Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Reaction score
0
Απάντηση: Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Kανείς εκ 2 δεν δικαιολογεί αιτία αναβάθμισης,για τον λόγο που θες,σε σχέση με τον Marantz.
μηπως θα μπορουσες να γίνεις λίγο πιο σαφης? το σύστημα επαρτίζεται από τον εν λόγο marantz μαζι με τα B&W MT20 και epson tw1000 & ps3 σε περίπου 25τμ χώρο (4Χ6) πέρα από την εν γένη αδυναμία του marantz σε ένταση (τον βαζω στο +2 σε surround ενώ στο ραδιο τον εχω στο -14) έχω παρατηρήσει ότι έχει μια ταση να μπλοκάρει η hdmi του και να μην αποδίδει αλλά ούτε να μου επιτρέπει να επιλέξω το surround format που επιθυμώ ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Mίλησες για εντάσεις.
Επειδή είναι ενισχυτές όμοιας κατηγορίας οι διαφορές τους στην ισχύ δεν θα είναι σημαντικές.
Τώρα αν έχεις και άλλου είδους προβλήματα με τον Marantz,τότε ναι είναι μια πολύ καλή επιλογή και μάλλον ο 921 καθότι δεν βλέπω διαφορές ουσίας σε σχέση με τον 922.

αδυναμία του marantz σε ένταση (τον βαζω στο +2 σε surround ενώ στο ραδιο τον εχω στο -14)
Δεν θυμάμαι αν έχει κάποιο σύστημα αυτόματης ισοστάθμισης.Αν ναι,την έχεις κάνει;Σε τι levels είναι το κάθε κανάλι.

ούτε να μου επιτρέπει να επιλέξω το surround format που επιθυμώ ...
Κανονικά δεν πρέπει να κάνεις εσύ αλλαγές αλλά απο μόνος του να επιλέγει σε τι format(Dolby ή DTS) είναι γραμμένη η ταινία και να το επιλέγει αυτόματα.Εκτός και αν εννοείς τα επιπλέον surround modes που έχει.

Reaction score
32

Καλησπερα

Υπαρχει καμια ενημερωση για το ποτε θα κυκλοφορησουν οι denon 3313,4313,4813 ?και σε τι τιμες εαν γνωριζετε,ερωτηση εκ μερους φιλου που δεν ειναι γραμμενος στο avsite.

ευχαριστω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Καλησπερα

Υπαρχει καμια ενημερωση για το ποτε θα κυκλοφορησουν οι denon 3313,4313,4813 ?και σε τι τιμες εαν γνωριζετε,ερωτηση εκ μερους φιλου που δεν ειναι γραμμενος στο avsite.

ευχαριστω
AVR 3313(Πάει για Ιούλιο-Αύγουστο,τιμή άγνωστη)
Τα άλλα 2 μοντέλα άγνωστο το πότε..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Ενημερώθηκε το post της Marantz,απ την οποία λογικά δεν θα δούμε κάτι επιπλέον όσον αφορά ολοκληρωμένους AVR.

Reaction score
30.051

4313 και 4813 θα αντικατασταθούν απο τον 4513.

Reaction score
403

Το AirPlay που υποστηρίζουν κάποιοι av είναι μόνο για ήχο ή και για την εικονα...;
Τι διάολο av είναι αν δίνουν μόνο ήχο..
Πολυ σημαντική ευκολία σε όσους έχουν iOS μιας και θα μπορούν να δουν κατέυθυαν video και trailers στην τηλεόραση/προβολεα τους...χωρίς να αναγκάζονται να αγορασουν επιπλέον apple tv ή mp με υποστήριξη AirPlay.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Give your photos and videos the big-screen treatment.
Kαι για εικόνα αλλά απ το Apple TV,αλλά δεν ξέρω τι αναλύσεις υποστηρίζει.

Τι διάολο av είναι αν δίνουν μόνο ήχο..
AV είναι,καθότι υποστηρίζουν εικόνα.Άλλο πράγμα όμως ο περιορισμός της εφαρμογής.

Reaction score
1.460

airplay.png
Το Airplay που έχουν οι ενισχυτές είναι για ήχο μόνο.Μέσω του Apple TV μπορεί να δει κανείς και εικόνα με Airplay από ipad κλπ.Το Apple Tv3 δίνει 1080p.Αλλά αν έχει κάποιος το Apple TV δεν είναι απαραίτητο να υποστηρίζει και ο ενισχυτής του Airplay.

Reaction score
403

Δεν νομίζω ότι είναι περιορισμός του app ή του ενισχυτη αλλα έχει να κάνει ίσως με το κόστος υλοποίησης και την άδεια που θέλει η apple για να μπορείς να χρησιμοποιείς AirPlay. Ουσιαστικά έτσι ελέγχει και πουλάει το δικο της προϊόν. Πάντως το boxee box, ακόμα και με το καινούργιο apple tv που επιτελους υποστηρίζει 1080p, είναι σαφώς καλύτερο, με υποστηρίξει AirPlay και παίζει out of the box, ενω το apple tv, μόνο με jailbreak και πολλές ώρες ενασχόλησης..παραμερίζοντας το μοτο, make it simple της εταιρίας...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν έχω και πολλά.
Εκτός απ αυτά που έγραψα εδώ, πολύ λίγα ακόμη.

Απο φθινόπωρο και μετά θα παρουσιαστούν οι νέοι AVR απο την Harman/Kardon.

AVR 170 5.1 , 100wpc, AirPlay SRP 599 euro.

AVR 270 7.1 , 100wpc ,AirPlay, iOS, SRP 799 euro.

AVR 370 7.2 , 125wpc ,AirPlay,iOS, two HDMI out, SRP 999 euro.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ακόμα δεν έχω φωτό και άλλα στοιχεία , αλλά και πάλι είμαστε οι πρώτοι !!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

επι τροχαδειν
η πιονερα εχει μεινει πισω (ουτε ζωντανα ψηλοπλαινα καναλια ουτε 4 Κ σκειλερ) + η σχετικη αναξιοπιστια -αναξιοπιστια
η γιαμι μαλλον ξερει να μετρα μονο μεχρι το 11 .....εκει τελειωσαν ολα.....(μαλλον ?)
η ντενον το παλευει
οπως και η μαρατζ καπου στο παλεμα......
Αυτα απο σχιστοματια μερια γιατι οι αμερικανοι παλευουν να μαθουν τα 7 καναλια........οπως και οι αγγλοι.....ολα τα αλλα αποτελουν εξωγηινη τεχνολογια για αυτους......(κολλησαν και καλα στην πχιοτητα ) (οσοι τα καταφεραν) (οι αλλοι τους κλαιν οι ρεγγες)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@