East Electronics για γελια η για κλαμματα…

Status
Not open for further replies.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.938
Φίλε μου η ουσία είναι να υπάρχει εναλλαγή στο θέμα και για την ταμπακέρα τίποτα. Μια χαρά δουλειά κάνουν τα παιδιά…
ποια είναι η ταμπακιέρα;

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.563
θα θέλα πολύ έτσι για αρχή να έβλεπα σε υπαλληλακους να τους έβαζαν να πληρώνουν 100%προκαταβολές φόρου που δεν εισέπραξαν ποτέ…κ το δάχτυλο που κουνάνε τώρα να το έβαζαν στον…. :whistling: :biggrin:
Έχεις λάθος. Ο μισθωτός προκαταβάλει τον φόρο, τού γίνεται παρακράτηση σε κάθε καταβολή μισθού. Η εκκαθάριση γίνεται έναν χρόνο μετά.

Reaction score
93
Εγώ θα σου είχα ρίξει κάρτα και thread ban για thread hijacking. Επίσης, τραπεζικός είσαι;
Το τι είμαι εγώ άσε να το ξέρω καλύτερα. Το θέμα φιλαράκι δεν το άλλαξα εγώ…διάβασε από την αρχή καλύτερα και θα καταλάβεις…

Reaction score
93
Έχεις λάθος. Ο μισθωτός προκαταβάλει τον φόρο, τού γίνεται παρακράτηση σε κάθε καταβολή μισθού. Η εκκαθάριση γίνεται έναν χρόνο μετά.
Οχι ρε μόνο οι ΕΕ είναι οι αδικημένοι… οι υπαλληλάκοι που λέει και ο κύριος
Από πότε;
εδω και τριάντα χρόνια τουλάχιστον…

Reaction score
93
Εγώ προς το παρόν σας αφήνω… πάω να πιω τα μπακαρντια μου και να πληρώσω τα πάντα με Κάρτα…

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.978
Εγώ προς το παρόν σας αφήνω… πάω να πιω τα μπακαρντια μου και να πληρώσω τα πάντα με Κάρτα…
Γιαυτο δεν θα μαμσεις ποτε σε μπαρ… :roflmao: :laugh::roflmao::laugh:

Reaction score
555
να προτιμήσεις το δικό μας το Bacardi, το ελληνικό, μην είσαι κορόιδο ..

Reaction score
93
να προτιμήσεις το δικό μας το Bacardi, το ελληνικό, μην είσαι κορόιδο ..
Θα ζητήσω χαρτιά εκτελωνισμού… και pedigree…
Γιαυτο δεν θα μαμσεις ποτε σε μπαρ… :roflmao: :laugh::roflmao::laugh:
Φίλε μου δέχονται παντού κάρτα…εκτός αν εσύ για να μαμσεις πληρωνεις, που το βρίσκω και λογικό, οπότε ναι εκεί δυσκολεύει λίγο η πίστα για εσένα. Βέβαια και εκεί έχουν γίνει βήματα προόδου

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.335
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g