East Electronics για γελια η για κλαμματα…

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.128
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κάποιον θεωρώ ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με λάθος χειρισμό απο πλευράς East Electronics. Επειδη έχω μιλήσει με τον Σάκη κατα καιρούς η υπόστηριξή του και η πληροφορία που μου έχει δώσει ήταν πάντα σοβαρή και συγκεκριμένη. Έχω πάει και κασσετόφωνο να μου επισκεύασει και μου έχει πει να μην το αφήσω γιατι δεν θα προλάβαινε σε αποδεκτό χρόνο να το επισκευάσει και αυτό ήταν απόλυτα σεβαστό. Προτείνω την επικοινωνία κατευθείαν μαζί του.
ναι καλά....αφού ειναι κολλητός σου

Reaction score
6.530
δεν διαφωνώ καθόλου...αλλά το επιστρέφουν επισκευασμένο...εκτός κ αν πρόκειται για απατεώνα

στην περίπτωση μας...
για ποιον λόγο να μπει ένας πασίγνωστος στον κύκλο μας επαγγελματίας στο ρίσκο να εκτεθεί (υπάρχουν τόσοι τρόποι σήμερα) πουλώντας παπά επισκευή ?
Eχω παψει να προσπαθω να σκεφτω πως ενεργει ο ανθρωπινος νους εδω και καιρο .
Φωσκολικα σκεπτομενος μπορω να σου βρω παρα πολλους .
Δεχομαι τα γεγονοτα ως εχουν η δεν τα δεχομαι.
Αντιστρεφοντας το ερωτημα , ποιος ο λογος εδω ενας συμφορουμιτης να γραψει εδω αυτα;
Με τη σειρα σου λοιπον φωσκολικα η οχι βρες αλλους τοσους ;)

Reaction score
455
μοιρασμένες οι εντυπώσεις

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.118
Οπως και σε καθε μαγαζι ετσι και στο δικο μου και λαθη μπορουν να γινουν και απο την διαδικασια να ξεφυγει ο καθαρισμος και αλλα πολλα και ισως χειροτερα .....
Συνεχιζουμε να κανουμε με επιτυχια 3500 μηχανηματα τον χρονο ....

Ευκολα γραφουν διαφοροι εδω αλλα δυστυχως χωρις να ξερουν
Η κατασταση που επικρατει στο μαγαζι ειναι ΔΡΑΜΑ γιατι πολυ απλα κανενας δεν ερχεται να παρει τα μηχανηματα στην ωρα του και αρα η χωρητικοτητα του καταστηματος εχει ξεπεραστει προ πολλου...
καταλαβετε οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα η δεν διαθετει λεφτα για το σπορ οπως τα εδινε πιο παλια ...
Εγραψε κατι για το χωρις αποδειξη Ναι οκ
Για ελα και κατσε στο μαγαζι και την ωρα που πας να βαρεσεις την ταμειεακη να δεις τι γινεται και μετα συζηταμε
καταλαβετε οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα ......

Θα σας γραψω και μια ιστορια να δειτε τι ειναι ο Ελληνας .....

Παραδιδω σε πελατη ενα συστημα vintage καθαρα, ομορφα ,ωραια ο πελατης τα παρελαβε εν λειτουργια ( ετυχε να τα εχουμε στην δοκιμη την ωρα που ηρθε ) του δειξαμε και δυο πραγματα Ραδιονισχυτης πικαπ κλπ
καθαρη δουλεια και αρκετα ακριβη καλωδια ηχειων κλπ .
Πληρωσε ο ανθρωπος του τα βαλαμε στο αμαξι ολα καλα

Την επομενη το πρωι μου ερχεται μια κριτικη στο google:
απατεωνας μου πηρε τα λεφτα δεν εκανε τιποτα και επιφυλασσομαι να τον τρεχω και πληρωσα τοσα λεφτα και δεν δουλευει τιποτα ....

Σηκωνω το τηλεφωνο τον παιρνω εξω φρενων ο τυπος τον καθησυχαζω το εξηγω οτι τσπ δινουμε εγγυηση για την δουλεια που κανουμε και οτι τσπ νοιαζομαστε ..... Τελικα ηρεμει του λεω εξηγησε μου σε παρακαλω τι συμβαινει
Τιποτα μου λεει με το που ανοιγεις τον ενισχυτη ακουγεται ενα διαρκες τακ τακ τακ τακ τακ απο τα ηχεια .....

