- Reaction score
- 48
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΗΧΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ εκτός θεματος μηδέν στην έκθεση ιδεωνΠαιδιά. 7 δισεκατομμύρια καλωδιάδες να μαζευτείτε πάλι λάθος θα είστε. Γιατί αυτό που έχετε κοινό είναι ότι ενώ ξέρετε ότι πρόκειται για ψηφιακή μετάδοση, ένας από εσάς δεν έκανε ένα κόπο να αφιερώσει ένα ΣΚ να διαβάσει ένα απλό βιβλίο πληροφορικής γυμνασίου έστω...
Ακόμη και τώρα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν γίνεται μετάδοση ήχου σε ένα ethernet δίκτυο. Ήδη το εξήγησα με πολλούς τρόπους. Δεν επιθυμείτε να το πιστέψετε και γι'αυτό αυτά που γράφω τα απορίπτετε χωρίς να σας νοιάξει τι είπα. Φυσικά δεν διαβάσατε και τα links που παρέθεσα. Φυσικά και δεν θα κάνετε και αυτοβούλως μια δική σας έρευνα για να καταλάβετε έστω λίγα από δίκτυα.
Η επιστήμη φυσικά και έχει καταγράψει αυτό που συμβαίνει. Και όσο μεγαλύτερη η άγνοια σας, τόσο πιο σίγουροι είστε για τα λάθη που πιστεύετε και τόσο μεγαλύτερη η αυτοπεποίθηση σας.
View attachment 375052
Ακούγεται πολύ snob αυτό που θα πω, αλλά ειλικρινά παιδιά δεν έχετε το επίπεδο για να συζητήσουμε περί πληροφορικής. Ούτε εσείς, ούτε οι ημιμαθείς που σας δασκαλεύουν. Είστε σαν τα γεροντάκια που πίνουν τήλιο αντί για το φάρμακο που έγραψε ο γιατρός για την υπέρταση, γιατί εμπιστεύονται περισσότερο τη γυναίκα του γείτονα.
Όταν σου λέει λοιπόν ο άλλος ότι "εγώ δεν είμαι ειδικός" και ταυτόχρονα έχει μια αυτοπεποίθηση στο θεό, ε καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει. Και εγώ παιδιά νόμιζα ότι η σούλα μου ήταν το σούπερ γκομενάκι μέχρι που πέρασε η καψούρα και κατάλαβα ότι αυτός ο κώλος χωρούσε να παρκάρει ελικόπτερο. Και εγώ όπως και εσείς, στη φάση της παραίσθησης ήταν αδύνατο να πιστέψω ότι ήταν παραίσθηση, που να μου το λέγανε 50 γιατροί.
Ναι ρε φίλε. Γιατί λυπήθηκα τον άλλο που δίνει 730 ευρά για καλώδιο αξίας τριών. Μετά θυμήθηκα τον κολλητό μου το Γιώργο που αγόρασε 30.000 Audi, και το βγάζει μια ωρίτσα την εβδομάδα κάθε κυριακή για να πάει για καφέ και πάλι πίσω. Και πάλι τα κεφάλια μέσα μέχρι την επόμενη κυριακή.
Εγώ φταίω για αυτή την κατάσταση και κανείς άλλος. Λες και αν τους πείσω να μην πετάνε λεφτά στα καλώδια δεν θα τα πετάξουν στη συνέχεια στην επόμενη ανούσια μπούρδα όπως κολιέ 5.000 για τη γκόμενα ή λουξ αμάξι κλπ. Μα τι στο καλό με νοιάζει εμένα άραγε; Δικά τους είναι τα λεφτά. Να τα κάψουν αν θέλουν. Χέστηκα.
View attachment 375053
ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ειδικοι εδω μεσα αλλα βαριουνται να γραψουν γιατι θα χασουν το χρονο τους. Εγω ειμαι ειδηκος στην ανθρώπινη συμπεριφορά και ασχολούμαι μαζι σου απο επαγγελματικό ενδιαφέρον
Θα στο πω στη γλωσσα σου γιατι ειμαι και ανθρωπος με χουμορ- εαν στη σουβλακοπιτα ‘εχει μεινει ο γύρος στον ηλιο και εχει βρομισει ειτε στο βαλει σε λαδοκολα η αλουμινοχαρτο η βρωμα ειναι ιδη μεσα γιατι εκτεθηκε ο γυρος σε παραγωντες εξωγενεις που τον επιρεαζουν εαν όμως τον ειχες προσεγμενο στην μεταφορα του πριν οταν βαλει ολα τα υλικα μαζι ο τυλιχτής η σουβλακοπιτα γαμαει …
Οσο γαι τα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ σου σχολια εισαι μωρός στη καλυτερη. απο ειδικος δυκτιου ακουστικων εφαρμογων εγεινες και αναλυτης εργασιακης συμπεριφοράς … μεγαταλαντος σπουδαγμενος και πολυγνωμον φτασμενος με πτυχεια
βεβαια ουτε λογος για ποια καλωδια εχεις ακουσει ουτε ενα review μονο σχολιασμοι με φανφαρες του μεγεθους της σουλας που σε ανέχτηκε η κακομοιρα ευτυχως σε παρατησε και σωθηκε
ποτε σου δεν εχεις ακουμπήσει κατι παρόμοιο ουτε και προκειτε παρε το λεοφορειο για τη δουλια και ασε τους αλλους να παιρνουν το Audi τους γιατί να δωσεις τοσα λεφτα εαν μπορεις να το κανεις με ενα ευρω - την ίδια δουλια. φοβάσαι μην σε πουν ασχετο αφου εισαι στον παν και αλλοι με το τροπο τους εγω στο λέω στη μαπα με επιχειρήματα
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ
. ο κοσμος μου που προσβαλεις κανίβαλε της γνωσης χωράει και σενα και ολα τα αλλα ο δικος σου ομως ειναι μικρος κομμενος στα μετρα της φτωχοτατης αντίληψης σου που ειναι βασισμενη σε μονομερή γνωση και οχι ολοκληρωμένη και μπορω να στο αποδειξω παμε λοιπον
Αυτός ο πινακας θεωρειται πλεον λαθος οπου πας σε σοβαρο εταιρια και δηλώσεις την αλλη ακρη γελανε και οι πετρες…. τον ορο δια βιου μαθηση τον ξερεις; η εμπειρια θεωρειτε ο χειροτερος δασκαλος εαν δεν ξερεις να την μεταφρασεις σε γνωση ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ που εσυ δεν σκαμπαζεις σε κανενα ειδηκα για τον ήχο το λες και μονος σου τεχνικος δυκτιων η κατι τέτοιο … γιατι αυτα ειναι αλλος κλαδος εκτως και εαν ξερεις και απο αυτο και εισαι και σε αυτο ειδικος οπως και στα αλλα ολα
ούτε καν ηχο δεν ξερεις να περιγραψεις ουγκ ουγκ γουφ γουφ ωχ ξεχασα το εχεις σπουδασει και αυτο το εκανες εφαρμοσμενα οταν παιζατε με τα κατσαρολακια στην κουζινα της μαμας μπαμ μπααμ για το αλλο το φοβερο η τριβη σου μεσα σταστουντιο να τα στήνεις να μιξαρεις και να βγαζεις ψηφιακες παραγωγές αυτο και εαν εχει γινει και επαγγελματικα και φυσικα με σπουδές σε ηχοληψία, κλασικες σπουδες δε καποιο οργανο, κατσε μου ξεφευγει κατι α ναι και μεταλουργια εχεις και απο αυτο γιατι ξερεις οτι τα υλικά ειναι ιδια ολα electrical engeneer, chip design το τελειωσες και αυτο το μεταπτυχιακο για την εργασιακη συμπεριφορα
Ποσα καλωδια εχεις ακουσει; τι καλωδια εχεις τώρα στειλε μας και τα πτυχια σου να τα δουμε ανα φας και κραξημο απο τους ειδικους και κυριως αποδεικτικα της εμπειριας σου με συστηματα να κανεις αλλαγες δοκιμες να γραφεις για αυτο οχι να βαζεις πραγματα στη μπριζα και να τα ξεχνας εκει
Παμε λοιπόν τι αλλο κανουν τα καλωδια ethernet στα μιςαγγλικά και με τη φτωχη μου γνωση τα καταλαβαίνω αυτα που λενε οι ποιητες
1. Jitter manipulation
Jitter degrades the edges of digital pulses (rise/fall times).
2. Analogue waveform integrity γιατί και το ντατα κανιβαλε τις γνωσης παλμοι ρευματος ειναι (η φωτος) δεν ειναι αερας κοπανιστος που περναει απο καλαμακι. θα καψεις φλατζα και στο φορουμ εχει πολους που εχουν γραψει πολλα και εκπληκτικά για τα θεματα αυτα και πως επηρεάζουν τον ηχο έχει να κανει με το υλικο διατομες capacitance inductance impendance και αλλα σατανιστικά ματζουνια
3. EMI /RFI SHIELDING αυτο και εαν δεν υπαρχει στο κοσμο σου απορω γιατι τα βγαζουν με διαφορετικά επιπεδα θωράκισης στη κάθε κατηγορια cat5-6-6A κτλ αυτο δεν στο μαθανε στο πρώτο εξαμηνο στο ΙΕΚ που πηγες; Η της πλακας σχολη ή μαθησιακη δυσκολία
εχει και αλλα και αλλα το καθένα απο αυτα εχει μια βιβλιογραφεια οσο το Ελληνικο σύνταγμα ξεκινα το διαβασμα και οταν φτασεις στο τριτο εξώφυλλο έλα σπιτι να τα ακουσεις στην εφαρμογή τους ολα αυτα και φυσικα ολοι αυτοι οι ειδικοι που τα ξερεις εσυ με τις φοβερες σου γνωσεις και τσαμπα ασχολουνται πρέπει να πληρωθούν για την ερευνα τους και τα κανάλια διανομής για να τα πουλανε και ολοι οι εμπλεκομενοι.
Νοοοο άι γκιβ απ!!!