DIY subwoofer peerless

Reaction score
222
2 σαμπακια τμημα home cinema που ειχα.12'' μεγαφωνο της peerless 150 w rms εκαστο.τιμη για το καθε ενα 100 ευρω.παιζουν πολυ καλα και κατεβαινουν χαμηλα.τηλ. 6945362108. μετα τις 18.00.

Attachments

Reaction score
222
Απάντηση: DIY subwoofer peerless

τα μεγαφωνα ειναι τα 830 669 συμφωνα με την ellicon που τα εισαγει.

Reaction score
222

ειναι λεπτα και μπορουν να ''κρυφτουν'' σε διαφορα μερη χωρις να φαινονται.και για αυτοκινητο κανουν. εχω φτιαξει ενα ιδιο για καποιο φιλο και σκοτωνει. αν οδηγηθουν σωστα απο ενα καλο τελικο θα φανει η αποδοση τους.

Reaction score
222

Παιζει να ερθω αθηνα απο τριτη-τεταρτη και μπορω να τα φερω .αν καποιος ενδιαφερεται ζεστα για τα subs να στειλει π.μ. η να μου κανει ενα τηλ. στο κινητο μεσα στην ημερα να ξερω.thankss.

Reaction score
222

Παιζει και ανταλλαγη με προενισχυτη AV αναλογης ποιοτητας και τιμης η ενισχυτη AV με pre-out διοτι εχω τελικους.Ευχαριστω.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552

Μπορεις να μου πεις ποσα λιτρα ειναι τα κουτια και διαστασεις αν γινεται?
Η σχεδιαση πως εγινε? με προγραμμα δικο σου?

Reaction score
222

Η καμπινα ειναι 50 λιτρα και το bass reflex ειναι 35,5 ποντους μηκος με 10 ποντους διαμετρο ( σωληνα αποχετευσης 100mm). Τα στοιχεια αυτα μου τα εδωσε ο Θανασης Πανταζοπουλος οταν πηρα τα γουφερ.Διαστασεις δεν μπορω να πω τωρα γιατι δεν εχω το sub κοντα μου.Ο θανασης παντως μου'χε πει τοτε οτι καντο το κουτι οοτι σχημα θες φτανει ο εσω ογκος να'ναι 50 λιτρα.Και εγενετο BASS.....

Reaction score
222

Κανω και ανταλλαγη με crossover dbx driverack PA η με behringer dcx 2496 ultradrive pro (η κατι παρομοιο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa