EverSolo Audio - Ελλάς

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
359
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "με και χωρίς ddc". Εννοείς πως παίζει καλύτερα αν συνδέσεις π.χ. το PC σου με το Eversolo με USB και παίζεις π.χ. Tidal από το PC, σε σχέση με το να παίζεις Tidal από το Eversolo (που δεν έχει νόημα, αλλά λέμε); Ή κάτι άλλο;
Δεν παίζω μουσική από PC αλλά από το silent angel M1T streamer το οποίο συνδέεται με το gustard u18 ddc με usb και μετά το ddc συνδέεται i2s με το gustard x26pro dac. Εννοώ σε σχέση με το να συνδεθεί απευθείας το streamer με το DAC.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.143
Δεν παίζω μουσική από PC αλλά από το silent angel M1T streamer το οποίο συνδέεται με το gustard u18 ddc με usb και μετά το ddc συνδέεται i2s με το gustard x26pro dac. Εννοώ σε σχέση με το να συνδεθεί απευθείας το streamer με το DAC.
Οπότε στο αρχικό σου μήνυμα μάλλον δεν εννοείς ότι το WiiM δεν έχει είσοδο USB όπως έγραψες, αλλά ότι δεν έχει έξοδο USB.

Τέλος πάντων, δεν θα κρίνω το κατά πόσο βοηθάει η όχι η παρεμβολή ενός μηχανήματος όπως το ddc της gustard, αλλά αν κάποιος το θέλει, το Ultra έχει και έξοδο USB. Όπως και το Α6.

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
359
Έξοδο usb, σωστά. Προφανώς υπάρχουν πολλά με έξοδο USB, και τα δύο που αναφέρεις είναι ακριβότερα του wiim pro plus. Άρα δεν είναι ότι από μόνο το γεγονός ότι είναι ακριβότερο το καθιστά και καλύτερο ηχητικά, αλλά συνήθως συμβαίνει είτε άμεσα είτε έμμεσα όπως στην περίπτωση που σου δίνει δυνατότητες για καλυτέρευση του ήχου μέσω ddc στη δική μου περίπτωση.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.143
Εγώ προτείνω να κάνουμε μία (τυφλή) συγκριτική δοκιμή streamers στο σύστημα του symos ;-)
Άμα θέλετε να έρθετε να πιούμε καφέ και να ακούσουμε μουσική, ευχαρίστως.

Άμα θέλετε συγκριτική δοκιμή streamers, άσε το σύστημα του symos. Να βάλουμε τα ακουστικά μας και να την κάνουμε, για να ξέρουμε και τι ακούμε.

Εγώ όπως έχω πει και στο παρελθόν έχω κάνει τέτοιες συγκριτικές δοκιμές με ακουστικά. Όχι τυφλές βέβαια, αλλά καθώς το συμπέρασμα ήταν κατά βάση ότι δεν ακούω διαφορές, ε, ή κουφός είμαι, ή όντως δεν υπήρχαν. Placebo ΜΗ διαφορές κομματάκι δύσκολο.

Reaction score
2.625
Άμα θέλετε να έρθετε να πιούμε καφέ και να ακούσουμε μουσική, ευχαρίστως.

Άμα θέλετε συγκριτική δοκιμή streamers, άσε το σύστημα του symos. Να βάλουμε τα ακουστικά μας και να την κάνουμε, για να ξέρουμε και τι ακούμε.

Εγώ όπως έχω πει και στο παρελθόν έχω κάνει τέτοιες συγκριτικές δοκιμές με ακουστικά. Όχι τυφλές βέβαια, αλλά καθώς το συμπέρασμα ήταν κατά βάση ότι δεν ακούω διαφορές, ε, ή κουφός είμαι, ή όντως δεν υπήρχαν. Placebo ΜΗ διαφορές κομματάκι δύσκολο.
Κάνεις καλό καφε να έρθώ;;;;;

Reaction score
2.625
Δεν πίνω καν καφέ 😝

Όποιος βολεύεται με Nespresso, είναι ευπρόσδεκτος. Ή παραγγέλνουμε κιόλας, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, χαχα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ σορεος!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.549
@AndreasLav Να κάτσεις στα αυγά σου, στην επίσκεψη στον @symos προηγούμαι! Ούτε εγώ πίνω καφέ και δεν χρειάζεται να παραγγείλουμε τίποτα! Θέλω να ακούσω Bolt Thrower στα me Geithain, λέμε! :biggrin:

Reaction score
2.625
@AndreasLav Να κάτσεις στα αυγά σου, στην επίσκεψη στον @symos προηγούμαι! Ούτε εγώ πίνω καφέ και δεν χρειάζεται να παραγγείλουμε τίποτα! Θέλω να ακούσω Bolt Thrower στα me Geithain, λέμε! :biggrin:
Αααα έχει γκευμεγαμαν;;;;;; Συμο τι πίνεις αγόρι μου να κεράσω;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas