East Electronics για γελια η για κλαμματα…

Reaction score
1.690
Α ναι, τον γνωριζω τον κυριο. Οχι προσωπικα, την υπαρξη του εννοω. Εχω διαβασει τα καλυτερα. Το προβλημα ειναι οτι ειναι στο Περαμα. ;)

Reaction score
7.146
Α ναι, τον γνωριζω τον κυριο. Οχι προσωπικα, την υπαρξη του εννοω. Εχω διαβασει τα καλυτερα. Το προβλημα ειναι οτι ειναι στο Περαμα. ;)
Εχω άποψη,αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι σε νήμα που αφορά ανταγωνιστή. Αν ποτέ ξεκινήσει νήμα για αυτόν ή γενικότερα για τεχνικούς που επισκευάζουν συσκευές,πολύ ευχαρίστως να πω την άποψη μου με κάθε λεπτομέρεια (τι πήγα για επισκευή,ποιό ήταν το αποτέλεσμα και κυρίως γιατι κάπου αλλού μου είχαν πει ότι είχαν επισκευάσει την μια συσκευή που του πήγα,ενώ δεν ήταν έτσι......).

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.975
Εχω άποψη,αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι σε νήμα που αφορά ανταγωνιστή. Αν ποτέ ξεκινήσει νήμα για αυτόν ή γενικότερα για τεχνικούς που επισκευάζουν συσκευές,πολύ ευχαρίστως να πω την άποψη μου με κάθε λεπτομέρεια (τι πήγα για επισκευή,ποιό ήταν το αποτέλεσμα και κυρίως γιατι κάπου αλλού μου είχαν πει ότι είχαν επισκευάσει την μια συσκευή που του πήγα,ενώ δεν ήταν έτσι......).

για πάμε...

Reaction score
77
Το θέμα είναι που σου είχαν πει οτι είχαν κανει την επισκευή ενω τελικά δεν την είχαν κάνει.... Φαντάζομαι άνθρωποι είναι κάτι θα τους ξέφυγε...

Reaction score
924
Το θέμα είναι που σου είχαν πει οτι είχαν κανει την επισκευή ενω τελικά δεν την είχαν κάνει.... Φαντάζομαι άνθρωποι είναι κάτι θα τους ξέφυγε...
Πάντως να πληρωθεί δεν ξεφεύγει απο κανέναν!!!!!! :laugh::laugh::laugh::laugh:

Reaction score
3.645
Στατιστικά μάλλον ΝΑΙ... Η πληρωμή είναι το βασικό. Κανονικά και μόνο που μιλάς μαζί τους πρέπει να πληρώνεις...
Εφόσον εκδίδουν κανονική και όχι με μειωμένο ποσό απόδειξη , τότε είναι νόμιμοι κα δεν κινδυνεύουν να χάσουν το μαγαζί τους.
Εφόσον έχεις την απόδειξη και δεν στο επισκευάσουν σωστά το μηχάνημα, τότε είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν εκ νέου εισαγωγή προς επισκευή.
Πλέον οι περισσότεροι έμαθα ότι σου δίνουν αρχικά μια απόδειξη παραλαβής του μηχανήματος με κωδικό και ημερ/νία..

Reaction score
29.845
Πλέον οι περισσότεροι έμαθα ότι σου δίνουν αρχικά μια απόδειξη παραλαβής του μηχανήματος με κωδικό και ημερ/νία.
Πλέον ?
Εδώ και χρόνια γίνεται αυτό ,από σοβαρούς επαγγελματίες.
Οχι από τον μάστρο Μήτσο της γειτονιάς βέβαια.
Ο Πετρόπουλος το κάνει εδώ και χρόνια , πάνω από 10 που τον ξέρω.
Με το ζόρι στο δίνει με την παραλαβή του μηχανήματος.