Δεν ειναι ευκολο να καταλαβω τι εννοει, του λεω δεν το κανεις ενα βιντεο στο viber να ριξω μια ματια ????

Μου στελνει ενα βιντεο οπου στο επιπλο πανω απο τον ενισχυτη vintage ειχε το ρουτερ του ιντερνετ με τις κεραιες ξαπλωμενες πανω απο τον ενισχυτη ....

Φυσικα με το που εβγαλε του ρουτερ απο εκει
Δουλεψαν ολα ρολοι

Οποτε τετοιες μαλακιες εχω να σας γραφω τρεις μερες ασταματητα

Εχει καποιος προβλημα η παραπονο ?
το κινητο μου ειναι στο site που κανενας μα κανενας και απο καμμια εταιρια δεν εχει κινητο στο site
Οποτε και να με παρει καποιος θα με βρει .

daharis666

Moderator
Reaction score
81.128
Eχω παψει να προσπαθω να σκεφτω πως ενεργει ο ανθρωπινος νους εδω και καιρο .
Φωσκολικα σκεπτομενος μπορω να σου βρω παρα πολλους .
Δεχομαι τα γεγονοτα ως εχουν η δεν τα δεχομαι.
Αντιστρεφοντας το ερωτημα , ποιος ο λογος εδω ενας συμφορουμιτης να γραψει εδω αυτα;
Με τη σειρα σου λοιπον φωσκολικα η οχι βρες αλλους τοσους ;)
προσωπικά για να δεχτώ τα γεγονότα ως έχουν θα περιμένω να ακούσω και την άλλη πλευρά...έχουμε πέσει από τα σύννεφα πολλές φορές ;)

ο συμφορουμιτης έκανε μια αγορά πριν χρόνια ενός tuner που στην ουσία ποτέ δεν λειτούργησε...ούτε καν μπήκε στο ρεύμα για να ελεγχθεί ότι ανάβει
πέρασαν τα χρόνια κ αποφάσισε να το λειτουργήσει θεωρώντας ότι υπάρχει πρόβλημα (λόγω μακράς περιόδου αχρησίας λογικά ) χωρίς πάλι να μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει την λειτουργία του στο ρεύμα

έκανε τόσους μήνες υπομονή για μια επισκευή χωρίς επιβεβαιωμένο πρόβλημα λοιπόν...γιατί δεν είχε ποτέ κεραία να το τεστάρει....και τώρα που απέκτησε κεραία το έβαλε στο ρεύμα και είδε ότι δεν πιάνει σταθμούς...και αντί να έρθει σε επικοινωνία με το σέρβις που το είχε μόλις προ 20 ημερών....θεώρησε προτιμότερο να ανοίξει νήμα και να μας περιγράψει μαζί με την άκυρη επισκευή ή την δήθεν επισκευή όπως θέλεις πες το....και αρνητικά για το ντιζάιν...τη συμπεριφορά των υπαλλήλων-συγγενών ή ότι δεν του έκοψαν απόδειξη

Reaction score
5.561
προσωπικά για να δεχτώ τα γεγονότα ως έχουν θα περιμένω να ακούσω και την άλλη πλευρά...έχουμε πέσει από τα σύννεφα πολλές φορές ;)

ο συμφορουμιτης έκανε μια αγορά πριν χρόνια ενός tuner που στην ουσία ποτέ δεν λειτούργησε...ούτε καν μπήκε στο ρεύμα για να ελεγχθεί ότι ανάβει
πέρασαν τα χρόνια κ αποφάσισε να το λειτουργήσει θεωρώντας ότι υπάρχει πρόβλημα (λόγω μακράς περιόδου αχρησίας λογικά ) χωρίς πάλι να μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει την λειτουργία του στο ρεύμα

