EARTHQUAKE SUPERNOVA MKIV-12

Reaction score
1
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
Σχετικά με το εν λόγω υπογούφερ. Είναι πραγματικά τόσο καλό; ή είναι κόλπο του μάρκετινγκ δηλαδή too good to be true... Τίθεται θέμα σύγκρισης με το yamaha soavo 900sw;
Αν κάποιος διαθέτει εμπειρία ή γνωρίζει κάποιες εις βάθος πληροφορίες θα τον παρακαλούσα θερμά να μου δώσει μια απάντηση.
Και πάλι χρόνια πολλά με το καλό το νέο έτος!

Reaction score
127
Το είχα φίλε μου αρκετό διάστημα. Το sub ήταν πραγματικά φοβερό. Όπως και όλη αυτή η σειρά της earthquake. Το έδωσα διότι πήγα στο velodyne 18ινστο , αλλά το μετάνιωσα! Στο δικό μου χώρο τουλάχιστον, διαφορές δεν είδα σπουδαίες σε σχέση με τα χρήματα που είχα δώσει.
Αλλά βλέπεις δεν καθόμαστε ήσυχα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι σχεδόν με τίποτα. Παρασύρθηκα από περιοδικό που το είχε πολύ ψηλά.
Ο φίλος που το έδωσα το έχει ακόμη, καμιά φορά που μιλάμε μου λέει: Μήτσο, το τι "κλωτσιές" έχω φάει δεν λέγεται. πραγματικά το sub ¨σκοτώνει"!!

Reaction score
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου!
Οπότε να το προτιμήσω σε σχέση με κάποιο svs ή yamaha soavo 900sw;
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει;
Εναρμονίζεται, συνεργάζεται εύκολα;
Απλά μου κάνει εντύπωση το μικρό σχετικά μέγεθος σε σχέση με την απόδοση...

Reaction score
127
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου!
Οπότε να το προτιμήσω σε σχέση με κάποιο svs ή yamaha soavo 900sw;
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει;
Εναρμονίζεται, συνεργάζεται εύκολα;
Τα άλλα δύο δεν τα ξέρω για να κάνω συγκρίσεις. Αυτό που ξέρω είναι αυτά που σου έγραψα.
Χρόνια πολλά!!
Τα άλλα δύο δεν τα ξέρω για να κάνω συγκρίσεις. Αυτό που ξέρω είναι αυτά που σου έγραψα.
Χρόνια πολλά!!
Στο ερώτημα σου : Για το πόσο χαμηλά πάει, το sub δεν έχει θέμα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι,.... κατά πόσο ο χώρος σου θα του επιτρέψει να πάει !!!

Reaction score
5.488
Τίθεται θέμα σύγκρισης με το yamaha soavo 900sw;
Όχι, το Earthquake είναι σαφώς ανώτερο.
Βασικά, πού θυμήθηκες το Soavo;
Discontinued μοντέλο του 2006 δεν είναι;

Reaction score
1
Χρόνια πολλά!!

Στο ερώτημα σου : Για το πόσο χαμηλά πάει, το sub δεν έχει θέμα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι,.... κατά πόσο ο χώρος σου θα του επιτρέψει να πάει !!!
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.... Δεν είμαι σε θέση να κάνω τέτοιες δοκιμές...
Όχι, το Earthquake είναι σαφώς ανώτερο.
Βασικά, πού θυμήθηκες το Soavo;
Discontinued μοντέλο του 2006 δεν είναι;
Στην κατηγορία του ένα τέτοιο καινούριο είναι-για μένα-απλησίαστο! Ήθελες από 1500€!
Κορυφαίο σε κατασκευή, όπως όλα τα yamaha, στιβαρό, ξύλινο (σημύδα), ξύλινοι αεραγωγοί, 600w......

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.897
Members
38.255