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.591
Θα αναφέρω την ίσως άνευ σημασίας γνώμη μου.
Το να θίγουμε κάποιους για έστω μεγάλη ή μικρή παρατυπία είναι λάθος.
Ένας επιτηδευματίας στο αν είναι καλός ή όχι, κρίνεται μέσα στην αγορά. Αν δεν είναι καλός στην δουλειά του κάποια στιγμή θα μείνει χωρίς αυτή. Εννοώ ότι κάθε ημέρα δίνει εξετάσεις, κρίνεται...
Αν κάποιος έχει 2-3 χιλιάδες συναλλαγές ετησίως, με συγχωρείτε αλλά δεν χρειάζεται άλλες αποδείξεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του.
Μην κρίνουμε λοιπόν κάποιον από μία αστοχία (αν συνέβη και αυτή), και το κυριότερο, δημόσια.
Υπάρχουν τα mail, τα τηλέφωνα, για συννεόηση. Νομίζω ότι πάντα υπάρχει συννενόηση και λύνονται πολύ εύκολα τα οποιαδήποτε προβλήματα...

daharis666

Moderator
Reaction score
83.975
Εφόσον εκδίδουν κανονική και όχι με μειωμένο ποσό απόδειξη , τότε είναι νόμιμοι κα δεν κινδυνεύουν να χάσουν το μαγαζί τους.
Εφόσον έχεις την απόδειξη και δεν στο επισκευάσουν σωστά το μηχάνημα, τότε είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν εκ νέου εισαγωγή προς επισκευή.
Πλέον οι περισσότεροι έμαθα ότι σου δίνουν αρχικά μια απόδειξη παραλαβής του μηχανήματος με κωδικό και ημερ/νία..
πάλι για αποδείξεις μιλάς εσύ?
για τους ''μαύρους'' του χώρου που κάνουν επισκευές σε ΄΄φίλους΄΄ με το αζημίωτο και τους γνωρίζεις θα μιλήσεις ποτέ?

Reaction score
77
Και στον Γιατρό πας , του μιλάς σε εξετάζει και πληρώνεις.
Γιατί δλδ σε επισκευαστή να πας , να του φάς τον χρόνο του και να μην πληρώσεις ?

Αγαπητέ εννοείται να πληρώσω. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Βέβαια το θέμα είναι να γίνει και η δουλειά…και φυσικά να κοπεί το ανάλογο παραστατικό…Αυτο ακριβώς λεω
για τους ''μαύρους'' του χώρου που κάνουν επισκευές σε ΄΄φίλους΄΄ με το αζημίωτο και τους γνωρίζεις θα μιλήσεις ποτέ?
Αυτοί είναι οι χειρότεροι… και αν είναι και ηλεκτρονικοί….βεβαια γενικότερα δεν ξέρεις από που να φυλαχθείς… μιλάμε για μια πιάτσα η οποία δυστυχώς έχει διάφορα θέματα… ο Καθείς βέβαια κάνει τις επιλογές του…

Reaction score
3.645
Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εδώ για τους μαύρους που επισκευάζουν μηχανήματα με το πρόσχημα ότι το κάνουν δωρεάν αποκλειστικά για φίλους και μόνο.
Για εκείνους αρκεί μια καταγγελία και έχεις κάνει το καθήκον σου.
Πλέον υπάρχει ειδική υπηρεσία για καταγγελίες on- line.
Το ίδιο ισχύει για όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το μαύρο χρήμα, για όλους κι όχι μόνο για τους ηλεκτρονικούς

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.184
Ατίθασα πιάτα!!!!!!!
Πάντως εγω στο παλικάρι που έστειλα το dat απο επαρχία,έγινε επισκευή το επόμενο πρωί που παρέλαβε,μου έστειλε επι τόπου βίντεο στο Βαμπίρ,ασχολήθηκε να λύσει ότι απορίες είχα και το επόμενο πρωί το είχα στα χέρια μου!!!!!

