DVD-R SONY 1010 vs PANASONIC 65

Reaction score
2
Σκεφτομαι να αγορασω ενα dvd-r που να κανει upscale στα 1080ι απο hdmi για να εκμεταλευτω και την καινουργια τηλεοραση που πηρα την samsung 26 r51b.......
σε dvd κυριως αλλα και upscale στα τηλεοπτικα ππρογραμματα

εχω μερικες ερωτησεις....

1. αξιζει να παρω το panasonic που απο οτι αναμενεται θα εχει πολυ λιγοτερα απο το sony γυρω στα 600 εωρω...

2. εχει το panasonic ολες τις λειτουργιες του sony ???15mb/s η κατι τετοιο???

3. απο upscale αξιζει η διαφορα που βλεπεις στα dvd σε σχεση με το απλο...???σε τηλεοπτικο προγραμμα...????μηπως ειναι πολυ ψευτικο???

σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα....

Reaction score
5
1. Δεν ξερω
2. Δεν ξερω
3. Το τηλεοπτικο σημα το καλυτερευεουν αρκετα με το upscale που κανουν, γιατι με το upscale της Flat ειναι αθλιο, σε οσες TV εχω δει. Πολυ πιξελ....

Ακουσα καπου οτι η Pana εβγαλε ή ετοιμαζει να βγαλει κατι που θα παιζει HD, κατι που θα κανει upscale (δεν καταλαβα απολυτα, και μπορει να μην εχει σχεση με το recorder που λες) αλλα κανει 1-2 λεπτα να μπουταρει, επειδη ειναι pc στην ουσια....

Reaction score
2
ευχαριστω πολυ παιδια  θα ριξω μια ματιαστο περιοδικο....το ειχα κιολας..... :roll:

Reaction score
14
στα χαρτιά το Panasonic είναι αρκετά πιο δυνατό.

To Panasonic γράφει σε όλα τα MEDIA και σε DVD-RAM (ευκολίες editing όπως σκληρός δίσκος, πρακτικά όμως αχρηστο αν εχεις σκληρό στο recorder)

Το SONY εχει 400άρη δίσκο, ενώ ο Pana 250. Τιμή ΣΟΝΥ 780, Pana 650 (δεν το εχω ψάξει πολύ ομως μπορεί οι τελικές τιμες να εχουν αλλάξει)

Το Pana γράφει σε DVDR-DL αλλά και σε DVDR+DL ενώ το Sony μόνο σε DVDR+DL.

Επίσης το SONY εχει ενα ψεγάδι, οτι εγγραφή εχεςι στον σκληρό και είναι σε 16:9 αν την περάσεις σε απλό DVD-R (4.5Gb) e;inai OK, αν την γράψεις σε DL disk το γυρνάει σε 4:3 anamorphic (με μαύρο πανω κάτω!!!) Κουφο??? (νομίζω είναι bug όλων των μοντελων 510 710 910 1010)

Εχει card reader το Panasonic (ψιλοάχρηστο νομίζω)

το μόνο που με εντυπωσιάζει είναι στα χαρτιά το upscaling του, όμως στην πράξη πρεπει να το δώ να μπορώ να εχω σίγουρη γνώμη.

Τωρα τα μενού και η λειτουργία των SONY έιναι αψογα και το βσικότερο απλά και κατανοητά. Ο Πατέρας μου 78 χρόνων ανθρωπος και το χειρίζεται σαν βίντεο με άνεση!!!

Τωρα το Panasonic διαφημίζει κάτι φίλτρα που κάνουν smooth την εικόνα και καλιτερευουν την εικόνα απο τις εγγραφές απο VHS... δεν μπορώ να το χωνεψω αυτό, αλλά μπορεί και να παίζει κάτι άλλά όχι στο μέγεθος που το παρουσιάζουν στο website τους.