έκανε τόσους μήνες υπομονή για μια επισκευή χωρίς επιβεβαιωμένο πρόβλημα λοιπόν...γιατί δεν είχε ποτέ κεραία να το τεστάρει....και τώρα που απέκτησε κεραία το έβαλε στο ρεύμα και είδε ότι δεν πιάνει σταθμούς...και αντί να έρθει σε επικοινωνία με το σέρβις που το είχε μόλις προ 20 ημερών....θεώρησε προτιμότερο να ανοίξει νήμα και να μας περιγράψει μαζί με την άκυρη επισκευή ή την δήθεν επισκευή όπως θέλεις πες το....και αρνητικά για το ντιζάιν...τη συμπεριφορά των υπαλλήλων-συγγενών ή ότι δεν του έκοψαν απόδειξη
Εγώ σαν άσχετος με το νημα και τον Σάκη, θεωρώ λογικό ότι αν πήγαινα ένα ραδιοφωνο για επισκευή, θα έπρεπε στο service να το δοκιμάζανε αν παίζει!!! Έστω και αν δεν άλλαζαν τίποτε, έστω και αν μου ζηταγαν 50 ευρώ. Αλλά το να μην το έχουν δοκιμάσει και να το επιστρέφουν στον πελάτη σαν λειτουργικό αυτό με ξεπερναέι! Μάλλον ο Σάκης πρέπει να αλλάξει προσωπικό!

Reaction score
751

Μα το παραδέχτηκε ο ίδιος :

"Οπως και σε καθε μαγαζι ετσι και στο δικο μου και λαθη μπορουν να γινουν και απο την διαδικασια να ξεφυγει ο καθαρισμος και αλλα πολλα και ισως χειροτερα ..... "

τι δεν καταλαβαίνεις ? :headbang::headbang:

Reaction score
409
Εγώ στο εν λόγω κατάστημα , εχω πάει όχι ένα , αλλά τρία tuner denon καθαρά για συντονισμό και προληπτικό έλεγχο και τα πήρα σε άριστη κατάσταση , με ελαχιστο κόστος και άμεσα.
Δεν θέλω να υποβαθμίσω το παράπονο του νηματοθετη , αλλά εύκολα σε τέτοιες δουλειές μπορεί κανείς να παρεξηγήσει η να παρεξηγηθεί.
Όλα όμως εύκολα λύνονται με διάλογο,
Τα παιδιά και διάλογο κάνουν, και χιούμορ έχουν , και δεν νομίζω στην καμία να μην μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα.
Άποψη μου φυσικά χωρίς να παρεξηγηθώ από την μια η την άλλη πλευρά.
Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και πως να το πω , το άτιμο το πληκτρολόγιο είναι εύκολο να προκαλέσει ζημιά σε μια επιχείρηση που να μην την αξίζει στην τελική.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.799
Επειδη ολοι καταλαβαν αλλα εσυ τιπουτις (εχει εξηγηση) παμε απο την αρχη....
Ενα tuner που ειχα στο παταρι 10-15 χρονια αποφασιζω να το φτιαξω. Δεν ξερω τι θελει ξερω ομως με τα λεγομενα τους οτι αξιζει να φτιαχτει και δεν θα κοστισει πολυ. Τους το παραδινω ειναι ευγενικοι, γραφουν και στο κομπιουτερ τα στοιχεια, θα το φτιαξουν γρηγορα και θα με παρουν τηλεφωνο. Και βγαινω χαρουμενος παρα την κακη εικονα του χωρου. Και εχοντας μεχρι τοτε καλη εικονα για την επιχειρηση.
Και μετα αρχιζει η φαρσοκωμωδια.
Περιμενα να παρω την κεραια να δω ιδιοις ομασι τι εγινε. Και διαπιστωνω οτι το μηχανημα εχει προβλημα λειτουργιας γιατι απλα ποτε δεν ελεγθηκε. Το μαγαζι δεν ειχε αναλογη κεραια και οι μπορνες δειχναν οτι δεν μπηκε καλωδιο. Αρα δεν ελεγχθηκε. Ελεγχος δεν ειναι ανοιγω το power παιρνει μπρος αρα ολα καλα.
Μαστορες λοιπον που τους πας tuner και δεν βαζουν κεραια ουτε το συνδεουν με ενισχυτη (γιατι θα βλεπαν οτι δεν δουλευει στερεο δεν ειναι μονο η οπτικη ενδειξη μη ελεγχου) δεν με ενδιαφερει απο κει και περα τιποτε. Ειναι κοροιδια. Τι να επικοινωνησω λοιπον μαζι τους και για ποιον λογο? για να μου πουν φερτο να το φτιαξω τωρα? Τι θα μπορουσαν να πουν...
- Δεν εχω χρονο να το φτιαξω γρηγορα αστο για εναν μηνα η πηγαινε αλλου για πιο γρηγορα
-Δεν εχω κεραια να το τεσταρω περιμενε να βρω και το παιρνεις σωστα ελεγμενο
-Δεν αξιζει η δουλεια για λιγα χρηματα δεν αναλαμβανω
Οτιδηποτε απο αυτα θα μου εκανε. Αλλα το να μην το ελεγξουν και να μου πουνε οτι ειναι ολα ΟΚ δεν το δεχομαι.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.128
Εγώ σαν άσχετος με το νημα και τον Σάκη, θεωρώ λογικό ότι αν πήγαινα ένα ραδιοφωνο για επισκευή, θα έπρεπε στο service να το δοκιμάζανε αν παίζει!!! Έστω και αν δεν άλλαζαν τίποτε, έστω και αν μου ζηταγαν 50 ευρώ. Αλλά το να μην το έχουν δοκιμάσει και να το επιστρέφουν στον πελάτη σαν λειτουργικό αυτό με ξεπερναέι! Μάλλον ο Σάκης πρέπει να αλλάξει προσωπικό!
δεν διαφώνησα ποτέ ως προς αυτό...
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί και εσωτερικά με κάποια μέτρηση που έκαναν κ μετά λόγω ρουτίνας κ σιγουριάς να μην το τσέκαραν μετά την ολοκλήρωση

