DUAL CS 430

Reaction score
7
Για πώληση το pickup DUAL CS 430, είναι σε άριστη κατάσταση τόσο λειτουργικά όσο και οπτικά, με μικρή εξαίρεση το καπάκι που ως γνωστόν και μόνο που το κοιτάς γρατζουνιέται, αλλά όχι τίποτα βαθύ είναι επιφανειακές.
Έχει απάνω την ORTOFON OM-10 με λίγες ώρες λειτουργίας, αλλά υπάρχει και καινούρια ΟΜ-10 βελόνα στο κουτί της, με έξτρα επιβάρυνση 30€ (45€ αξία).
Κρατάει πολύ καλά τις στροφές με ακρίβεια, ο ιμάντας έχει αλλαχθεί με καινούριο, Ο βραχίονας δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι ρυθμισμένος με προτράκτορα για σωστό Overhang για την παραμόρφωση στα inner grooves, ακόμα το βάρος της κεφαλής είναι ρυθμισμένο με ζυγαριά της SHUREγια ακρίβεια στην ανάγνωση.
Αγοραστικέ καινούριο κάπου στο 1995, αλλά μετά από λίγο καιρό μπήκε στο ντουλάπι για χάρη του CD. Πριν από κανά μήνα το ξαναέβγαλα να ακούσω τα λιγοστά μου βινύλια και έπαθα πλάκα…. Μετά από συζητήσεις με φίλους για την ποιότητα του δίσκου vs CDκλπ, ένας μου είπε ότι έχει ένα CS 455 που δεν το χρησιμοποιεί, και μου το έδωσε δανικό και αγύριστο.

Οπότε δεν χρειάζομαι δυο, για το λόγω αυτό το πουλάω.

Παράδοση μόνο χέρι με χέρι δεν το στέλνω επαρχεία με currier, γιατί μπορεί να χαλάσει, περιοχή Παπάγου.

Ακρόαση δεκτή μετά από συνεννόηση.

Τιμή 120€ + 30€

Και μερικές φωτο…..

Attachments

Reaction score
7
Καλησπέρα,

Δυστυχώς δeν με ενδιαφέρει ανταλλαγή με deck, αν θέλεις να το πάρεις με μείωση τιμής στα 100€ το πικάπ και 20€ η καινούρια βελόνα.

Ευχαριστώ,

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian