Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Reaction score
30.051
Απάντηση: Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

9Χ190 PIONEER,
7X165 DENON.

Καλά στραγάλια είναι τα watts και τα μοιράζουν ετσι?
Πάω στοίχημα οτι αν μετρηθούν πάνω απο 7χ80 δεν θα είναι με τίποτα. Μην λεω και πολλά.Οχι στο 1khz αλλά απο 20hz εως 20khz, kαι εως 0,1% thd.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιαννη σε αυτη την κατηγορια , ξερεις πως απευθυνονται σε νεοεισερχομενος και σε ατομα με αναλογο μπατζετ.
Αυτο ισχυει για σχεδον ολους τους κατασκευαστες.
Αν εχεις βαθυτερη τσεπη μαλλον κανεις πωλητης δεν θα σε οδηγησει σε small toys for big boys...............
εννοηται αν δεν ξερεις.......αν ξερεις πας σε αλλες λυσεις.......................:126:

Reaction score
34

και μη σου πώ ο,τι οι πιο ψαγμένοι τους χρησιμοποιούν μόνο σαν προ..... και δεν τους νοιάζει κάν το 9Χ ή το 7Χ ...ΜΕ τελικούς πάντα της προκοπής.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιαννη , και οι <κοινοι> θνητοι εχουν δικαιωμα στο δικο τους ονειρο.Σκυψε λιγο , και δες , ετσι (περιπου ησουν -ημουν πριν χρονια)
και ειμασταν τυχεροι που σαξαμε συστηματαρες , γιατι οι σημερινοι πλεον ουτε δουλεια δεν εχουν.....

Reaction score
30.051

Οχι ρε συ , δεν τον ειρωνεύτηκα τον άνθρωπο.!!!Ούτε είμαι κανάς μεγιστάνας ούτε κοιτάω αφ υψηλού.
Φυσικά εχουν ολοι δικαίωμα στο όνειρο.
Αλοίμονο.!! Και εγω παλιά ολοκληρωμένο είχα και τον έκανα προ σιγά σιγά , μέχρι να παω σε καθαρό προ.
Το σχόλιο απλά ήταν για το " τα ίδια παντελάκη μου , τα ίδια παντελή μου"

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

σχεδον ολοι ξεκινησαμε , δεκτο
απλα εσυ ακομα δεν εχεις μπασα :136:

για σου ρε τζων απαρεξηγησιαρη , :126:
My man που ελεγε ο big daddy kane

Reaction score
403

Ξεχνάτε και έναν πολυ σημαντικό παράγοντα..πέρα απο το χρηματικό που είναι το σημαντικότερο, μετα έρχεται ο χώρος...πχ τι μπορει να προσφέρει ένας προ με τελικούς σε ένα χώρο 5x4;
Όπως επίσης και οι ιδιαιτερότητες του χώρου..πχ Γιατί να ξοδεψω για καλύτερα ηχεία, προ, τελικους, ενω στο χωρο μου εχω συντονισμους και τα γυαλικα χορευουν σαλσα..ή τα τζαμια απο τα παραθυρα συντονίζουν ή οτιδήποτε άλλο, που στα περισσότερα σαλόνια υπάρχουν τέτοια θέματα.
Αν μιλήσω προσωπικά για τον δικο μου χωρο, που είναι dedicate, δεν έχω τέτοια θέματα, πέρα απο ένα παράθυρο που πολυ σπανια και σε συγκεκριμένες συχνότητες τρίζει..αλλα σίγουρα αν το είχα σε άλλο χώρο και έπαιζα δυνατά θα υπήρχαν θέματα..και δεν υπολογιζω, τον παράγοντα του πόσο δυνατα μπορει να παίξει κάποιος, τι στιγμη που οι περισσότεροι μένουν σε πολυκατοικίες..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

..........περα απο την ισχυη που απαιτηται για να κουνησεις τα πραματα στο σαλονι σου (και καθε σαλονι)
ισως καποιοι λαμβανουν υποψιν τους και την ποιοτητα του ηχου.
Αν βεβαια η ποιοτητα μπαινει σε δευτερο ρολο , χτυπά ενα σετακι pa,και καθαριζει.
Βεβαια και αυτα δεν ειναι οτι το καλυτερο εμφανισιακα........

