Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Reaction score
28
Απάντηση: Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Επισης αλλο ενα φαινόμενο που παρατήρησα μετα την ισοσταθμιση ειναι οτι στις σκηνές δράσης χαμηλώνει πολυ την ένταση στο κεντρικο τουλάχιστον στο μισό της έντασης με συνέπεια την ωρα για παράδειγμα οταν εχει πιστολιδι ή κατι παρόμοιο να μην ακούγονται καθόλου οι διάλογοι και οχι μονο ακομα και η δράση η ίδια.γιατι γινεται αυτο;μπορω να κανω κατι σε αυτο;ενώ δεν το είχα πριν την ρύθμιση

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

περασε το ενα τεστ τον,τα 3 μπροστινα , δες τι κανει στο ντεσιμπελομετρο και πες .....

Reaction score
28

περασε το ενα τεστ τον,τα 3 μπροστινα , δες τι κανει στο ντεσιμπελομετρο και πες .....
Δεν εχω ντεσιμπέλομετρο... :(
Απλα οτι ακούω λέω.δηλαδη φωνάζει ο πρωταγωνιστής " καλυφθείτε πέφτει μπόμπα " και τον βλέπεις να μιλάει αλλα δεν ακούς τι λεει με τιποτα....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

σμαρτ φον εχεις ? κατεβασε ενα φρι και δες τι κανει........

Reaction score
28

σμαρτ φον εχεις ? κατεβασε ενα φρι και δες τι κανει........
σωστο και αυτο δεν το ειχα σκεφτει :D
ο ροζ θορυβος δεν κανει που ειναι συνεχομενος ωστε να μπορω να τα φερω στην ιδια σταθμη?μεσα απο το μενου του ντονον στις εντασεις....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

με αυτον θα μετρησεις , ειναι οτι πιο αξιοπιστο (εχω σχεδον ολα τα δισκακια με τεστ τον) και ειναι για τα μπαζα..........

Reaction score
28

με αυτον θα μετρησεις , ειναι οτι πιο αξιοπιστο (εχω σχεδον ολα τα δισκακια με τεστ τον) και ειναι για τα μπαζα..........
Ωραία οποτε ξεκινω και δοκιμαζω με τον ενισχυτη στα levels με το φυσιμα να το φέρω χειροκινητα στις ίδιες εντάσεις db και βλέποντας....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ναι μετα βλεπουμε..............

Reaction score
28

Λοιπόν αποτελέσματα : έβαλα την ένταση στο -30 και εχω
Δεξί αριστερό 82 db -2,5
κεντρικο 91 στα +4
περιφερειακά 79 -2

Αφου εχω θεμα με χαμηλωμα του κεντρικού στις ώρες δράσης τοτε αν το χαμηλώσω και το παω στα -2 απο το +4 που το έβαλα τοτε ειναι που δεν θα ακούω τιποτα....
Ολα τα ηχεία small και κρός 80
Καμια ιδέα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

θα σου στειλω τηλ για επιτ/πιο νταλαβερι

Reaction score
28

θα σου στειλω τηλ για επιτ/πιο νταλαβερι
Σε ευχαριστω πολυ και μακάρι να είχα κάποιον γνωστή ΣΠΙΤΙ να βοηθήσει αλλα ειμαι επαρχία...Καλαμάτα :D

Reaction score
1.188

Μπας και έχεις ενεργοποιήσει κατά λάθος κανά compressor δυναμικής περιοχής όπως είναι το Night Cinema που χαμηλώνει την ένταση στις εκρήξεις για να μην πεταχτούν πανικόβλητοι οι γείτονες από τα κρεββάτια τους στις μεταμεσονύχτιες προβολές σου;

Reaction score
28

Μπας και έχεις ενεργοποιήσει κατά λάθος κανά compressor δυναμικής περιοχής όπως είναι το Night Cinema που χαμηλώνει την ένταση στις εκρήξεις για να μην πεταχτούν πανικόβλητοι οι γείτονες από τα κρεββάτια τους στις μεταμεσονύχτιες προβολές σου;
υπαρχει τετοιο πραγμα?εχει ο ντενον?δεν εχω δει κατι......

Reaction score
1.188

Εχουν οι Yamaha, οι Onkyo... Γίνεται να μην έχει ο Denon;

Reaction score
28

εχει το cinema eq το οποιο ειναι στο off.....
οπως και το dynamic volume off

Reaction score
28

κατι τετοιο μου κανει που λεει στο αρθρο το οτι χαμηλωνει τις εντασεις σε αποτομες κορυφες και σκηνες αλλα το παρακανει σου λεω μεχρι εκει που ζοριζεσαι να δεις τι λεει ο διαλογος.
αλλα απο την στιγμη που το εχω κλειστο δεν επρεπε να το κανει... τι παιζει?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@