράξη το ίδιο ακούγονται!Η μπλε δεν είναι στο Pro-Ject και η concorde στο PLX?
H Concorde σειρά είναι για DJ χρήση με σφαιρική βελόνα, μια ΑΤ VM95SH ή VM95ML πχ που είναι για hifi δεν είναι πανάκριβες
Μια ερώτηση καθώς δεν το γνωρίζω. Το Miata που αναφέρεις τι είναι ακριβώς;ασχετο είδατώρα το «Miata»!! Αυτό μάλιστα , λυπάμαι να το πουλήσω!!
Άσε που οι τιμές που της λέω ότι χαλάω για τα χόμπι είναι /2 , δεν θα το κάνω το πικαπ x2
Ένα είναι το μιάταΜια ερώτηση καθώς δεν το γνωρίζω. Το Miata που αναφέρεις τι είναι ακριβώς;