Reaction score
403

..........περα απο την ισχυη που απαιτηται για να κουνησεις τα πραματα στο σαλονι σου (και καθε σαλονι)
ισως καποιοι λαμβανουν υποψιν τους και την ποιοτητα του ηχου.
Αν βεβαια η ποιοτητα μπαινει σε δευτερο ρολο , χτυπά ενα σετακι pa,και καθαριζει.
Βεβαια και αυτα δεν ειναι οτι το καλυτερο εμφανισιακα........
Δεν διαφωνούμε..αυτο που αναφέρω είναι ότι όσο και καλα ηχεία, pro, τελικόυς και αν πάρεις αν έχεις κουλο χώρο, δεν έχουν και πολυ νόημα τα ακριβά μηχανήματα.. Μιας και θα ακούς τα προβληματα του χωρου πχ τριξιματα, συντονισμόυς κτλ

Reaction score
34

ο pioneer lx 86 έχουμε καμμία πληροφορία πότε έρχεται στην Ελλάδα (εκτός και αν ήρθε:431: )

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

09/12 αλλα μαλλον μιλαμε για 2800 + (ευρω)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οσο αφορα τον χωρο , καθε χωρος ειναι boomy και woofy οταν τον φορτωσεις σταθμες που θα ξυπνησουν τα διαμονια του.Εκει θες room treatment.Και ισχυρη ισοσταθμιση.

Reaction score
767
Απάντηση: Re: Απάντηση: Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

αν δεν προσθεσουν κατι ακομα βλεπω οι 4311 να εξαφανιζονται γρηγορα...
ετσι είναι...ποιός ο λόγος να πάει κανείς πχ στον 4520, απο τη στιγμή που υλικό 4κ είναι ακόμα ελάχιστο, τα "κανάλια" των υπαρχόντων μονάδων οι πιο πολλοί απο μας δεν τα χουμε αξιοποιήσει και απο ισοστάθμιση επαρκέστατη...βέβαια κάποια στιγμή μπορεί να γίνει το μπαμ και ν αρχίσουν να δίνουν υλικό, και περισσότερα νέα φορμά με νέα κανάλια...αυτά όμως κοστίζουν και στις κινηματογραφικές εταιρίες και με τη γενική κρίση που υπάρχει, πότε θα είναι εμπορικά αξιοποιήσιμο?...στην αρχή τα οποια νέα σε εικόνα και ήχο τα βάζουν οι "money no object" τύποι, μέχρι να γίνουν βατά και σε μας, τα "απλά" παιδάκια....

να σκάσεις τώρα 2,5 - 3 χιλιάρικα για να πάρεις extra μπλιμπλίκια για streaming και ιντερνετ κλπ κλπ?
θα χουν καλύτερα audiophile προενισχυτικά ή τελικά στάδια ώστε να αξίζει να τα σκάσουμε για να ακούσουμε καλύτερο ήχο?

προσωπικά έχοντας τον 4311 θα τον άλλαζα μόνο για να πάω σε άλλης κατηγορίας μηχάνημα δλδ καθαρόαιμο προενισχυτή AV, τύπου Anthem ή Classe για να πιάσω τις λεπτομέρεις που λένε στον ήχο (αν έχω φυσικά το χώρο και τα συνοδά - ηχεία, πηγές κλπ) ακόμα και σε Denon, γιατί μ αρέσει αυτό το σύστημα με τις αναβαθμίσεις που έχουν, που δεν χρειάζεται να "σκοτώνεις" κάθε φορά όλο το μηχάνημα για να πάρεις πχ το νέο οντισι...

αλλιώς μενεις σε ένα βατο μηχάνημα απο άποψη τιμής και τον αλλαζεις καθε 6 μηνες με ένα χρονο, αν θες να χεις airstreaming, ipad-ipod μπλιμπλικια,2-3-4-5....zones of audio κλπ κλπ...μη το κάνουμε και εδώ σα τα κινητα τηλέφωνα...

βεβαια ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, που λέει και ο αργύρης και συμφωνω...

τες παντων...ετσι νομίζω...μπορει να κάνω και λάθος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δυστυχως η μονη εταιρια που αναβαθμιζεται χαρντγουερικα (καρτες) ειναι η nad.
Κακως κακιστα που δεν ακολουθουν οι αλλοι,
δηλαδη πιο <μαγκες> ειναι στην nad ?
Eιδικοτερα στην κατηγορια προ που χαλας μια περιουσια και μετα κλαις , ή εστω λυπασαι.

Reaction score
767

δυστυχως η μονη εταιρια που αναβαθμιζεται χαρντγουερικα (καρτες) ειναι η nad.
Κακως κακιστα που δεν ακολουθουν οι αλλοι,
δηλαδη πιο <μαγκες> ειναι στην nad ?
Eιδικοτερα στην κατηγορια προ που χαλας μια περιουσια και μετα κλαις , ή εστω λυπασαι.
συμφωνώ...είμαι περίργος....αν καπχιος ξεκινούσε απο τις χαμηλές κατηγορίες τιμών να αναβαθμίζει μόνο τα ψηφιακά τμήματα ενος ενισχυτή ή προ, τι θα γινόταν στην αγορά?

θα τον έθεταν εκτός αγοράς αυτόματα τα μεγάλα πσάρια?

και μεις?...θα τον εμπιστευόμασταν να τον αγοράσουμε?...
αν ήταν πχ κάποιος νέος κινέζος κατασκευαστής...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@