DVD-R SONY 1010 vs PANASONIC 65

Reaction score
3
LG RH 188H 160 GB σκληρός και εγγραφή σε 1080i.
Τιμή: ~ 350€

Πηγή: "Τεχνικός Φάκελος FNAC"

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
doctor το ξερεις αυτο το μοντελο, εχεις υπ΄οψη σου κανενα τεστ;

Reaction score
2
doctor-x said:
LG RH 188H 160 GB σκληρός και εγγραφή σε 1080i.
Τιμή: ~ 350?

Πηγή: "Τεχνικός Φάκελος FNAC"
εισαι σιγουρος ρε Doc?????τοσο φτηνο δυσκολο μπου φαινεται....

Reaction score
3
Παίδες,δεν το έχω δοκιμάσει.
Αντιγράφω απλά από το περιοδικό που εκδίδουν τα Fnac.
Να σας γράψω λοιπόν πώς το αξιολογεί:

Ποιότητα Εικόνας:
Σάρωση-Αποκωδικοποίηση (PQR):Πολύ Καλή
Σχέση σήματος/ήχου (PSNR):Εξαιρετική
Τεχνικός Βαθμός Εικόνας 3/4

Ποιότητα CD ήχου:
Ποιότητα Ψηφιακού φίλτρου:εξαιρετική
Σχέση σήματος/θορύβου:εξαιρετική
Διαφωνία:εξαιρετική
Τεχνικός βαθμός ήχου 4/4

Δέκτης:
Ποιότητα:μέτρια
Ευαισθησία secam 590μV

Specs: 160Gb-RGB in-DivX-1080i-WMA-slide show-διπλή επίστρωση-YUV+576p-Time Shift-DV in-μοντάζ-DVD recorder VR-HDMI-DVD recorder RAM

Ρωτώντας μου είπαν ότι γράφει σε 1080i,τί να σας πω...τσεκάρετέ το κι εσείς και γράψτε εδώ 8)

mrw

Reaction score
0
Τελικά φαίνεται ότι η δυνατότητα 720p/1080i υπάρχει σε πολλά από τα μοντέλα που βγαίνουν στην αγορά - προφανώς η παλιά πολιτική δεν ισχύει πλέον - πιθανόν η είσοδος στην αγορά του Sky HD box να άλλαξε τα δεδομένα (...tweaks to the system set up menu, including an option of recording in 576, 720 or 1080 lines... !!!!)

Οπότε μένει να δούμε:

a. Ποιά γράφουν και σε 720p/1080i
b. Ποιά κάνουν upscale και το σήμα από τη βίντεο είσοδο (RGB/component) σε 720p/1080i

Reaction score
2
mrw said:
Οπότε μένει να δούμε:

a. Ποιά γράφουν και σε 720p/1080i
b. Ποιά κάνουν upscale και το σήμα από τη βίντεο είσοδο (RGB/component) σε 720p/1080i
:!: :!:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Το ΕΗ 65 εχει σκληρο με 250gb ενω το ΕΗ55 ειναι με 160gb (δεστε και αναφορα του ΗΧΟΥ)

Reaction score
784
Σε ολα τα αλλα ειναι ιδια?Μονο ο δισκος αλλαζει?Ευχομαι οχι και η ποιοτητα εγγραφης.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Eγω παρηγγειλα ηδη το 65 επηρεασμενος οχι μονο απο το Hitech μα και απο το ονομα της εταιριας (εχω ενα βιντεο το G10 νομιζω εικοσι χρονια _απιστευτο μου φαινεται οτι ειναι τοσα- που ζει και ...δουλευει χαρμα!). Το 65 το Hi το αριστευε ενω το 55 ο ΗΧΟΣ το εβλεπε πολυ καλο νομιζω (αλλα εχει HDMI;). Μετα τις 10/6 (κατα Ανδρεα) θα ξερουμε!

Reaction score
0
...κανα νεο απο panasonic!!!!!
ας μας πουν κατι και οι dealers.......(αυτοι με τα ασπρα μαλια :lol:)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν το πηρα ακομη.Ευελπιστω εντος της εβδομαδας κατα την υποσχεση του Α.(δεν λεω ασπρομαλλη γιατι με βλεπω στον καθρεπτη!)

Reaction score
14
lakiss51 said:
Δεν το πηρα ακομη.Ευελπιστω εντος της εβδομαδας κατα την υποσχεση του Α.(δεν λεω ασπρομαλλη γιατι με βλεπω στον καθρεπτη!)
γκριζομάλλης είπαμε δεν είναι και παππούς μαθουσάλας ο μιστερ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ε καλα! Τοτε ισχυει για μενα! Βλεπω Ιταλια -Γκανα απο ZDF πολυ καλη εικονα στον ΟΡΤΟΜΑ καμια σχεση με ΝΕΤ (χαχαχα)

Reaction score
0
παιδια δεν υπαρχει recorder που να γραφει ψηφιακο σημα ,οπως και δεν υπαρχει ecorder με ψηφιακη εισοδο οποτε 1080i το ξεχναμε(μιλαμε για εγγραφη).
Τωρα το sony το εχω απο τον περασμενο Οκτωβριο ειναι εξαιρετικο μηχανημα με πολυ καλο δεκτη για εγγραφη ποδοσφαιρου π.χ.
Το panasonic το εψαξα για αγορα,απο την αντιπροσωπια μου ειπαν οτι εδωσαν μερικα κομματια στην στοα Φεξη και περιμενουν και αλλα.Πηγα σε ολα τα μαγαζια της στοας χωρις αποτελεσμα.

Reaction score
2
Παναγιωτη ευχαριστω πολυ......ημουν ετοιμος να ξεκινησω να παω να το βρω σημερα..... :)

δηλαδη σε τι max ποιοτητα κανει εγγραφη σηματος στο σκληρο???

Reaction score
2
μλησα με την intertech κια μου ειπαν οτι τελειωσαν τα αποθεματα και θα φερουν μεσα ιουλιου ισως και πιο μετα....!!!!
καποιοι καταστημαρχες βεβαια στη κανιγγος μου ειπαν οτι θα φερουν την αλλη εβδομαδα.....ποιος ξερει.....???

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Επιτελους! Παρελαβα το Panasonic EH 65 και απο το απογευμα αρχιζουν οι δοκιμες. Το πηρε κανενας αλλος;

Reaction score
0
Παιδιά να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει. Ξέρετε αν το Panasonic παιζει Divx και Xvid και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους? Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει γιατί έχω αρκετές ταινίες σε αυτά τα formats και θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να τις δω με το player αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.096
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300