Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.503
...μη χερεσαι..λολ...εσενα εψαχνα......εσυ δωσε μου την αεροφριτεζα που κανω δωρο στον Μπρετς, και σου κανω δωρο τον αβουγουδου...
ελα δω και συ...Έχω το z8
Καπακια, χωρίς κανένα θέμα. Με usb το έχω.ελα δω και συ...
... το usb το χρησιμοποιεις? το συνδεεις-το αναγνωριζει-και-παιζ' ?
(για windows 11 λεω)
-
ερωτηση γνωριζει κανεις αν το κανει και το DMP A6 αυτο ? ή θα με παιδεπσει και θα το πεταξω στη θαλασσα ?
Την βλέπω α λα Xiaomi μεχρι και θερμαινόμενο ντίλντο να βγάζει.... απο αεροφριτεζες γνωριζεις ? θα βγαλει η εβερσολο μαγειρικα ?
Eversolo DMP-A8 Streamer-DAC-DAP-Preamplifier Review - HomeTheaterHifi.com
The Eversolo DMP-A8 is a versatile device that combines streamer, Digital-to-Analog Converter (DAC), Digital Audio Player (DAP), and...hometheaterhifi.com
.... πικαπ θα βγαλει η εβερσολο, ξερει κανεις ? ή να το γυρισω στα πσηφιακα οσο ειμαι ακομα...σχετικα νεος ?περιμενω να βγει αναβαθμισμενη εκδοση καποια στιγμη.
Τι πικαπ ρε καραμήτρο; κάθεται η βελόνα στο δισκό με τόσα σαμπ?.... πικαπ θα βγαλει η εβερσολο, ξερει κανεις ? ή να το γυρισω στα πσηφιακα οσο ειμαι ακομα...σχετικα νεος ?
Συγγνωμη κι ολας, συγκρινεις ενα σκετο ντακ των 12.000€ με το Α8 των 2.000€ που ειναι αστακος σε ολα του;Τελικά το α8 μέσω i2s δεν έχει πρόσβαση στην ρύθμιση ήχου ....
Μλκ...
Στο μεταξύ
Καλό και γλυκό τα ak 4499 του α8
Αλλά μπροστά στο rockna wavedream signature μοιάζει σαν παιδάκι ...
Αυτα έχω στο σύστημα μουΣυγγνωμη κι ολας, συγκρινεις ενα σκετο ντακ των 12.000€ με το Α8 των 2.000€ που ειναι αστακος σε ολα του;
ειναι r2r το dac του rockna ε? Νομιζω οτι εχουν ενα ηχο που δυσκολα ενα δ/σ τον προσεγγιζει.Αυτα έχω στο σύστημα μου
Αυτά συγκρίνω
Ναιειναι r2r το dac του rockna ε?
Αλλη δουλεια κανει το ενα, αλλη το αλλο.Αυτα έχω στο σύστημα μου
Αυτά συγκρίνω