ika
News
- Reaction score
- 15.245
Ο Joost είναι βαρβατίλα?....
Στο κατω-κατω ο Ολλανδός έσπασε στο ξύλο τον Ισραηλινό γιατί του έβρισε τον πατέρα για τον οποίον μιλάει το τραγούδι...
Ο Joost είναι βαρβατίλα?....
Στο κατω-κατω ο Ολλανδός έσπασε στο ξύλο τον Ισραηλινό γιατί του έβρισε τον πατέρα για τον οποίον μιλάει το τραγούδι...
Πότε δεν ήμουν πιο "σύμφωνος" με μια απόψη.Και η ελληνική Αποστολη θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να αποκλειστεί.
Δεν θέλω να με εκπροσωπει ένα παιδί που με ντροπιάζει.
Αναφερομαι στην πολύ συγκεκριμενη στάση της στη συνεντευξη τύπου.
Ακομα και κουρασμένος να ειναι κάποιος - ενήλικας - δεν καταφεύγει σε βλακώδεις ανοησίες μπροστά στην Ευρωπη.
Η δίοικηση της ΕΡΤ, κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού , προφανώς μετά από απαίτηση του τρισκατάρατου Κούλη.Χα! Να αποσύρει η Ερτ τη συμμετοχή; Ποιος θα έπαιρνε τέτοια απόφαση;
Έτσι θα γίνει και δεύτερο μνημείο πεσόντων επί ΝΔΗ δίοικηση της ΕΡΤ, κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού , προφανώς μετά από απαίτηση του τρισκατάρατου Κούλη.
Θα ήταν ευκαιρία να ξαναδούμε και τα ψευτοαριστερά ψέκια να χτυπιούνται στα κάγκελα της ΕΡΤ, περιμένοντας ενα Leopard να τους λιώσει.
Η δίοικηση της ΕΡΤ, κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού , προφανώς μετά από απαίτηση του τρισκατάρατου Κούλη.
Και οικονομικά. Τα μπουκάλια του Moroccanoil γράφουν επάνω Made in Israel.ξερουμε οτι παιζονται πολιτικα παιχνίδια στον διαγωνισμό αυτο
Λίγο ακόμα και θα το ‘χανα!Σήμερα 10 ώρα Ελλάδος.