EPSON TW1000 vs TW600

Reaction score
1
Μιχαλη αφου εχεις 2 προβολεις με d5 βαλετους να πεζουν μαζι αφου τους σικληνεις πρωτα ετσι για μια περιεργη δοκιμη

Reaction score
1
Μιχαλη αφου εχεις 2 προβολεις με d5 βαλετους να πεζουν μαζι αφου τους συγκλινεις πρωτα ετσι για μια περιεργη δοκιμη

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.909
Απάντηση: Re: EPSON TW1000 vs TW600

Μιχαλη αφου εχεις 2 προβολεις με d5 βαλετους να πεζουν μαζι αφου του σικληνεις πρωτα ετσι για μια περιεργη δοκιμη
Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.
Ο ένας είναι D5 και ο άλλος D6. Για κάνε το λίγο πιο λιανό να το καταλάβω γιατί είμαι και λίγο νηστικός!

Reaction score
6
Απάντηση: EPSON TW1000 vs TW600

Συμπέρασμα

Μην κάνετε τετοιες ερωτήσεις.
Θυμάται ότι είναι νηστικός …

Βρε πως τα κατέχω ετσι , τα περί προβολέων :happy_5:

Reaction score
1
εαν ειχες 2 720P D5 να τους εβαζες να παιζουν μαζι την ιδια ιδια στιγμη στην ιδιο πανι και ιδιες ιντζες αφου πρωτα συγκλινης τα πιξελ των 2 προβολεων

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.909
Απάντηση: EPSON TW1000 vs TW600

Οι 2 προβολείς που έχω με πάνελ D5 στα 720 είναι ο Επσον TW600 και ο Infocus SΡ5000. Έχω τον παλιότερο Επσον TW200 D4 ο οποίος είναι πλέον εκτός συναγωνισμού λόγω παλιάς γενιάς με ασθενικό μαύρο. Ενώ ο 1000άρης είναι D6.

Έχω κάνει πολλές δοκιμές και τις έχω αναφέρει και παλιότερα.
Μεταξύ των 2 προβολέων λοιπόν οι άμεσα ορατές διαφορές είναι ότι ο Επσον 600 έχει πολύ καλύτερο μαύρο και τις ευκολίες του μεγάλου ζουμ και των Lens shift, ενώ ο Infocus είναι πιο καλός στο φακό του, λίγο πιο ευκρινής και πιο φωτεινός με μια εικόνα εντυπωσιακή που αρέσει πολύ. Μπορεί δε να διαχειρίζεται τα φωτεινά του πλάνα υπέροχα. Σκηνές από χιόνια και πάγους γράφουν καλύτερα στον Infocus απ΄ότι στον Επσον.

Αυτή τη στιγμή όμως ο Infocus πήγε για σέρβις διότι παρέδωσε τα σκήπτρα η λάμπα του μάλλον.
Ακόμη δεν έχω ενημέρωση αν είναι όντως η λάμπα ή κάτι άλλο. Αναμένω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI