European Sony BDP-S1E!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: European Sony BDP-S1E!!!!!!!!!!!!!!

Εγινε!!! Σε κανα χρονο θα ψαξω να βρω το thread να γελασουμε λιγο...:respect:
Σε κάνα χρόνο πρώτα από όλα να είμαστε καλά και να χαβαλεδιάζουμε στο avsite !!!"happy_1" "happy_1"

Έπειτα , η διαφορά είναι πολύ μεγάλη για να την καλύψει εύκολα....
Και μην ξεχνάς ότι το xbox έχει και αυτό γερό χαρτί να ρίξει στη μάχη ώστε να συνεχίσει να πουλάει...HALO 3 και το εκπληκτικό Bioshock..

http://www.bioshock-online.com/index.html

Γι ' αυτό ,δύσκολο το βλέπω...

HV

Reaction score
0
To XBOX360 ειναι η καλυτερη Ολοκληρωμενη κονσολα, το Ps3 εχει το BRay αλλα ειναι περα απο ολοκληρωμενη. Απλα δειτε χαρακτηριστικα των 2.
Απλα το PS3 ειναι μια λυση για οσους θελουν φτηνο Bray και δεν εχουν ορεξη να μπλεχτουν με Αμερικη.

Reaction score
14
παιδακια στην αμερικη τα BlueRay αρχιζουν απο τα 350$ που κανει το Samsung...
Μην το αναφέρουμε ξανά αυτό το αποτυχημένο προιόν... Αποδεδειγμένα είχε προβλήματα... Γι ' αυτό και από 1400 πήγε στα 350... και σε λίγο θα το δίνουν δώρο με κυριακάτικη εφημερίδα στα 8 κουπόνια..
Είναι πανέμορφο , είναι το πρώτο αλλά είναι μάπα...:happy_5: :happy_5:
Η δεύτερη γενιά θα είναι έτη φωτός καλύτερη...
Και η Samsung γενικά είναι πολύ-πολύ καλή εταιρία....
Κάνει price drop για να ξεστοκάρει..λογικό δεν είναι?

Reaction score
14
To XBOX360 ειναι η καλυτερη Ολοκληρωμενη κονσολα, το Ps3 εχει το BRay αλλα ειναι περα απο ολοκληρωμενη. Απλα δειτε χαρακτηριστικα των 2.
Απλα το PS3 ειναι μια λυση για οσους θελουν φτηνο Bray και δεν εχουν ορεξη να μπλεχτουν με Αμερικη.

Δεν είναι λύση... Είναι η καλύτερη λύση για bd τώρα... πολύ καλό και φθηνό player..

Reaction score
0
Απάντηση: European Sony BDP-S1E!!!!!!!!!!!!!!

Το Bioshock δεν θα έβγαινε και για PS3????????Κι όσο για το BD-P1000 αν έκανε 300Ε μη μου πείς ότι δεν θα το έπαιρνες????

Reaction score
6
Απάντηση: Re: European Sony BDP-S1E!!!!!!!!!!!!!!

Μην το αναφέρουμε ξανά αυτό το αποτυχημένο προιόν... Αποδεδειγμένα είχε προβλήματα... Γι ' αυτό και από 1400 πήγε στα 350... και σε λίγο θα το δίνουν δώρο με κυριακάτικη εφημερίδα στα 8 κουπόνια..

:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: European Sony BDP-S1E!!!!!!!!!!!!!!

Το Bioshock δεν θα έβγαινε και για PS3????????Κι όσο για το BD-P1000 αν έκανε 300Ε μη μου πείς ότι δεν θα το έπαιρνες????

όταν θέλεις την κορυφαία εικόνα , δεν πας για προιόν που βγάζει κόκκο σε εικόνα που δεν έχει...
Δίνεις 600 και παίρνεις ακριβώς αυτό που πρέπει...
Αν το HD-E1 δεν ήταν κορυφαίο , δεν θα το έπαιρνα επειδή είναι φθηνό...
Το 360 hd drive είναι επίσης κορυφαίο και τσάμπα !!!! Αλλά αν δεν έβγαζε την εικόνα που βγάζει δεν θα κάναμε καν λόγο για αυτό...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: European Sony BDP-S1E!!!!!!!!!!!!!!

μάλλον το σκέφτηκαν καλύτερα... Μόνο για 360 και pc

HV

Reaction score
0
Είναι πανέμορφο , είναι το πρώτο αλλά είναι μάπα...:happy_5: :happy_5:
Η δεύτερη γενιά θα είναι έτη φωτός καλύτερη...
Και η Samsung γενικά είναι πολύ-πολύ καλή εταιρία....
Κάνει price drop για να ξεστοκάρει..λογικό δεν είναι?

Φιλε μου εγω θελω να βαλω ενα δισκακι και να παιζει...Τωρα αν αυτο σημαινει να αργει να φορτωσει ( Που αυτο ηταν το κυριως προβλημα ) δεκαρα δεν δινω οταν θα μου κοστισει ολο μαζι περι τα 450ευρω τελικη.
Το προτιμω απο το να δωσω 150-200ε παραπανω για να παρω ενα PS3 που στην τελικη δεν θα χρησιμοποιησω ποτε σαν παιχνιδομηχανη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: European Sony BDP-S1E!!!!!!!!!!!!!!

Φιλε μου εγω θελω να βαλω ενα δισκακι και να παιζει...Τωρα αν αυτο σημαινει να αργει να φορτωσει ( Που αυτο ηταν το κυριως προβλημα ) δεκαρα δεν δινω οταν θα μου κοστισει ολο μαζι περι τα 450ευρω τελικη.
Το προτιμω απο το να δωσω 150-200ε παραπανω για να παρω ενα PS3 που στην τελικη δεν θα χρησιμοποιησω ποτε σαν παιχνιδομηχανη.
Και εγώ το ίδιο.........και μην ξεχνάμε τις αναλογικές εξόδους 5.1, το remote control το οποίο είναι έξτρα στο PS3 και το σίγουρο upscaling στα απλά dvd........:cool_4:

Reaction score
14

Μα δεν ήταν βρε αυτό το πρόβλημα...
Το πρόβλημα το έχει καθαρά στην εικόνα του..
Αλλιώς θα ήταν όπως τα λες.. Τι να το έκανες το ps3 αν δεν το θες και για games..
Aλλά επιμένω, το πρόβλημα είναι στην εικόνα...
Θα βρώ σχετικά reviews να ποστάρω...
Αν κάνω λάθος ( που το εύχομαι ) να τρέξω και εγώ μαζί σας να το πάρω αύριο που λέει ο λόγος..
Άντε τώρα να πάω να πιώ κάνα καφέ και τα λέμε αργότερα !!!:happy_4:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