Γενικά συγκρίνουμε 2 πολύ καλά μασινάκια νομίζω και όποιο και να πάρεις κακό δεν μπορεί να είναι.

Reaction score
2
φιλε και συναποφοιτε (αν δεν κανω λαθος εισαι και εσυ απο το ψυχικο... :D) μαλλον στο panasonic θα καταληξω.....αυτο που με νοιαζει πιο πολυ ειναι to upscale(1080ι) σε τηλεοπτικο σημα και dvd απο την hdmi......κυκλοφορησε το panasonic????

mrw

Reaction score
0
Μιλάμε για recorder με σκληρό δίσκο?

Γιατι σε αυτά επίτηδες δεν δίνουν upscaling σε 1080i

To Panasonic το upscaling το κάνει μέσω HDMI?

Στα άλλα υπάρχουν επιλογές, όπως το R-135 (θα έβγαινε και το R-145 αλλά αγνοείται η τύχη του...)

Reaction score
2
ναι recoder με σκληρο δισκο....!!το sony και το panasonic κανουν upscale μεσω hdmi στα 1080ι.....!!!

Reaction score
14
mixalis kanakakis said:
φιλε και συναποφοιτε (αν δεν κανω λαθος εισαι και εσυ απο το ψυχικο... :D) μαλλον στο panasonic θα καταληξω.....αυτο που με νοιαζει πιο πολυ ειναι to upscale(1080ι) σε τηλεοπτικο σημα και dvd απο την hdmi......κυκλοφορησε το panasonic????
ποιά χρονιά? 84 εγώ.

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
mixalis kanakakis said:
ναι recoder με σκληρο δισκο....!!το sony και το panasonic κανουν upscale μεσω hdmi στα 1080ι.....!!!
Είσαι σίγουρος ότι και το Panasonic κάνει upscaling?
ετσι λεει το χαιτεκ και στο technical brochure που κατέβασα

mrw

Reaction score
0
Χμμμμμ...πολύ ύποπτο μου ακούγεται οι δύο αυτοί να είναι οι μόνοι που έσπασαν το καρτέλ...

Επειδή το 1080i μπορεί και να το βγάλεις εύκολα από 540p (και μερικές φορές το 540p θα έχει καλύτερη εικόνα) μήπως κάνουν τίποτα κόλπα με το progressive σήμα πού έτσι και αλλιώς μπορεί να είναι 576p?

Και υποπτεύομαι ότι record σε 1080i αποκλείεται να κάνει...

Το 1080i του Xbox 360 είναι upscaled από 540p...

Θα περίμενα να δώ μία σύγκριση μεταξύ απεικόνισης 576p και Πανασόνικ/Σόνυ "1080i" ...

Reaction score
2
εγω ειμαι πιο νεος..... :)....98........

το σονυ το κανει σιγουρα παντως και συμφωνα με το review του hitech μαιου και το panasonic....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Το Sams 735 παει κοντα στα 550€ , υπαρχει εδω; μικρη διαφορα απο το ΡΑΝ. Ακουσατε τις προσφορες LG με 160GB στα 289€;

mrw

Reaction score
0
Ύπάρχει, στο Καρεφούρ που είναι κοντά στο Mediamarkt το έχουνε να παίζει HD σε μια Samsung 40R71, το είδα χθές

Στο ίδιο μαγαζί είχε LG στη τιμή που λές, ανανεώνουν όλη τη σειρά recorder οπότε σκοτώνουν τα παλιά...

Και το γνωστό Κινέζικο recorder (Contel?) -  89 (απο 99) ευρώ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
To κακο ειναι πως το ΡΑΝ 65 δεν ηρθε ακομη (στις 10/6 μου ειπε ο Ανδρεας) και δεν εχει δοκιμασθει ...εντεχνως.Οποτε ολιγον χοιρον εν σακκω αγοραζουμε κι ας ελπισουμε να μην ειναι...γεωμηλο (=πατατα!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75