Ethernet cables - Chord Epic

Reaction score
1.137
Κάποιοι τελικά είσαστε πολύ κολλημένοι με την μπάλα.
Δεν υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα. Τα ΔΙΚΆ ΜΑΣ τα όσο κάνουν είναι τα καλύτερα. Επίσης δεν υπάρχουν καλά κρασιά , τα καλύτερα είναι τα αγνά στην λαϊκή στον πάγκο στο πλαστικό εκεί αυτά στον ήλιο που δεν παθαίνουν τίποτα.
Ε τα ίδια ισχύουν σε όλα και στα καλώδια επίσης😀😀😀
Όταν κάτι δεν μπορούμε να το έχουμε εμείς είναι άχρηστο.

Καλή Παναγιά!😀😀
Κανένας δεν είπε ότι δεν αναγνωρίζει την αξία της ferrari π.χ. Κανένας δεν είπε ότι πάρτε dac των 500 ευρω και όχι παραπάνω. Αν όμως στη ferrari φουσκώσεις τα λάστιχα με σωλήνα michelin ή einhell δεν μπορεί να περιμένεις άλλη συμπεριφορά ανα περίπτωση στην απόδοση. Παρόλα αυτά στην ψυχολογία του καθενός δεν επεμβαίνει κανείς, μπορείς να μονομαχείς με ανεμόμυλους όσο θέλεις. Στην παραπληροφόρηση και στον προσηλυτισμό όμως να αναμένεις αντιδράσεις.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.427
Είδες βρε πόσο σωστό timing και περιεχόμενο είχε το ποστ; η συζήτηση προχώρησε με επιχειρήματα, έτσι παίζεται αυτό το παιχνίδι
αυτό κατάλαβες?

Reaction score
17
αυτό κατάλαβες?
Ναι δες τι έγραψε ο κόγιας πχ.
Βέβαια για τις μετρήσεις δεν είδα μεγάλη ανταπόκριση. Για όποιον ενδιαφέρεται το θέμα με τις μετρησεις συζητήθηκε στο asr και αναγκάστηκε ο Αμιρ να ξεμπροστιασει τον καραγκιοζακο.
(Έτσι παίζεται η μπαλίτσα κύριε διαχειριστα......)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.427
Ναι δες τι έγραψε ο κόγιας πχ.
Βέβαια για τις μετρήσεις δεν είδα μεγάλη ανταπόκριση. Για όποιον ενδιαφέρεται το θέμα με τις μετρησεις συζητήθηκε στο asr και αναγκάστηκε ο Αμιρ να ξεμπροστιασει τον καραγκιοζακο.
(Έτσι παίζεται η μπαλίτσα κύριε διαχειριστα......)
άκου τώρα πως θα γίνει...μάζεψε το υφάκι μην αναγκαστείς να φτιάξεις 10425ο λογαριασμό...
τα χάχανα να τα κοιτάς στο παρεάκι σου....καπίς?
για να μη χρειαστεί να σου μάθω εγώ μπαλίτσα πάλι...

Reaction score
2.193
Αν πάμε σε αναλογία με αυτοκίνητα .
100 βενζίνη σε τούρμπο αυτοκίνητο με υψηλή σχέση συμπίεσης ειδικά αυτά που είναι remapped με πρόγραμμα για 100αρα ή εκείνοι οι κινητήρες(ακριβών σπορ αυτοκινήτων) που εργοστασιακά έχουν σχεδιαστει για 100 οκτάνια .Εκει αυξάνει ροπή/ισχυ ή λειτουργεί με μέγιστο potential. ( ECU sensors του εγκεφάλου του κινητήρα διαβάζουν την βενζινη αν αντέχει μεγαλύτερη προπορεια ανάφλεξης, και η 100αρα δίνει πιο μεγάλη προπορεια ανάφλεξης ή advanced timing )

Στα αυτοκίνητα με μικρούς κινητήρες δίνει αμελητέες διαφορές ( αναλογία με θόρυβο/παραμορφωση των συσκευών στην αλυσίδα του ηχοσυστήματος που είναι αρκετός ώστε να κάνει mask τα οφέλη ή γενικότερα υψηλό noise floor ) μπορεί να είναι αμελητέες ή να δώσει μια πιο βελούδινη λειτουργία στον κινητήρα .

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.943
100 βενζίνη σε τούρμπο αυτοκίνητο με υψηλή σχέση συμπίεσης ειδικά αυτά που είναι remapped με πρόγραμμα για 100αρα ή εκείνοι οι κινητήρες(ακριβών σπορ αυτοκινήτων) που εργοστασιακά έχουν σχεδιαστει για 100 οκτάνια .Εκει αυξάνει ροπή/ισχυ ή λειτουργεί με μέγιστο potential. ( ECU sensors του εγκεφάλου του κινητήρα διαβάζουν την βενζινη αν αντέχει μεγαλύτερη προπορεια ανάφλεξης, και η 100αρα δίνει πιο μεγάλη προπορεια ανάφλεξης ή advanced timing )

Στα αυτοκίνητα με μικρούς κινητήρες δίνει αμελητέες διαφορές ( αναλογία με θόρυβο/παραμορφωση των συσκευών στην αλυσίδα του ηχοσυστήματος που είναι αρκετός ώστε να κάνει mask τα οφέλη ή γενικότερα υψηλό noise floor ) μπορεί να είναι αμελητέες ή να δώσει μια πιο βελούδινη λειτουργία στον κινητήρα .
Αναλογία μηδέν. Δεν μιλάμε για τα οκτάνια της βενζίνης (αρχείο) αλλά για τον σωλήνα που μεταφέρει τη βενζίνη στο ντεπόζιτο.

