Dredd (2012)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Το remake της ταινίας Judge Dredd με πρωταγωνιστή τον Carl Urban:

Release Date: 21 September 2012 (3D/2D theaters)

"Dredd" takes us to the wild streets of Mega City One, the lone oasis of quasi-civilization on Cursed Earth. Judge Dredd (Karl Urban) is the most feared of elite Street Judges, with the power to enforce the law, sentence offenders and execute them on the spot - if necessary. The endlessly inventive mind of writer Alex Garland and the frenetic vision of director Peter Travis bring "Dredd" to life as a futuristic neo-noir action film that returns the celebrated character to the dark, visceral incarnation from John Wagner and Carlos Ezquerra's revered comic strip.

Cast: Karl Urban, Olivia Thirlby, Lena Headey

Studio: Lionsgate
Director: Pete Travis
Screenwriter: Alex Garland
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Απάντηση: Dredd (2012)

Καμία σχέση με το κόμικ, ή εμένα μου φαίνεται? και από ηθοποιούς άστα να πάνε!
Δεν το αλλάζω με το πρώτο, που είχε και πολύ καλό καστ! μάλλον δεν θα το δω καθόλου, ξέρετε, για να μην μου χαλάσει την γεύση! :116:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Καμία σχέση με το κόμικ, ή εμένα μου φαίνεται? και από ηθοποιούς άστα να πάνε!
Δεν το αλλάζω με το πρώτο, που είχε και πολύ καλό καστ! μάλλον δεν θα το δω καθόλου, ξέρετε, για να μην μου χαλάσει την γεύση! :116:
Δεν ξέρω για το κόμικ, δεν το είχα διαβάσει ποτέ ή δεν το θυμάμαι καθόλου γιατί είχα παλιά όλα τα καλά κόμικ από όλους του υπερ-ήρωες κ.τ.λ.

Όσο αφορά για το καστ έχεις ένα δίκιο ομολογό:

Sylvester Stallone, Armand Assante, Diane Lane (σεξοβόμβα), Rob Schneider, ακόμα και ο (Man Jigolo) Rob Schneider

vs.

Karl Urban (τον πάω πολύ τον τύπο λόγο The Lord Of The Rings), Lena Headey (άλλη μια σεξοβόμβα - 300, Sarah Connor Chronicles, Game Of Thrones), Domhnall Gleeson (ο Bill Weasley από το Harry Potter franchise), Olivia Thirlby (δεν την ξέρω την συγκεκριμένη).

Δώστης όμως μια ευκαιρία μιας και με τα εφέ και την σημερινή τεχνολογία μπορεί να την κάνουν πολύ καλή οπτικά σε σχέση με τον προκάτοχο της.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

Ξέχασες τον μεγάλο (για μένα) Max von Sydow!!!

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Καλόοο φαίνεται...

Θα το τιμήσω στο σινεμά όταν κυκλοφορήσει.

Και ο Carl Urban φαίνεται καλός στον ρόλο αυτό του Judge Dredd.

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Και το official trailer 2:

Last edited by a moderator:

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Dredd (2012)

Δεν έχω δει τα τρέιλερ αλλά από αυτά που έχω ακούσει μάλλον θα ναι καλή ταινία.Πάτωσε πάντως στην αμερική.
Ξέρουμε πότε έρχεται Ελλάδα?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid