Most visitors online was 3430 , on 7 May 2025
Η αγγελια ξανα ειναι σε ισχυ αφου το εν λογο ατομο κρινεται αφερεγγυο καθως κραταει την αγγελια ανενεργη χωρις να εχει σκοπο να κανει την αγορα.....Προς το παρον το player κρατειται για τον φιλο, georizos68
Η αφερεγγυοτητα σου οφειλετε στο οτι κρατας την αγγελια 2 εβδομαδες ++ και απο δευτερα το πας τεταρτη και απο τεταρτη σαββατο.Δημοσια λοιπον μπορω τεταρτη απογευμα εαν μπορεις και εσυ φυσικα συνεχιζουμε κανονικα και εχεις την δημοσια συγνωμη μου ως το προς <<ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ>> αλλα αλλη φορα να μην δεσμευης αγγελια εαν δεν εισαι σιγουρος,δεν ειναι κακο...Απο σεβασμό προς τα μέλη του φόρουμ θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο συγκεκριμένος φίλος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να μην βιάζεται να κάνει τους οποίους χαρακτηρισμούς.
Θέλω επίσης να τον ενημερώσω ότι η "αφερεγγυοτητα" μου, δηλ. να μην απαντήσω στις δυο τηλεφωνικές του κλήσεις το Σάββατο το πρωί όπου είχαμε ορίσει να βρεθούμε για να ολοκληρώσουμε τη συνδιαλλαγή οφείλεται σε ενα σοβαρό προσωπικό μου θέμα. Την Κυριακή το πρωί έκανα δυο κλήσεις στο κινητό του με σκοπό να τον ενημερώσω για την αδυναμία μου να απαντήσω στις κλήσεις του, όμως δεν απάντησε στο τηλέφωνο του. Το γεγονός αυτό τον καθιστά αφερεγγυο; Σύμφωνα με το σκεπτικό του μάλλον ναι.
Χωρίς να έχω τη διάθεση να δώσω μεγαλύτερη έκταση ενημερώνω τον φίλο ότι η πρόθεση μου να ολοκληρωθεί η συνδιαλλαγη ισχύει και είμαι στη διάθεση του για αύριο το απόγευμα να βρεθούμε. Σε περίπτωση που δεν μπορεί ας ορ΄ισει οποίο απόγευμα μπορεί.
Ευχαριστώ
Το player πουληθηκε στον georizos68 και ζητω συγνωμη για την παρεξηγηση.Καλες θεασεις.......Η αγγελια ξανα ειναι σε ισχυ αφου το εν λογο ατομο κρινεται αφερεγγυο καθως κραταει την αγγελια ανενεργη χωρις να εχει σκοπο να κανει την αγορα.....