DIY καμπινες για fullrange μοναδες;

Reaction score
2
Γεια σας!
Αξιζει τον κοπο και το χρημα να αγορασει κανεις μοναδες πχ fostex και να τις τοποθετησει σε καμπινες; Τις τελευταιες που μπορουμε να τις φτιαξουμε στη Ελλαδα; Ασχολειται κανεις μερακλης; Δεδομενου οτι fullrange μοναδες υπαρχουν απο 80 ευρω θα μπορουσε κανεις να φτιαξει ενα φτηνο ευκολοδηγητο ηχειο..Σωστα;

Reaction score
249
Απάντηση: DIY καμπινες για fullrange μοναδες;

το θεμα ειναι αν αυτο που θα φτιαξεις θα ειναι καλυτερο σε ηχο απο αυτα που κυκλοφορουν (οχι μονο μονοδρομα)

Reaction score
0
Γεια σας!
Αξιζει τον κοπο και το χρημα να αγορασει κανεις μοναδες πχ fostex και να τις τοποθετησει σε καμπινες; Τις τελευταιες που μπορουμε να τις φτιαξουμε στη Ελλαδα; Ασχολειται κανεις μερακλης; Δεδομενου οτι fullrange μοναδες υπαρχουν απο 80 ευρω θα μπορουσε κανεις να φτιαξει ενα φτηνο ευκολοδηγητο ηχειο..Σωστα;
Εχω φτιαξει τετοια ηχεια με μοναδες fostex
και το αποτελεσμα ηταν παραπανω απο εντυπωσιακο
Πεντακαθαρος ηχος και μουσικοτατος

Σιγουρα αξιζει τον κοπο αρκει να ικανοποιουν τις
απαιτησεις σου πχ τα περισσοτερα fullrange δεν μπορουν
να παιζουν σε μεγαλες εντασεις γιατι δεν αντεχουν πολλα
watt

Reaction score
249

αγαπητε ειχε ενα ζευγαρι ο τσακιριδης που οι μοναδες του κοστιζαν γυρω στα 150 ευρω η μια και τωρα τελευταια το εδινε 500 ευρω
Δεν ξερω ποσο κανουν τα φοστεξ αλλα με τοσα που εκανε δε νομιζω να αξιζει να το φτιαξεις μονος σου

Reaction score
1.788

σε μονοδρομα ειναι μεγαλο θεμα!!!! καποια παιζουν.. καποια αλλα ειναι σαν να ακους θυροτηλεφωνο!!! γνωμη μου παντα!! πιο γλυκοηχα κατα την γνωμη μου ειναι τa audio nirvana. παντως να ξερεις οτι περα απο τις καμπινες εχεις να παιξεις και παρα πολυ με μονωτικα και διαφορα αλλα κολπα για να τα τιουνιαρεις!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DIY καμπινες για fullrange μοναδες;

αγαπητε ειχε ενα ζευγαρι ο τσακιριδης που οι μοναδες του κοστιζαν γυρω στα 150 ευρω η μια και τωρα τελευταια το εδινε 500 ευρω
Δεν ξερω ποσο κανουν τα φοστεξ αλλα με τοσα που εκανε δε νομιζω να αξιζει να το φτιαξεις μονος σου
Εξαρταται απο τις απαιτησεις σου σε μια προσεγμενη
υλοποιηση και βεβαια απο τη διαθεση σου για κατασκευες

Εγω πχ εφτιαξα μια ιδιαιτερως φροντισμενη bassreflex καμπινα με 126e
και το αποτελεσμα ηταν περιφημο, κοντρα σε αλλες παρομοιες
αλλα πιο προχειρες κατασκευες
Παιζουν ακομη σε φιλο συμφορουμιτη με single ended 8w
και κελαιδανε

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508