The Mandalorian – Official Trailer 2 | Disney+ | Streaming Nov. 12
Πως θα το δούμε αυτο!!!!!!
Ταρζανιες θα κάνουμε πάλι?
The Mandalorian – Official Trailer 2 | Disney+ | Streaming Nov. 12
Αρχικά ναι.Πως θα το δούμε αυτο!!!!!!
Ταρζανιες θα κάνουμε πάλι?
Βλέπει από ποια χώρα έχει εκδοθεί η κάρτα που πας να χρησιμοποιήσεις (χρειάζεται και για τη δοκιμαστική).άραγε με "ολλανδική" ip θα μπορούσαμε να κάνουμε δοκιμαστική συνδρομή... ?
Βγάλε μια Payoneer σε $, κάνε κονέ με Paypal να στέλνεις χρήματα εκεί σε δολάρια. Η βάση είναι US. H κάρτα κάνει 2-3 βδομάδες να έρθει.Βλέπει από ποια χώρα έχει εκδοθεί η κάρτα που πας να χρησιμοποιήσεις (χρειάζεται και για τη δοκιμαστική).
Ακόμα και με PayPal που προσπάθησα με έπιασε και δεν προχώρησα.
Το Netflix δεν ενδιαφέρεται για την προέλευση της κάρτας. Είμαι γραμμένος στο Τουρκικό που έχει μισή τιμή.
Πείραμα περιέργειας έκανα. Δεν ενδιαφέρομαι ακόμα για το Disney+.Βγάλε μια Payoneer σε $, κάνε κονέ με Paypal να στέλνεις χρήματα εκεί σε δολάρια. Η βάση είναι US. H κάρτα κάνει 2-3 βδομάδες να έρθει.
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες πώς τα κατάφερες έστω και με pm;Πριν απο 10' έκανα τη συνδρομή μου
Ξεκίνησα με ένα 7ημερο δοκιμαστικό αλλα απο όσο έχω προλαβει να δω αξίζει τα 6.99 το μήνα. Επίσης υπαρχει προσφορά με 69.99 το χρόνο που ουσιαστικά σε δωρίζει 2 μήνες.
Tο interface είναι περίπου κλασσικό πλέον τύπου netfilx.
Η ποικιλία ειναι πολυ καλή θέλω να πιστεύω οτι θα εμπλουτίζεται.
Να συμπληρώσω οτι μετά απο 15 προσπάθειες να κάνω συνδρομή απο desktop pc με Windows 10 (τα καλά τα γνήσια) ανακάλυψα bug μιας και δεν προχωρούσε στην πληρωμή ουτε με Paypal ουτε με πιστωτική ουτε για 7 μέρες ουτε για πάντα τίποτα. Εκανα chat με το helpdesk και όσο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, κατέβασα το android app, το εγκατέστησα, πλήρωσα και τέλος. Ως δια μαγείας ενημερώθηκε το website και αμέσως έτρεξαν όλα νεράκι. Μου ειπαν και ευχαριστώ που ανακαλύψαμε το bug.
Τι εννοείς πως τα κατάφερα δεν καταλαβα sorryΜπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες πώς τα κατάφερες έστω και με pm;
Απλά δοκίμασα να κατεβάσω την εφαρμογή σε Android κινητό και δυστυχώς δν γίνεται. Τουλάχιστον όχι ακόμη.Τι εννοείς πως τα κατάφερα δεν καταλαβα sorry