όπως και να χει...έπρεπε να δοκιμαστεί η λειτουργία του μπροστά στον πελάτη πριν παραδοθεί....προσωπικά εμένα αυτό με έχει γλιτώσει από πολλούς πονηρούς

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.128
Ενα tuner που ειχα στο παταρι 10-15 χρονια αποφασιζω να το φτιαξω.
Δεν ξερω τι θελει ξερω ομως με τα λεγομενα τους οτι αξιζει να φτιαχτει και δεν θα κοστισει πολυ.
τώρα μου δημιουργείς επιπλέον ερωτήματα

είχες δηλαδή ένα tuner στο πατάρι χύμα παρατημένο... σε κουτί ή σακούλα?
τι σε έκανε να πιστεύεις ότι έχει ντε και καλά έχει βλάβη από την στιγμή που δεν το είχες λειτουργήσει ποτέ και είχες επιβεβαίωση από τον τόοοοτε πωλητή ότι λειτουργεί?
δηλαδή βρίσκεις ένα λαπτοπ στην αποθήκη....και αντί να του κοτσάρεις τον φορτιστη να δεις αν ανάβει...το πας κατευθείαν στο κομπιουτερσοπ της γειτονιάς και τους λες επισκευάστε το? δεν μου κάθεται καλά

Τους το παραδινω ειναι ευγενικοι, γραφουν και στο κομπιουτερ τα στοιχεια,
Δεν θα μιλησω για το υφος το μαγκικο του υπαλληλου, γιου , ανιψιου του ιδιοκτητη.
τελικά τι ισχύει?

Τι να επικοινωνησω λοιπον μαζι τους και για ποιον λογο? για να μου πουν φερτο να το φτιαξω τωρα? Τι θα μπορουσαν να πουν...
- Δεν εχω χρονο να το φτιαξω γρηγορα αστο για εναν μηνα η πηγαινε αλλου για πιο γρηγορα
-Δεν εχω κεραια να το τεσταρω περιμενε να βρω και το παιρνεις σωστα ελεγμενο
-Δεν αξιζει η δουλεια για λιγα χρηματα δεν αναλαμβανω
Οτιδηποτε απο αυτα θα μου εκανε. Αλλα το να μην το ελεγξουν και να μου πουνε οτι ειναι ολα ΟΚ δεν το δεχομαι.
το τι θα σου έλεγαν αν τους έπαιρνες και τους έλεγες αυτά που είπες εδώ είναι υποθετικό σενάριο δικό σου

άρα στην τελική ποιος ο λόγος του νήματος από την στιγμή που δεν θα είσαι με τίποτα ικανοποιημένος ακόμα και αν επανορθώσει το κατάστημα ?

daharis666

Moderator
Reaction score
81.128
Α...και όποτε βρεις χρόνο...δώσε μου και την εξήγηση;)

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.799
τώρα μου δημιουργείς επιπλέον ερωτήματα

