East Electronics για γελια η για κλαμματα…

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.691
Εχω πολλα μηχανηματα εχω γυρισει ολους τους μαστορες της Αθηνας ειχα πληρωσει αρκετα χρηματα για βλαβες που δεν διορθωθηκαν και σε επωνημες εταιριες-σερβις, με τον Πετροπουλο βρηκα της ησυχια μου μου επισκευασε μηχανηματα καλες σειρες που οι αλλοι αδυνατουσαν και τα ειχα ξεγραψει, οτι ειχα αναβαθμισει ναι επαιζε καλυτερα και τα χρηματα που μου ζητουσε ηταν πολυ οικονομικα σε σχεση με τους αλλους που τα πηγαινα, μου επισκευασε βλαβη σε 1 τεταρτο που τα αλλα δυο σερβις που ειχα παει μου ειπαν δεν επισκευαζεται πεδευεσαι τσαμπα η θεση του ειναι στην ανακυκλωση.

Για να μην πω για τους γνωστες που κανουν σερβις σπιτι τους που το πας του λες ολικο recup πληρωνεις αδρα το παιρνεις το ανοιγεις και εχουν αλλαξει μονο του τροφοδοτικου και σου λενε απλα στους αλλους δεν χρειαζοτανσ μηχανημα τ1975 50 ετων...Ναι αλλα τα 120 τα πηρες...

Καταλαβαινω την δασαρεσκια σου ειναι λογικο να το παρεις σπιτι και να μην παιζει μπορει οντως απο την πλευρα του καταστηματος να εγινε λαθος κατι να ξεφυγε επρεπε και εσυ ρε φιλαρακι να το βαλεις στην πριζα δηλαδη οταν το πηγες τι του ειπες να φταξει συγκεκριμενα? οταν πηρες τηλ και ρωτησες αν αξιζει να φτιαχτει το σου εκανε συγκεκριμενα το μηχανημα?

Ο Πετροπουλος ομως εμφανιστηκε στην νημα δεν εξαφανιστηκε μιλησε μαζι του αφιερωσε ενα Σαββατο ξαναπηγαινε και ολα θα διορθωθουν μην αγχωνεσαι.
Πιστευω με την ηρεμη συζητηση ολα θα φτιαξουν.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.422
Σωστά , όλοι ζηλεύουμε τους επαγγελματίες που εκδίδουν αποδείξεις κάνοντας υποτιμολόγηση, ή εκείνους που δεν εκδίδουν αποδείξεις. Για το δεύτερο πρέπει να έχεις δικό σου άνθρωπο, για προστασία, εμείς φοβόμαστε.

Στην Ελλάδα ζούμε, οπότε να μην έχουμε και παράπονο αν το παιδί μας, το καμάρι μας, θεωρείται αλλά και αντιμετωπίζεται ως ένα επιπλέον βάρος για το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

Ούτε να τους ζηλεύουμε επειδή τα παιδάκια τους τα στέλνουν στα ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια.
Άστα να πάνε. Το παιδί μου δεν παίρνει φοιτητικό επίδομα λόγω εισοδήματος και παίρνουν άλλοι που νοικιάζουν βίλες σε τουρίστες και βγάζουν εκατομμύρια.

Reaction score
5.565
Εχω πολλα μηχανηματα εχω γυρισει ολους τους μαστορες της Αθηνας ειχα πληρωσει αρκετα χρηματα για βλαβες που δεν διορθωθηκαν και σε επωνημες εταιριες-σερβις, με τον Πετροπουλο βρηκα της ησυχια μου μου επισκευασε μηχανηματα καλες σειρες που οι αλλοι αδυνατουσαν και τα ειχα ξεγραψει, οτι ειχα αναβαθμισει ναι επαιζε καλυτερα και τα χρηματα που μου ζητουσε ηταν πολυ οικονομικα σε σχεση με τους αλλους που τα πηγαινα, μου επισκευασε βλαβη σε 1 τεταρτο που τα αλλα δυο σερβις που ειχα παει μου ειπαν δεν επισκευαζεται πεδευεσαι τσαμπα η θεση του ειναι στην ανακυκλωση.

Για να μην πω για τους γνωστες που κανουν σερβις σπιτι τους που το πας του λες ολικο recup πληρωνεις αδρα το παιρνεις το ανοιγεις και εχουν αλλαξει μονο του τροφοδοτικου και σου λενε απλα στους αλλους δεν χρειαζοτανσ μηχανημα τ1975 50 ετων...Ναι αλλα τα 120 τα πηρες...

Καταλαβαινω την δασαρεσκια σου ειναι λογικο να το παρεις σπιτι και να μην παιζει μπορει οντως απο την πλευρα του καταστηματος να εγινε λαθος κατι να ξεφυγε επρεπε και εσυ ρε φιλαρακι να το βαλεις στην πριζα δηλαδη οταν το πηγες τι του ειπες να φταξει συγκεκριμενα? οταν πηρες τηλ και ρωτησες αν αξιζει να φτιαχτει το σου εκανε συγκεκριμενα το μηχανημα?

