vlasis
Φωτογράφος!
- Μηνύματα
- 11.811
- Reaction score
- 7.714
Παρε και δυο κουτακια τυπου Goldmund.... ε ρε γλεντιααααααααααααααααα
Άλλη αγορά αυτοί και άλλοι αγορά εμείς. Είναι όλα υπολογισμένα, μην σκάτε το κεφάλι σας και τσακώνεστε άδικα. Αυτό θέλω να πω.Τότε δεν είναι πρόβλημα δικό μου αυτό
Δεν απαγορεύω άλλωστε σε κανέναν τίποτα.
Ο καθείς έχει το δικαίωμα να πάρει ότι θέλει.
Το να κάνουμε κριτική σε κάποιο προϊόν, ή να μην αφήνουμε την ψαλμωδία, ραψωδία, φανατισμό λες και πρόκειται για ποδοσφαιρική ομάδα, να υποστηρίζει πράγματα που δεν συμβαίνουν πραγματικά και δεν απέχει και πολύ από το να μεταδίδεται από κάποιον σαν προπαγάνδα δεν νομίζω πως είναι μεμτό.
Αν είναι, να ανοίξουμε και ένα thread για τον καλύτερο ήχο, τον pure, τον αναλυτικό, που δίνει το μπομπινόφωνο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέσο (sorry πικάπ μου!)![]()
Ε, εντάξει τώρα τι να πω. Επειδή το λέει, θα το ακούσει κιόλας ο υποψηφιος αγοραστής ? Αυτό το λένε όλοι και μάλιστα στις αντίστοιχες κατηγορίες - τιμές ανταγωνισμού. Ο αγοράστης με την αγορά του κρίνει όλο το παιχνίδι. Όλα τα μέσα "θεμιτα¨, είτε αισθητικής, επίδοσης, status, bias, κλπ κλπ. Αλλιώς θα αγοράσει ενας μηχανικός κάτι , αλλιώς ο γιατρός, αλλιώς ο οικονομολόγος, αλλιώς ο μουσικός, αλλιως ο μπετατζής κλπ κλπΕγω προσωπικά συζήτηση κάνω, άντε, και με κάποιους διασκεδάζω και στα κενά μεταξύ δουλειάς
Το τι χαλάει ο καθένας και σε τι, δεν με νοιάζει, δεν θα είχα χρόνο για τον εαυτό μου.
Άλλο όμως να αγοράζεις ότι σου κ**λώσει, και άλλο να θες να πείσεις την υφήλιο ότι μόνο η δική σου επιλογή είναι σωστή και πως όλα τα άλλα είναι για τα μπάζα.
Ανούσια σπατάλη πόρων υπάρχει παντού και ειδικα όταν μιλάμε για μεγάλα βαλάντια.ανούσια σπατάλη πόρων
δεν είναι πλαίσιο για rafale να έχει απαίτηση μονομπλόκ , μηχανολογικά πρόκειται για γελοιότητα
Το να κάνεις τα 200 άλογα 500, μπορεί να μην είναι απαραίτητο ή χρήσιμο για πολλούς, αλλά κάνει διαφορά.Πες σε έναν τύπο που έχει μηχανάκι 200 αλόγων και το κάνει 500 για ανούσια σπατάλη πόρων.
Αυτό ακριβώς.Το να κάνεις τα 200 άλογα 500, μπορεί να μην είναι απαραίτητο ή χρήσιμο για πολλούς, αλλά κάνει διαφορά.
Το να πάρεις ένα καλύτερο ηχείο μπορεί για κάποιους να μην έχει σημασία, αλλά κάνει διαφορά.
Αυτό που εννοεί ο @pankrok παραπάνω "ανούσια σπατάλη", είναι πως δεν κάνει καμία απολύτως διαφορά (πέρα από το μάτι και το πρεστίζ).
Καλή και η κ@υλα και να την πληρώνουμε (έστω για μικρές διαφορές) αλλά όχι για το τίποτα. Που οκ, όπως έχουμε πει πολλές φορές και λέει και ο Κώστας παραπάνω, ας αγοράζει ο καθένας ό,τι θέλει και όσο θέλει. Έστω για την εμφάνιση, έστω γιατί έτσι. Αλλά μην έρχεται μετά να λέει πως είναι "καλύτερο".
Σε κάποιους έτσι ικανοποιείται το "εγώ" τους.Αλλά μην έρχεται μετά να λέει πως είναι "καλύτερο".
Μη το γελάς καθόλου.Σαν την tv που έχουν συνηθίσει στο λάθος και τους φαίνεται λάθος η calibrated εικόνα.
Ελα, μην εισαι υπερβολικος! Αλουμινιο ειναι, 100% ανακυκλωσιμο πολυ ευκολα.είναι μια γελοιότητα , χωρίς πραγματική χρησιμότητα και καταστροφή πρώτης ύλης που θα ήταν χρήσιμη αλλού.
πέραν από το κόστος του υλικού, πέρνα αυτό της κατεργασίας είναι και το κόστος ανακύκλωσης .
να το έκανε 3D printing ναι συμφωνώ, να ήταν χυτό και να κατεργαστεί μετά (φινίρισμα) επίσης, αλλά μασίφ μπλόκι και κόψιμο στο cnc είναι μηχανολογικός νεοπλουτισμός με τη χείριστη έννοια που (θα έπρεπε να) προκαλεί αποτροπιασμό.
Τι αυτό δεν είναι τίποτε. Εγω είμαι και κατά της digital φωτογραφίας και ειδικά φίλμογραφίας στο σινεμά. Έχουν κάτι ψεύτικο απο την πολύ λεπτομέρεια που απεικονίζουν. Τέτοια λεπτομέρεια δεν την βρίσκεις ούτε στη ζωή. Συμφωνούν και οι σκηνοθέτες μαζί μου εκτός φυσικά απο τους 'γνωστούς" υποστηρικτές της ευκολίας κσι οικονομίας στον τομέα που τυχαίνει να μην καταλαβαίνουν ότι η τέχνη και τα μέσα απεικόνισης της , δεν έχει καμιά σχέση με το πλησίασμα στο αληθινό και ακριβές αποτέλεσμα αλλά να παίζεις με το ψεύτικο.Μη το γελάς καθόλου.
Τυπική συμπεριφορά βινυλιολάγνων.