είχες δηλαδή ένα tuner στο πατάρι χύμα παρατημένο... σε κουτί ή σακούλα?
τι σε έκανε να πιστεύεις ότι έχει ντε και καλά έχει βλάβη από την στιγμή που δεν το είχες λειτουργήσει ποτέ και είχες επιβεβαίωση από τον τόοοοτε πωλητή ότι λειτουργεί?
δηλαδή βρίσκεις ένα λαπτοπ στην αποθήκη....και αντί να του κοτσάρεις τον φορτιστη να δεις αν ανάβει...το πας κατευθείαν στο κομπιουτερσοπ της γειτονιάς και τους λες επισκευάστε το? δεν μου κάθεται καλά

τελικά τι ισχύει?

το τι θα σου έλεγαν αν τους έπαιρνες και τους έλεγες αυτά που είπες εδώ είναι υποθετικό σενάριο δικό σου

άρα στην τελική ποιος ο λόγος του νήματος από την στιγμή που δεν θα είσαι με τίποτα ικανοποιημένος ακόμα και αν επανορθώσει το κατάστημα ?
Αντε παλι ...
το tuner ηταν αμπαλαρισμενο στο παταρι
δεν ειχα κεραια δεν μπορουσα να το δοκιμασω δεν μπηκα στη διαδικασια συγνωμη ε? θεωρω οτι συσκευες που ειναι στο παταρι 10-15 χρονια πρεπει να πηγαινουν πρωτα στο σερβις και μετα να μπαινουν στην μπριζα..
ηταν ευγενικοι οταν το παραλαβαν με μαγκια οταν το παραδωσαν το ειπα αρκετες φορες... πιθανον να ενοχληθηκαν επειδη τους ειπα να το παω αλλου εαν δεν προλαβαιναν..
ο λογος του νηματος ειναι η γνωση των συμφορουμιτων για το τι γινεται εξω
νομιζω οτι ειναι μια μικρη συνεισφορα οι προσωπικες εμπειριες...
η δικη σου συνεισφορα περα απο το να μου δινεις στα νευρα ποια ειναι?

daharis666

Moderator
Reaction score
81.128
να ρίχνω και κάνα γουόρνινγκ...να ηρεμώ τα νεύρα

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.799
Με το να σβηνεις τα post μου τι κερδιζεις?

daharis666

Moderator
Reaction score
81.128
Ειχα παρει πριν πολλα χρονια ενα tuner sony το οποιο δεν εβαλα ποτε στην μπριζα απλα ειχα την διαβεβαιωση του πωλητη οτι δουλευει κανονικα.
Αντε παλι ...
το tuner ηταν αμπαλαρισμενο στο παταρι
το power αναβε δεν ειχα κεραια δεν μπορουσα να το δοκιμασω δεν μπηκα στη διαδικασια συγνωμη ε?
ηταν ευγενικοι οταν το παραλαβαν με μαγκια οταν το παραδωσαν το ειπα αρκετες φορες
ο λογος του νηματος ειναι η γνωση των συμφουρομιτων για το τι γινεται εξω
νομιζω οτι ειναι μια μικρη συνεισφορα οι προσωπικες εμπειριες...

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.799
βλεπεις οτι αλλαξε το ποστ αλλα επιμενεις, η φραση εμεινε απο κοπι αλλης φρασης μετα την διορθωσα
το προβλημα σου ποιο ειναι? εχεις προσωπικα μαζι μου ? γιατι εαν εχεις προσωπικα αυτα λυνονται προσωπικα οχι μεσω ενος σαιτ.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.128
βλεπεις οτι αλλαξε το ποστ αλλα επιμενεις
και αυτό σημαίνει ότι έσβησα το ποστ σου?
δικό σου ήταν...το είχα στο quote για να σου απαντήσω και εσύ άλλαξες 4 φορές την απάντηση σου
μαζέψου επιτέλους

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.799
και αυτό σημαίνει ότι έσβησα το ποστ σου?
δικό σου ήταν...το είχα στο quote για να σου απαντήσω και εσύ άλλαξες 4 φορές την απάντηση σου
μαζέψου επιτέλους
Πραγματικα δεν ξερω τι ρολο παιζεις σε αυτο το φορουμ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.435
Members
38.316
Νεότερο μέλος
anthas