Ultra Audio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 2.569
Έχετε π.μ.Τιμή για το α10 και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ;
Έχετε π.μ.Τιμή για το α10 και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ;
Οι άνθρωποι μόλις ανακοίνωσαν το δικό τους σύστημα ισοστάθμισης. Με δικό τους μικρόφωνο, δικό τους software κλπ.Επιβάλλεται τάχιστα......
Εαν το hardware αντέχει τότε ας το δώσουν σαν option το dirac και φυσικά με χρέωση όπως κάνουν όλοι οι AV. Δεν είναι ανάγκη να ανακαλύψουν ξανά τον τροχό. Εγώ το βλέπω σαν σπατάλη πόρων κλπ.Χρειάζονται επιστήμονες με PhD σε ακουστική χώρων και ισοστάθμιση κτλ.
Και χώροι για μελέτες των εφαρμογών, και εξοπλισμός.
Δύσκολα στην Κίνα.
Θα δείξει.
εγω παιζω με το 8 οποτε και πηρα το update χωρις κανενα προβλημα .......!Από το 6 στο 8 ή στο 10?
Αν καταλαβα καλα εγω πηγα απευθειας στο 8 και σαφως γλυκοκοιταζω το 10!Από το 6 στο 8 ή στο 10?
Εγώ πήρα το 6 και δεν γλυκοκοιτάζω τίποτα, ήταν και είναι εξαιρετικό!!Αν καταλαβα καλα εγω πηγα απευθειας στο 8 και σαφως γλυκοκοιταζω το 10!
Καλοοοο αλλά με mic κινητού? Το δικό μου κινητό σίγουρα δεν κάνει με κάνα iphone ίσως..View attachment 351028 View attachment 351029
View attachment 351030 View attachment 351031 View attachment 351034
Το παιχνίδι ξεκίνησε απόψε.....Ε ρε γουσταααα View attachment 351035
Όχι βρε...έτσι απλά δοκίμασα να δω πως λειτουργεί το κόλπο και μαρεσε να πω την αλήθεια για αρχή...όταν καρφώσω το umic θα αρχίσει το παιχνίδι αγόρι..Καλοοοο αλλά με mic κινητού? Το δικό μου κινητό σίγουρα δεν κάνει με κάνα iphone ίσως..
Να είχε και για sub τι καλά που θα ήταν...
Να δεις που θα το τσιμπήσω..
Ναι φίλε...επιλέγεις ποιο θες,μετράς και μετά καπάκι πας για το άλλο!Καλοοοο αλλά με mic κινητού? Το δικό μου κινητό σίγουρα δεν κάνει με κάνα iphone ίσως..
Να είχε και για sub τι καλά που θα ήταν...
Να δεις που θα το τσιμπήσω..
Δηλαδή για να καταλάβουμε αυτό που έκανε ο Βλάσης.. το Α10 το κάνει και για τα subs ξεχωριστά?