Eνεργά καλής ποιότητας για pc

Reaction score
2.566
Ναι, παρόλο που έχω τους ενδοιασμούς που προανέφερα, σκέφτομαι να πάω να τα ακούσω, είμαι περίεργος...κι αν είναι τόσο καλά...
Αν διαβάζει ο κ. Θέμης, θα μπορούσα να έρθω αύριο μεσημέρι με μερικά αρχεία μου, να τα ακούσω κ. Θέμη?

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: Eνεργά καλής ποιότητας για pc

Eπίσης δεν έχω κανένα κόλλημα να πάρω και μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση όμως, από κάποιον συμφορουμίτη που τυχαίνει να πουλάει τέτοιου είδους μόνιτορ, οπότε όποιος θέλει ας μου πει...

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Απάντηση: Eνεργά καλής ποιότητας για pc

Στέργιο εσύ τα μπέρυ που τα έχεις, σε βάσεις ή πάνω στο γραφείο?
τα έχω πάνω στο γραφείο σε σκληρά λάστιχα με ελαφρά κλίση προς τα πάνω και προς τα μέσα, για να με "πυροβολούν" κατευθείαν.
Κολητά στον τοίχο.

Τα παίζω flat.

Το ριμπονάκι δε τσιρίζει με τίποτα όσο δυνατά και να παίξω.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο "σωστά" τονικά παίζει.

Όταν φεύγει ο χώρος από τη μέση είναι καλό πράγμα τελικά...

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Eνεργά καλής ποιότητας για pc

Θενκς !
Α, σε πόσα τμ. χώρο τα παίζεις? Έχει έκταση και έλεγχο χαμηλά?
έκταση έχει μεγάλη για τον όγκο του και έλεγχο...άψογο!

Τα έχω σε γραφείο στο σαλόνι σε 70 περίπου τετραγωνικά.

tem

Reaction score
44

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Ναι, παρόλο που έχω τους ενδοιασμούς που προανέφερα, σκέφτομαι να πάω να τα ακούσω, είμαι περίεργος...κι αν είναι τόσο καλά...
Αν διαβάζει ο κ. Θέμης, θα μπορούσα να έρθω αύριο μεσημέρι με μερικά αρχεία μου, να τα ακούσω κ. Θέμη?
Φυσικά και μπορείς, μόνο πριν τις 2.00

tem

Reaction score
44
Απάντηση: Re: Eνεργά καλής ποιότητας για pc

....αλλά έχω και dac και ενισχυτή αχρησιμοποίητα... και δεν θέλω να δώσω και 500άρικο...
Αφού έχεις και ενισχυτή βλέπω οτι τα 2031P http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=31734 στα λεφτά τους να είναι αρκετά καλή περίπτωση( επιβεβαιωμένα και με μέτρηση απο τον "Zaph" http://www.zaphaudio.com/blog.html)

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eνεργά καλής ποιότητας για pc

Θεμη να ρωτησω κατι, αυτα τα ηχεια κανουν και για τιβι? Δηλαδη αν θες κατι απλο και να μην μπλεχτεις με ενισχυτες και τα ρεστα, απο ενα μιντια πλαιυερ με RCA να κουμπωσει στα εν λογω ηχεια και να παιζει δικαναλα.
Βασίλη μπορείς γιατί ο ενισχυτής τους δέχεται και αναλογικό σήμα (εκτός USB). Μόνον που δεν θα έχεις DSP.

Reaction score
2.566
Nα βάλω και αυτά στο παιχνίδι....
JBL LSR 2325P στα 460€..ανεβαίνουμε λίγο...
...οπότε πλέον παίζουν και τα adam Α3Χ στα 430€. Μέχρι εκεί όμως max 450-500€!!
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Νομίζω πως ψήμομαι περισσότερο για ADAM λόγο tweeter και ρυθμιστικού έντασης μπροστά, καθώς και μπροστινού port...δεν μπορώ να τα ακούσω κάπου όμως και τα φοβάμαι στο χαμηλό λόγο 4,5'' γούφερ...
Αλλά διαβάζω εξαιρετικά σχόλια και για τα jbl, τα οποία θα προσπαθήσω να ακούσω σήμερα το απόγευμα, καθώς και τα ΧΤΖ !

Reaction score
84
Απάντηση: Eνεργά καλής ποιότητας για pc

Εαν τα ακούσετε θα ήθελα μια γνώμη για τα xtz.Ευχαριστώ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881