- Reaction score
- 9.896

Το Nemo έχει σχέση με κοπέλα εδώ και 5 χρόνια | in.gr
Το Nemo είναι λατινικό και σημαίνει «κανένας». Οι γονείς του δεν το επέλεξαν τυχαία. «Για να μπορώ να γίνω όποιος θέλω», δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής.
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ που κολλάει;
Ορίστε τώρα, να μάθουμε να κοροϊδεύουμε
![]()
Το Nemo έχει σχέση με κοπέλα εδώ και 5 χρόνια | in.gr
Το Nemo είναι λατινικό και σημαίνει «κανένας». Οι γονείς του δεν το επέλεξαν τυχαία. «Για να μπορώ να γίνω όποιος θέλω», δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής.www.in.gr
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρεις ότι υπάρχει νόμος ε ; Που όταν γράφεις π.χ. ακόμη και μια επιστολή - mail σε κάποιον πρέπει να αναφέρεις τις αντωνυμίες με τις οποίες αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας.Αρχίζω να πιστεύω ότι όλη αυτή η κατασκευή του νον-μπάιναρι είναι εφευρημα των νιου-έιτζ εναλλακτικών, που θέλουν μεν να πάνε με το τσάιτγκαϊστ και να μη ξωμείνουν, αλλά ταυτόχρονα δεν διαθέτουν τα μπαλάκια να κάτσουν να τον φάνε ανδροπρεπώς.
Δεν είναι μόνο οι ντομάτες που έχασαν την ντοματίλα τους, ούτε τα τριαντάφυλλα που έχασαν την ευωδιά τους. Είναι προπάντων τα αρσενικά που έχασαν τον αντρισμό τους. Όσο κι αν ψάχνω, δε βρίσκω πια νταβραντισμένους· μόνο αντράκια, ανίκανα για έρωτα και βιασμό.Ξέρεις ότι υπάρχει νόμος ε ; Που όταν γράφεις π.χ. ακόμη και μια επιστολή - mail σε κάποιον πρέπει να αναφέρεις τις αντωνυμίες με τις οποίες αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας.
Εγώ τις έχω κόψει εντελώς χα χα
Die sonne.Σε κάποιες γλώσσες δεν υπάρχει διαχωρισμός στις αντωνυμίες πάντως, θηλυκό, αρσενικό ή και ουδέτερο (φινλανδικά hän, τούρκικα Ο πχ).
Die sonne.![]()
Το ουσιαστικό πρέπει να το γράφεις με κεφαλαίο στα γερμανικά!Die sonne.![]()
Πόσα σάς έμαθε ο Σόιμπλε τελικά...Το ουσιαστικό πρέπει να το γράφεις με κεφαλαίο στα γερμανικά!![]()
![]()
Κοίταξε μην κοιτάς πως απαντάω στον καθένα. Ανάλογα το επιπεδο του καθένα, απαντάω ανάλογα. Γαιτί δεν θα καταλάβει.Δεν είναι μόνο οι ντομάτες που έχασαν την ντοματίλα τους, ούτε τα τριαντάφυλλα που έχασαν την ευωδιά τους. Είναι προπάντων τα αρσενικά που έχασαν τον αντρισμό τους. Όσο κι αν ψάχνω, δε βρίσκω πια νταβραντισμένους· μόνο αντράκια, ανίκανα για έρωτα και βιασμό.
Είχε δίκιο τελικά ο ποιητής. Ανίκανα αντράκια.
Γιατί και για να πουστ~ψει κανείς, ε θέλει κι αυτό κάποιο τσαγανό, πώς να το κάνουμε. Οπότε το βρήκαμε - νον μπάιναρι και ο, τι κατάλαβες, προσπερνάμε το τι τρώει και ψαχνόμαστε με τις αντωνυμίες του. Ιδιοφυές!
Ναι σωστός, το ξέχασα.Το ουσιαστικό πρέπει να το γράφεις με κεφαλαίο στα γερμανικά!![]()
![]()
Wie haben viel gelernt auf Herr Scheisseoible...Πόσα σάς έμαθε ο Σόιμπλε τελικά...![]()
![]()
Τώρα που έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς .... να δεις τι θα μάθουν.Wie haben viel gelernt auf Herr Scheisseoible...![]()
Πρόσεξε το άλλο. Λέει η ανοήτη (αλλά και όλοι τους) : Δεν μιλάμε με τον Πόυτιν ..φτου κακά.Επιλεκτικό χρέος...