Reaction score
29.635
Οι κατοστάρες βενζίνες έχουν απλά καλύτερα anti knocking χαρακτηριστικά.
Οχι μεγαλύτερες θερμικές αποδώσεις.
Οσο και να αλλάξει το αβάνς,προπορεία ανάφλεξης , δεν αυξάνεται απαραίτητα η ροπή ή η ισχύς , αλλά η ομαλή λειτουργία κυρίως και η οικονομία καυσίμου.

Last edited:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.423
Πολλή ωραία απάντηση. Ισορροπία. Όλοι αυτό ψάχνουμε να βρούμε. Πλούτο τόσο όσο και να ισορροπεί στο όσο.
Για πες μου τώρα αν δεν σε κουράζω , αν έχει κάποιος ένα σύστημα πηγές 15, προ τελικό ένα 40ρι και ηχεία 30 τι αξίας καλώδια θα έπρεπε να έχει;
Αν λοιπόν έχεις ένα σύστημα με 80, 90+ προσωπικά δε θα σε κατηγορήσω (αν και δεν πιστεύω πως θα κάνουν τη νύχτα μέρα όπως λένε κατά καιρούς οι καλωδιάδες)... αν ξοδέψεις αντί του 50κου που έλεγα παραπάνω για interconnect, πολύ παραπάνω...
Αφού έχεις χρήματα για ξόδεμα, το να πετάξεις μερικά χιλιάρικα είτε ακούς διαφορά είτε δεν ακούς δε λέει κάτι....
Ξόδεψε τα και για ψυχολογικούς αν θες λόγους ή και για τα ωραία χρώματα που έχουν κάποια χαϊεντάδικα καλώδια.
Όλα φυσιολογικά.
Άμα βέβαια μου πεις πως έβαλες καλώδιο ρεύματος και ήταν σα να έβαλες sub (όπως ειπώθηκε λίγο καιρό πριν από γνωστό και συμπαθή κατά τα άλλα πρώην μέλος)... δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κρατήσω το γελάκι για να μη σε προσβάλω....

Reaction score
2.193
Αναλογία μηδέν. Δεν μιλάμε για τα οκτάνια της βενζίνης (αρχείο) αλλά για τον σωλήνα που μεταφέρει τη βενζίνη στο ντεπόζιτο.
Η αναλογία δεν ειχε στόχευση την φυσική μορφή, ηταν αλληγορική.

Η 100άρα δεν δίνει περισσότερα άλογα από μόνη της, επιτρέπει προπορεία ανάφλεξης σε κινητήρες που μπορούν να την εκμεταλλευτούν. Έτσι και τα καλώδια δεν προσθέτουν πληροφορία, μειώνουν θόρυβο/ανακλάσεις ώστε συσκευές με καλή αρχιτεκτονική ρολογιού/γείωσης να φτάσουν το μέγιστο δυναμικό τους. Σε μικρούς κινητήρες (υψηλότερο noise floor) η διαφορά είναι μικρή ή απλώς πιο ομαλή λειτουργία. Η αξία τους εκτοξεύεται όταν υπάρχει πραγματική διαδρομή σύζευξης RF ή/και ευαίσθητο τελικό στάδιο, τότε πράγματι ξεκλειδώνουν απόδοση, ακριβώς όπως η 100άρα σε remapped turbo ή εξωτικούς κινητήρες.

Reaction score
2.506
Εμένα μου λέει ολο το θέμα γαμ@@@ω χαλιά αλλά βάζω Καποτά με εξογκώματα και ράβδους και καρφιά σα αυτά απο το ρόπαλο του νιγκα(ν) στο wd και η άλλη μέτα σκούζει να από ηδονή...

Άσχετα αν εγώ συνεχίζω να γαμ@ω χαλιά

Reaction score
3.514

Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι συνεχίζεις.
Τα κίτρινα UTP, που συνήθως έρχονται με τη συσκευασία των routers των παρόχων, είναι τέλεια για όσο χρόνο κουμπώνουν τα βύσματα RJ45 . Τα περισσότερα είναι πιστοποιημένα κατά EIA/TIA 568.
Αξίας έως 3 ευρώ.
Δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο στον ήχο. Όταν μου χάλασε ένα απο αυτά πήγα στη vodafone και μου έδωσαν ένα καινούργιο.
Ίσως παρέχει το ίδιο service και η chord, δεν τους έχω ρωτήσει.

Reaction score
2.193
Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι συνεχίζεις.
Τα κίτρινα UTP, που συνήθως έρχονται με τη συσκευασία των routers των παρόχων, είναι τέλεια για όσο χρόνο κουμπώνουν τα βύσματα RJ45 . Τα περισσότερα είναι πιστοποιημένα κατά EIA/TIA 568.
Αξίας έως 3 ευρώ.
Δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο στον ήχο. Όταν μου χάλασε ένα απο αυτά πήγα στη vodafone και μου έδωσαν ένα καινούργιο.
Ίσως παρέχει το ίδιο service και η chord, δεν τους έχω ρωτήσει.
Τα UTP είναι η ασφαλής επιλογή για αποφυγή ground loops. Οσο γι αυτό που λες ότι δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο στον ήχο δε συμφωνεί με την εμπειρία μου …

Reaction score
11.767
άκου τώρα πως θα γίνει...μάζεψε το υφάκι μην αναγκαστείς να φτιάξεις 10425ο λογαριασμό...
τα χάχανα να τα κοιτάς στο παρεάκι σου....καπίς?
για να μη χρειαστεί να σου μάθω εγώ μπαλίτσα πάλι...
Είχε άλλο λογαριασμό στο παρελθόν; Δώστε ένα ιστορικό κύριε!
Με το κουμπάκι ignore χάθηκαν οι επικές μάχες του παρελθόντος. Δε θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Βέβαια έχουμε 2025, όχι 2010, οπότε αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv