- Reaction score
- 464
Δείχνει πανέμορφο, δεν έχω ιδέα πως θα ακούγεται με τα ηχεία μου!
Μπορούμε να το κανονίσουμε άμα σε ενδιαφέρει. Εγώ τους άκουγα με b&w CDM 7se ως επί το πλείστον μιας και όχι με τα full range που βλέπεις στις φωτογραφίες τις αγγελίαςΔείχνει πανέμορφο, δεν έχω ιδέα πως θα ακούγεται με τα ηχεία μου!
Μιας και είμαι αρκετά νέος στο χώρο με φοβίζει η αγορά ενός τέτοιου συστήματος, (αρκετά παλιο-που να χρειάζεται ισως περισσότερες γνώσεις για τη συντήρησή του κτλ κτλ) Το σίγουρο είναι οτι έχω αρκετό χρόνο μέχρι να βρεθέι το κατάληλο και για να εξετάσω όλες τις επιλογές ( κάποιες απο αυτές που έχουν αναφερθεί ήδη ακούγονται καλες από την έρευνα που κάνω). Ευχαριστώ και θα είμαστε σε επικοινωνία!Μπορούμε να το κανονίσουμε άμα σε ενδιαφέρει. Εγώ τους άκουγα με b&w CDM 7se ως επί το πλείστον μιας και όχι με τα full range που βλέπεις στις φωτογραφίες τις αγγελίας
Ψύχραιμοι είμαστε βρε συΣύμφωνα με τον κατασκευαστή τα ηχεία έχουν ελάχιστη αντίσταση 4.6Ω και σηκώνουν 120 βάτ οπότε... ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας....
Με 1.500Ε κονδύλι βρίσκεις άνετα ενισχυτή να τα οδηγήσει, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ποιο θα είναι, από ηχεία ραφιού, σε χώρο 30τμ;;;;
Εγώ θα μοίραζα το ποσό σε ένα ενισχυτή περί τα 2χ80 και σε ένα (ή και δύο) σαμπ.
Καλές αγορές!![]()
vs τον TSAKIRIDIS DEVICES AEOLOS ULTRAΚαλησπέρα, έχει κάποιος άποψη για αυτόν τον ενισχυτή?
UNISON RESEARCH S6
https://www.xe.gr/hlektronika/home-cinema|ad-379832366.html
Δεν θα το βρεἰς αυτὀ εκεἰ που κοιτἀς.όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα - καθαρότητα - γλυκύτητα
Έχεις κάποιο μοντέλο υπ' όψιν? Ευχαριστώ !Ο πιο εύκολος τρόπος για να πάρεις γλυκό ήχο, αντί να κοιτάς λάμπες, είναι με Κράουν και σαμπ, με ενεργό κρος στα ηχεία σου. Οι Κράουν έχουν τέτοια δυνατότητα νομίζω.
Διαμάντι!!!Καλησπέρα, έχει κάποιος άποψη για αυτόν τον ενισχυτή?
UNISON RESEARCH S6
https://www.xe.gr/hlektronika/home-cinema|ad-379832366.html
Aν πας σε λαμπάτο τελικά άριστη επιλογή.Διαμάντι!!!
Nομίζω πως προτιμώ τη λάμπα και ελπίζω να είναι καλός για τα ηχεία μου. Επίσης εχω κατα νού και τον UNICO Primo της Unison research τον οποίο θα ήθελα και να ακουσω.Aν πας σε λαμπάτο τελικά άριστη επιλογή.
Yamaha A-S1100Καλησπέρα!
Είναι και εμένα το πρώτο μου θέμα-ποστ που γράφω και όσο και αν έχω ψάξει λίγα έχω καταλάβει και πολλά ακόμα έχω να μάθω.
Κοντολογίς,
Έχω τα Focal Aria 906 κάποιους μήνες τώρα, με τον Myamp της Micromega (2x30W 8 ohms). Η πηγή μου είναι κυρίως το πικαπ (Dual CS-455 1M) και phono το Musical Fidelity LX2- LPS. Ακούω κυρίως Jazz- Blues- Soul- Rock στο σαλόνι περίπου 30 τμ (αλλά ανοιχτός σχετικά χώρος με το υπόλοιπο σπίτι). Φυσικά ακούω και κάποιες φορές μέσω Laptop -Τidal μεσω usb στον Μyamp.
Αν και δεν έχω τρομερά παράπονα από την ποιότητα, είδικά με το πικάπ πρέπει να ανεβάσω σχεδόν στο τέρμα την ένταση για να είναι στα όρια που επιθυμώ, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Η ένταση και άνεση στην οδήγηση και ενδεχόμενη βελτίωση της ποιότητας ήχου με έχουν κάνει να σκέφτομαι την αναβάθμιση.
Eρώτηση: Υπάρχει κάποια πρόταση για αναβάθμιση του ενισχυτή?
Φυσικά και θα ήθελα τη λάμπα (αν αυτό είναι εφικτό-ματσάρει καλά) και το μπάτζετ είναι περίπου στα 1.500€, ίσως και second hand.
Ευχαριστώ Θερμά εκ των προτέρων.