καλημερα παιδια,ψαχνω ενα καλο DVD + DVIX γυρω στα 150ευρω?Προτεινεται καποιο,Με ενδιαφερει να εχει DVI εξοδο και φυσικα να υποστιριζει ελληνικους υποτιτλους
Ειδα προχθες στο Media Market Φαληρου to Lg-117h που εχει σκληρο 80 giga ειναι φυσικα recorder με HDMI εξοδο το οποιο πρεπει να παιζει ελληνικα απο την μανα του, τουλαχιστον ετσι γινεται με ταποιο ακριβα αδερφακια του 188η και 199η. Η τιμη του 269 ευρω.
Ποιο φθηνο υπαρχει και Samsung 860 (129ευρω) αλλα με προβλημα στην ελληνικη γραμματοσειρα μονο στο γραμμα "ς"
το οποιο το δειχνει σαν μικρο κουτακι απο οτι διαβαζω απο αλλους φιλους που το εχουν.
Υπαρχουν και καποια αλλα players ποιο φθηνα που δεν εχουν DVI και με μια αλλαγη του firmware υποστηριζουν Ελληνικα.
Τι εννοεις κατασταση Λοττο?
Αν εννοεις αξιοπιστια συμφωνω γιατι το εχω και εγω και μου χαλασε το loading του σε δυο μηνες μονο, και απο υποστηριξη η alfa service ειναι αστα να πανε το πηρα μετα απο δυο μηνες επισκευη με το ιδιο προβλημα μια διαβαζε μια οχι. Εχω αλλαξει δυο GVG με το ιδιο προβλημα.
Λοττο εννοω το αν θα σου παιξει divx με ελληνικους υποτιτλους μετα την αναβαθμιση firmware.
Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα so far,και νομιζω οτι αποτελει ζωντανη αποδειξη οτι οι τιμες εχουν πεσει πολυ πια,με ψιχουλα παιρνεις ενα αξιοπρεπες εργαλειο που παιζει πολλα και διαφορα format.