Eρώτηση: Ήχος (και Εικόνα)

Reaction score
10
Ας πούμε ότι θέλω να παίξω μια matroska στο προβολέα που ΘΑ πάρω. Θέλω να περνάω τον ήχο από την firewire στο DAC και την εικόνα από dvi στον προβολέα!

Γίνεται?

Reaction score
0
Απάντηση: Eρώτηση: Ήχος (και Εικόνα)

Ηχο απο firewire λιγο δυσκολο, απο optical εφικτο, εικονα απο DVI σιγουρα χωρις προβληματα.

Reaction score
10
Γιατί είναι δύσκολο? Δικάναλο έτσι ακούω, το ερώτημα είναι αν αυτά τα δύο μπορούν να γίνουν split με αυτό το τρόπο!

Reaction score
239
λογικα γινετε, το dac σου ειναι και καρτα ηχου? σαν m-audio πχ, μαρκα, μοντελο?

απ την στιγμη που περνας δικαναλο δεν θα χεις κανενα προβλημα

Reaction score
10
Nαι και εγώ έτσι το σκέφτομαι, αυτό είναι το λογικό.

Απλά θέλω να το σιγουρέψω μην ξενερώσω μέτα! :)

Reaction score
239
θα φυγεις απ το vesta και θα πας στον προ σου 5.1 κτλπ? η vest -> medea και μετα πας σε δικαναλο? λογικα το δευτερο δεν θα γινετε

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.501
Ας πούμε ότι θέλω να παίξω μια matroska στο προβολέα που ΘΑ πάρω. Θέλω να περνάω τον ήχο από την firewire στο DAC και την εικόνα από dvi στον προβολέα!

Γίνεται?
Φυσικά!

Reaction score
239
μα αυτο ειναι στερεο ντακ με ενα δικαναλο τσιπ, οποταν πως θα αποδικοποιηση το πολυκαναλο σημα? ειναι και θεμα software

μια δοκιμη θα μας διαφωτιση. αν δεν μπορεις να το κανεις τωρα, εχω ενα m-audio dac το οποιο συνδεετε με firewire αν θες πες μου να το δοκιμασω

Reaction score
10
χμμμ....Σωστός...

Θανάση εσύ περνάς κανονικά πεντακάναλο σήμα και το αναγνωρίζει...?

Reaction score
8
δεν εχω δοκιμασει για πολυκαναλο, απλα ηχο απο το πισι παιρνω μονο απο την USB εξοδο και την στελνω σε εναν DARED MP5 και απο εκει εχω ηχο απο το πισι

Reaction score
44
Απάντηση: Eρώτηση: Ήχος (και Εικόνα)

ρε παιδια ο ηχος στις ματροσκες ειναι DTS και ΑC3,πως θα γινει αυτο το πραγμα?πως θα αποκωδικοποιηθουν τα πολυκαναλα φορμα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk