EPOS K2

Reaction score
383
προσφατα ειμαι κατοχος του ενισχυτη CREEK DESTINY 1
και επειδη δεν κατεχω καλα το αθλημα θα ηθελα την γνωμη σας για την συνοδεια ηχειων
η Εpos παρουσιασε αυτες τις ημερες το καινουργιο της ηχειο Κ2 και το βλεπω το ποιο καταλληλο
στην Αγγλια η πρωτη τιμη του ειναι 999 λιρες
ο ελληνας αντιπροσωπος μπορει να μου το φερει στα 1200 ευρω
αξιζει ο συνδιασμος

περιμενω την γνωμη σας
ευχαριστω

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Η Creek πριν κάποια χρόνια εξαγόρασε την Epos και πλέον ανήκουν στην ίδια εταιρεία.
Οπότε η συνεργασία τους θεωρείται δεδομένη.
Το αν θα σου αρέσει, είναι άλλο πράγμα.
Μπορείς στον αντιπρόσωπο να ακούσεις το συνδυασμό και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Αν όχι με το ίδιο ηχείο μιας και είναι πρόσφατο, τουλάχιστον με κάποιο παρεμφερές της ίδιας εταιρείας.
Καλή επιλογή!

Reaction score
7.089
το ηχειο εχει παρει πολυ καλες κριτικες και φυσικα δεν υπαρχει epos που να μην παιζει καλα.......Οπως σου ειπε και ο Sleep ειναι η ιδια εταιρεια και προφανως οι ενισχυτες με τα ηχεια ματσαρουν μια χαρα. Το θεμα ομως ειναι αν θα σου αρεσει το αποτελεσμα και αν με τα ιδια χρηματα υπαρχουν καλυτερα ηχεια. Ο χωρος σου πως ειναι? θελεις οπωσδηποτε ηχειο δαπεδου (εστω μικρο)? τα ακουσματα σου? να ξερεις οτι ενα epos δεν θα παιξει ποτε ροκ κλπ οπως ενα jbl ......

Reaction score
383
τα ακουσματα μου ειναι ροκ ποπ 45% και τζαζ 55%
ο αντιπροσωπος δεν το εχει να το ακουσω
γιατι μολις βγηκε στην Αγγλια
ο χωρος μου ειναι 15 - 17 τμ
το να ακουσω ενα ηχειο στο χωρο του αντιπροσωπου
νομιζω θα ειναι τελειως διαφορετικο απο τον δικο μου χωρο

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
ειναι μεγαλο αυτο το ηχειο για 15-17τμ, μαλλον θα χεις θεμα στο χαμηλο, μπουμαρισματα, ουρες κλπ.

Reaction score
383
ειναι μεγαλο αυτο το ηχειο για 15-17τμ, μαλλον θα χεις θεμα στο χαμηλο, μπουμαρισματα, ουρες κλπ.
γιατι το λες αυτο ,τωρα παιζω με τα B&W P6
και ειναι πολυ αερατα χωρις μπουμαρισματα ....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Στο P6 εχεις ενα γουφερ, ενα μιντ και ενα τουιτερ, στο Κ2 εχεις 2 μεγαφωνα που παιζουν χαμηλες και λογικα θα διεγειρει περισσοτερο το χωρο. Με διδρομο 7ιντσο βασης στο χωρο μου των 17τμ γινεται χαμος. Κατι μικροτερο σε δαπεδου ειναι πιο ασφαλης επιλογη, μειωνεις τις πιθανοτητες διεγερσης προβληματων του χωρου.;)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Aπ οτι βλεπω δεν ειναι τοσο μεγαλα τα μεγαφωνα και ειναι ειναι σχετικα μικρο σε λιτρα καμπινας οποτε εχεις καλες πιθανοτητες να "κατσει" καλα. Απλα τα epos ειναι πλουσια χαμηλα και λαμβανω κ το γεγονος αυτο υποψη γιαυτο εκφραζω τις επιφυλαξεις μου.

Reaction score
383
Ωραια αυτα που μου λες
το P3 μου εκανε ευχαριστη παρεα αρκετα χρονια
ειναι καιρος να ακουσουμε και λιγο δυνατα χαμηλα
εψαξα μηπως μπορω να το αγορασω απ εξω δεν βρηκα τιποτα
αν και η τιμη του αντιπροσωπου ειναι πολυ καλη
και μπορω να κερδισω και το ΦΠΑ

Reaction score
7.089
τα B&W P6 δεν σε καλυπτουν? θελω να πω αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα (δεν θα πιασουν πολλα τα B&W P6 γιατι μετρουν πολλα χρονια στην πλατη τους....). Σκεψου το λιγο,το ζιζανιο της αναβαθμισης και της αλλαγης πολλες φορες μας οδηγει σε λαθη και χασιμο χρηματων.Πρεπει οπωσδηποτε να ακουσεις τα epos πρωτα,μην παρεις το ρισκο χωρις να τα ακουσεις. Για τον χωρο σου (αν θελεις οπωσδηποτε αλλαγη) θα πηγαινα σε καλο ηχειο βασης με 6,5" γουφερ,πιο ευκολο στο στησιμο κλπ.