Ο Πετροπουλος ομως εμφανιστηκε στην νημα δεν εξαφανιστηκε μιλησε μαζι του αφιερωσε ενα Σαββατο ξαναπηγαινε και ολα θα διορθωθουν μην αγχωνεσαι.
Πιστευω με την ηρεμη συζητηση ολα θα φτιαξουν.
Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν αλλάζει το πολύ απλό αυτονόητο. Πως επιστρέφει στον πελάτη μη λειτουργική συσκευή (όταν μάλιστα έχει προηγηθεί και επιτόπια στιχομυθία). Δεν έπρεπε να τσεκάρει το κατάστημα ότι όλα είναι οκ; Δηλαδή σαν να πας για χειρουργείο, να μπεις στην αίθουσα, να πα΄ρεις αναισθησία, αλλά ο χειρουργός να ξεχάσει να κάνει την εγχείρηση και να λέμε δεν πειράζει όλα οκ αφού απολογήθηκε!
Όχι, κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο quality control! και ο Σάκης, αφού είχε την ευθιξία να τοποθετηθεί, έπρεπε να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου ζητήματος (και όχι γενικώς και αορίστως)

Reaction score
2.766
Τώρα θα πρέπει να κληθούν κι άλλες ενισχύσεις .
Τι το ήθελες το τελευταίο; Πάλι σκούπα θα βάλουμε ;
Εσχολάσαμε !

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.141
δηλαδη οταν το πηγες τι του ειπες να φταξει συγκεκριμενα? οταν πηρες τηλ και ρωτησες αν αξιζει να φτιαχτει τι σου εκανε συγκεκριμενα το μηχανημα?
πρόσεχε τι του ρωτάς...γιατί σε αντίστοιχες 2 φορές που τον ρώτησα το ίδιο...τη μία είπε ότι του έσπαγα τα νεύρα
και την άλλη ήθελε τσαμπουκάδες φέις2φέις :biggrin:

Για να μην πω για τους γνωστες που κανουν σερβις σπιτι τους
όχι μωρέ...τζιζ αυτό....άλλοι είναι οι κλέφτες και τα λαμόγια :biggrin:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.141
Έχω εστιάσει σε πολλά αλλά όπως έγραψα παραπάνω, ότι σε όλη αυτή την "σούπα" όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Πως θα πάμε παρακάτω; Ας σκεφτεί ο καθένας από μεριά του και να πράξει ανάλογα.
Απλά με ενοχλεί η αλαζονία, γενικά στην ζωή.

Φτου, είπα αν μην ξαναγράψω και δεν το κράτησα...τώρα τέλος.
γιατί αλαζονεία?
επειδή έχει τόσο όγκο επισκευών τον χρόνο?
εφόσον ζει από αυτό...και έχει και προσωπικό απ όσο κατάλαβα...κανονικά τα βλέπω τα νούμερα...

εμπειρικά εσύ δηλαδή... πόσα νομίζεις ότι έπρεπε να κάνει για να είναι νορμάλ?

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.981
Άστα να πάνε. Το παιδί μου δεν παίρνει φοιτητικό επίδομα λόγω εισοδήματος και παίρνουν άλλοι που νοικιάζουν βίλες σε τουρίστες και βγάζουν εκατομμύρια.
Σταύρο τα πέρασα κι εγώ αυτά τα παιδιά μου και τα δύο ούτε για φαγητό δεν. Μπορούσαν γιατί είμαι Ωνάσης ενώ οι κόρες των δικηγόρων και γιατρών τρώγανε δωρεάν εγώ είχα τότε 40000 εισόδημα και οι εντιμοτατοι κύριοι 7000 ευρα με φτώχια καταραμενη

Reaction score
2.766
3500 μηχανήματα το χρόνο, όταν τα μισά θέλουν απλώς καθάρισμα με windex , μου φαίνεται λογικό ως νούμερο .

Reaction score
6.920
Διάβασα όλο το νήμα......δεν θέλω να πως τι έγινε με τις συσκευές που πήγα εγώ για επισκευή,δεν υπάρχει λόγος από την μια και από την άλλη θέλω να κρατήσω ουδέτερη στάση.
Απλά δεν προλαβαίνουν από την μια και από την άλλη δεν θέλουν να επενδύσουν . Με αυτά τα δύο σαν δεδομένα η υφιστάμενη κατάσταση ,θα συνεχιστεί, με ένα ποσοστό "αστοχιών".

Last edited:

Reaction score
39
Η κατασταση με τον Σακη ειναι hit and miss. Αναλογα την συναστρια θα γινει δουλεια, αλλιως θα περιμενεις μηνες για το τιποτα. Γι αυτο και τα σχολια απο "εξαιρετικος" μεχρι "απατεωνας". Το μαγαζι ειναι η απολυτη γεννητρια τυχαιων αριθμων σε σχεση με quality control. Οσοι τον εχουν κολλητο και εχουν εξασφαλισμενη την προσοχη του ειναι τυχεροι γιατι ειναι καλος στη δουλεια του. Η προσωπικη μου εμπειρια δεν υπηρξε θετικη.

Ευτυχως εναλλακτικες υπαρχουν και οσοι τις εχουν βρει τις κρατουν επτασφραγιστο μυστικο φοβουμενοι μην τρεξει κοσμος και χαλασουν κι αυτοι.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.446
Members
38.320
Νεότερο μέλος
Charispsi