Και τον βρήκα απο το ΤικΤοκ που είχε επισκευάσει αντίστοιχα μηχανήματα!!!!
Ναι, αλλά δεν σου έβαλαν πυκνωτές audio grade, την πιο ξεφτίλα ποιότητα της πιάτσας, κορόιδο... :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.975
Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εδώ για τους μαύρους που επισκευάζουν μηχανήματα με το πρόσχημα ότι το κάνουν δωρεάν αποκλειστικά για φίλους και μόνο.
Για εκείνους αρκεί μια καταγγελία και έχεις κάνει το καθήκον σου.
Πλέον υπάρχει ειδική υπηρεσία για καταγγελίες on- line.
Το ίδιο ισχύει για όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το μαύρο χρήμα, για όλους κι όχι μόνο για τους ηλεκτρονικούς
Α τους επαγγελματίες του χώρου που εκδίδονται με ονοματεπώνυμο να μιλάμε για τους γνωστούς άγνωστους όχι…
κ την προηγούμενη φορά που σου το είπα γαργάρα το έκανες ….
Θα αρχίσω να νομίζω ότι έχεις συμφέροντα ή ότι είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία

Reaction score
3.645
Α τους επαγγελματίες του χώρου που εκδίδονται με ονοματεπώνυμο να μιλάμε για τους γνωστούς άγνωστους όχι…
κ την προηγούμενη φορά που σου το είπα γαργάρα το έκανες ….
Θα αρχίσω να νομίζω ότι έχεις συμφέροντα ή ότι είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία
Αν έχεις εσύ ο ίδιος αποδείξεις για κάποιον που φοροδιαφεύγει γιατί δεν τον καταγγέλεις online ;

Τρόπος υποβολής καταγγελίας
Καταγγελίες μπορούν να γίνουν προφορικά ή γραπτά, επώνυμα ή ανώνυμα.

1. Υποβολή με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του Σ.Δ.Ο.Ε. (Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, γρ. 401- 4ος όροφος)
  2. Αποστολή μέσω ταχυδρομείου (Ταχ. Δ/νση: Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, Τ.Κ. 118 53 ΑΘΗΝΑ)
  3. Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected])
  4. Τηλεφωνικά στο τηλ. 1517
Όλες οι καταγγελίες επώνυμες και ανώνυμες αξιολογούνται (με τα ίδια κριτήρια) από Αρμόδια Επιτροπή, προκειμένου, να κριθεί η σπουδαιότητα τους και ο βαθμός προτεραιότητας για τη διερεύνηση τους.

Ο καταγγελλόμενος νομιμοποιείται, υπό προϋποθέσεις, να λαμβάνει γνώση της καταγγελίας (Σχετ. ΝΣΚ 482/1995, ΠΟΛ.1307/1995, ΑΠΔΠΧ 73/2010).

daharis666

Moderator
Reaction score
83.975
Αν έχεις εσύ ο ίδιος αποδείξεις για κάποιον που φοροδιαφεύγει γιατί δεν τον καταγγέλεις online ;

Τρόπος υποβολής καταγγελίας
Καταγγελίες μπορούν να γίνουν προφορικά ή γραπτά, επώνυμα ή ανώνυμα.

1. Υποβολή με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του Σ.Δ.Ο.Ε. (Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, γρ. 401- 4ος όροφος)
  2. Αποστολή μέσω ταχυδρομείου (Ταχ. Δ/νση: Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, Τ.Κ. 118 53 ΑΘΗΝΑ)
  3. Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected])
  4. Τηλεφωνικά στο τηλ. 1517
Όλες οι καταγγελίες επώνυμες και ανώνυμες αξιολογούνται (με τα ίδια κριτήρια) από Αρμόδια Επιτροπή, προκειμένου, να κριθεί η σπουδαιότητα τους και ο βαθμός προτεραιότητας για τη διερεύνηση τους.

Ο καταγγελλόμενος νομιμοποιείται, υπό προϋποθέσεις, να λαμβάνει γνώση της καταγγελίας (Σχετ. ΝΣΚ 482/1995, ΠΟΛ.1307/1995, ΑΠΔΠΧ 73/2010).
Εσύ την έχεις δει βιτζιλαντε εδώ μέσα κ σε κάθε ευκαιρία αναφέρεσαι σε αυτα στο συγκεκριμένο νήμα επιλεκτικά όχι εγώ….κούρασες

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower