- Reaction score
- 0
Tη γνωμη εχετε γιαυτο DVD players.
Φίλε μου το είχα πάρει και εγώ τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά μετά από 3 επιστροφές και αλλαγές (πολλά προβλήματα) κατάφερα να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω και πήρα το KISS DP600.gio360 said:Mαλον εχεις δικιο, θα μπουμε σε εξοδα παλι :? ερχεται και τo ps3..
Τι λεει απο εικονα το KISS DP600 με HDMI το εχεις συνδεσει, και ποσο το πηρες..CRISS said:Φίλε μου το είχα πάρει και εγώ τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά μετά από 3 επιστροφές και αλλαγές (πολλά προβλήματα) κατάφερα να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω και πήρα το KISS DP600.gio360 said:Mαλον εχεις δικιο, θα μπουμε σε εξοδα παλι :? ερχεται και τo ps3..
Το συγκεκριμένο DVD παίζει προς το παρόν με RGB και παρόλο που δεν έχω δει τις πραγματικές του δυνατότητες(σε LCD) παίζει φοβερά καλά. Το είχα πάρει από την ΗΧΩΕΚΦΡΑΣΗ με το powerbuy. Στο www.pixmania.com το έχει 282 ή 292 ευρώ.gio360 said:Τι λεει απο εικονα το KISS DP600 με HDMI το εχεις συνδεσει, και ποσο το πηρες..CRISS said:Φίλε μου το είχα πάρει και εγώ τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά μετά από 3 επιστροφές και αλλαγές (πολλά προβλήματα) κατάφερα να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω και πήρα το KISS DP600.gio360 said:Mαλον εχεις δικιο, θα μπουμε σε εξοδα παλι :? ερχεται και τo ps3..