Reaction score
383
εχεις δικιο τα P6 με καλυπτουν αλλα ειναι αυτα τα χρονια που τα βλεπω συνεχεια
και τα εχω βαρεθει
εσυ ποια ηχεια βασης προτεινεις ..
εγω με την μικρη μου εμπειρια στα ηχεια αυτα που ειχα ακουσει πριν καιρο σε ενα
τυφλο τεστ και πεταξαν στην ακρη τα πολυδιαφημησμενα ATC
και δεν θα τα ξεχασω ποτε ηταν τα TOTEM Rainmaker

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Τα P6 Στέλιο, είσαι σίγουρος πως τα ακούς "σωστά";
Αν δεν απατώμαι είναι transmission line... έχει "ιδιαιτερότητες" με τις αποστάσεις...
Έχεις "αέρα" πίσω τους;
Αν όχι, δοκίμασε να τα μετακινήσεις μπροστά... Ίσως ακούσεις εκ νέου το ηχείο σου...
Γιατί αν δεν κάνω λάθος (ο Παντελής μπορεί να με διορθώσει) δεν στερείται χαμηλού το P6 αν τοποθετηθεί σωστά...

:drinks:

Reaction score
7.089
τα atc (ειδικα τα ακριβα μοντελα) δεν ειναι και οτι πιο ευκολο απο οδηγηση και ματσαρισμα με ενισχυτικα,θελουν ακριβα συνοδα.Τα μοντελα της σχετικα οικονομικης σειρας ειναι πιο ευκολα,εχεις ακουσει καποιο απο αυτα? (scm11 ή scm19).Μπορεις να κοιταξεις και κατι απο dynaudio (focus 140,excite 14) και φυσικα καποιο μοντελο βασης απο την epos (elan 15, k1) ,παντα ομως με σοβαρη ακροαση πρωτα (αν οχι στον χωρο σου,σιγουρα με ενισχυτη creek). Παντως επιμενω στο να το σκεφτεις καλα με τα p6,μπορει να μην ειναι το θεωρητικα "απολυτως σωστο ηχειο",αλλα τελικα ειναι πιο ευχαριστη η συντροφια μαζι τους (ειδικα για τα ακουσματα σου).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Αντωνη εχεις δικιο, το Ρ6 εχει χαμηλο και με το παραπανω, σε βαθμο που με προβληματισε για το συγκεκριμμενο χωρο, οπως εχω αναφερει και παραπανω.

Reaction score
782
Καλημερα φιλε Στελιο!Επειδη καποτε ημουν στην φαση την δικη σου και ειχα κολλημα με τα ηχεια δαπεδου(νομιζα πως τα βασης δεν παιζανε) πιστεψε με τα βασης οπως ειπαν και ολα τα παιδια απο πανω ειναι πολυ πιο ευκολα και ιδανικα για τον χωρο σου...δεν θα σου λειψει το χαμηλο αρκει να στηθουν και να παντρευτουν οπως πρπει.Ειχα δαπεδου και τα εδωσα και απο βασης,ειχα dynaudio excite16 τα οποια στα 25 τ.μ παιζανε αριστα ,μετα περασαν απο τα χερια μου τα atc 19 τα οποια ηχεια ειναι ερωτας στα ακουσματα τα δικα μου, βεβαια θελουν ''ζουμι'' για να αποδωσουν αλλα και ο 100αρης που εχεις θα τα πανε.Το σοκ το μεγαλο ηρθε με τα totem mani 2 signature τα συγκεκριμενα πυροβολανε αλλα θελουν ενισχυτη απο 150watt + αλλα ειναι δυσκολα στο στησιμο και θελουν χωρο αλλιως εχεις μπουμαρισμα μεγαλο.Αυτη την στιγμη εχω αραξει και απολαμβανω ακουσματα με Αliante zeta one pf και πραγματικα δεν τους λειπει τιποτα.Ιταλικος ερωτας....

Reaction score
383
Καλημερα φιλε Στελιο!Επειδη καποτε ημουν στην φαση την δικη σου και ειχα κολλημα με τα ηχεια δαπεδου(νομιζα πως τα βασης δεν παιζανε) πιστεψε με τα βασης οπως ειπαν και ολα τα παιδια απο πανω ειναι πολυ πιο ευκολα και ιδανικα για τον χωρο σου...δεν θα σου λειψει το χαμηλο αρκει να στηθουν και να παντρευτουν οπως πρπει.Ειχα δαπεδου και τα εδωσα και απο βασης,ειχα dynaudio excite16 τα οποια στα 25 τ.μ παιζανε αριστα ,μετα περασαν απο τα χερια μου τα atc 19 τα οποια ηχεια ειναι ερωτας στα ακουσματα τα δικα μου, βεβαια θελουν ''ζουμι'' για να αποδωσουν αλλα και ο 100αρης που εχεις θα τα πανε.Το σοκ το μεγαλο ηρθε με τα totem mani 2 signature τα συγκεκριμενα πυροβολανε αλλα θελουν ενισχυτη απο 150watt + αλλα ειναι δυσκολα στο στησιμο και θελουν χωρο αλλιως εχεις μπουμαρισμα μεγαλο.Αυτη την στιγμη εχω αραξει και απολαμβανω ακουσματα με Αliante zeta one pf και πραγματικα δεν τους λειπει τιποτα.Ιταλικος ερωτας....
μα δεν εχω κολλημα με τα ηχεια δαπεδου
απλα με την P6 ειμαι παντρεμενος εδω και πολλα χρονια
και ο καινουργιος μου φιλος ο Creek με σκουνταει συνεχεια
να αλλαξω συντροφο
......... αλλα φοβαμαι μην την πατησω μετα τον γαμο !

Reaction score
782
Με τα epos δεν θα την πατησεις αλλα κοιτα και για καμια πιτσιρικα (βασης) δινουν ζωντανια και σου κανουν ολα τα κεφια

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515