DVD players DVP9000S

Reaction score
0
Δεν εχω DVD players με υψηλης ευκρινειας, και θελω να παρω, τωρα θα μου πειτε περημενε να βγουν τα καινουργια HD-DVD Blu-ray αλλα θα παρω το ps3 και ετσι ειμαι ενταξει, το DVP9000S πρεπει να ειναι καλο, μηπως ωμος στα λεφτα αυτα υπαρχει καλητερο.. Αντώνης K. ευχαρηστω για την πρωτη βοηθεια αλλα τωρα θελω ακομα μια.. :D

Reaction score
5
Tι να πω, δεν έχω προσωπική άποψη για το player αλλά από εμπειρία για να αγοράσεις κάτι ουσιαστικά καλύτερο πρέπει να ανέβεις κατηγορία τιμής. ;)

Reaction score
83
gio360 said:
Mαλον εχεις δικιο, θα μπουμε σε εξοδα παλι :? ερχεται και τo ps3..
:( :oΦίλε μου το είχα πάρει και εγώ τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά μετά από 3 επιστροφές και αλλαγές (πολλά προβλήματα) κατάφερα να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω και πήρα το KISS DP600.

Reaction score
0
CRISS said:
gio360 said:
:( :oΦίλε μου το είχα πάρει και εγώ τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά μετά από 3 επιστροφές και αλλαγές (πολλά προβλήματα) κατάφερα να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω και πήρα το KISS DP600.
Τι λεει απο εικονα το KISS DP600 με HDMI το εχεις συνδεσει, και ποσο το πηρες..

Reaction score
164
Το Kiss, παρ' όλες τις παρεξενιές του, βγάζει πολύ καλή εικόνα. Θα έλεγα ότι το DVD playback συγκρίνεται με players ανάλογης τιμής (300-400€)

Reaction score
83
gio360 said:
CRISS said:
gio360 said:
Τι λεει απο εικονα το KISS DP600 με HDMI το εχεις συνδεσει, και ποσο το πηρες..
:lol:Το συγκεκριμένο DVD παίζει προς το παρόν με RGB και παρόλο που δεν έχω δει τις πραγματικές του δυνατότητες(σε LCD) παίζει φοβερά καλά. Το είχα πάρει από την ΗΧΩΕΚΦΡΑΣΗ με το powerbuy. Στο www.pixmania.com το έχει 282 ή 292 ευρώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.097
Members
38.288
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