- Reaction score
- 751
Αν και έχω καιρό να ακούσω τον opa627, πιστεύω ότι οdcg3 είναι καλύτερος σε όλα. Καθαρότητα, ανάλυση, δυναμικά, μπάσα.
Όχι ακόμα είμαι στα Χανιά.Το ultrabib το έβαλες Θεοδώση;
Εννοείς ένα οπα εμπρός και ένα dexa πίσω?Το απλοὐστατο κυκλωματἀκι των 2 μονοφωνικὠν OPA 627, αν πλαισιωθεἰ με κορυφαἰα υλικἀ, δηλαδἠ :
4 αντιστἀσεις (charcroft z-foil),
4 ηλεκτρολυτικοὐς (audionote Kaisei NP),
2 μπαταρἰες 11v (li-po) με τους φορτιστἐς τους,
2 μονοφωνικἀ ἀνθρακος 50k (tocos cosmos),
2 μονοφωνικἀ τσιπἀκια Dexa new class D "SE", (η εταιρἰα τὠρα βγἀζει μὀνο τα "Ultimate"),
απογειὠνεται τὀσο, που πολὐ δὐσκολα θα βρεθεἰ αντἰπαλος. Εδὠ ἀκουσα μακρἀν τον καλὐτερο προενισχυτἠ γραμμἠς με μεγἀλη απὀσταση απὀ οτιδἠποτε ἀλλο ἐχω βἀλει δἰπλα του γιἀ κὀντρα. Ξεφτἰλησε τρανταχτἀ ονὀματα (μιλἀμε γιἀ απρὀσιτες υλοποιἠσεις) κορυφαἰων σχεδιαστὠν FET ὀπως και οτιδἠποτε λυχνιακὀ, μἐχρι και 2 καταπληκτικἀ DHT με πανἀκριβες ανορθὠτριες. Χτὐπησε την απὀλυτη κορυφἠ. Απλὀ, ὀμως δυστυχὠς, ὀχι φτηνὀ για DIY
[DOUBLEPOST=1537781561][/DOUBLEPOST]Πετρο ειναι ο Α αλλα και 450 να ειναι υπερακουν.Παρ ολο που ειναι οι κινεζικοι εγινε μετατροπη στο voltage και κατασκευαστικα ειναι αρκουντως καλοι.Οι μετασχηματιστές είναι οι Κινέζικοι που είχε αρχικά ο Koda. Σωστά;
Δεν είναι 800 VA αλλά 300 αν είναι ο 266Β και 450 αν είναι ο 266Α.
Κανε μου καμμια παρατηρηση για βελτιωση![DOUBLEPOST=1537781561][/DOUBLEPOST]Πετρο ειναι ο Α αλλα και 450 να ειναι υπερακουν.Παρ ολο που ειναι οι κινεζικοι εγινε μετατροπη στο voltage και κατασκευαστικα ειναι αρκουντως καλοι.
Ναι ρε Τέο και εγώ δεν το πιστεύω ή δε θέλω να το πιστέψω.Μπραβο Ακη. Τουμπανο τον εκανες τον μικρο !!!
Αλλα ρε φιλε, ειναι δυνατον να παιζει καλυτερα απο τον μεγαλο με τα Hypex 3K ?
Θα έλεγα να δεις, αρχικά, την τοποθέτηση της γέφυρας. Η ισχύς του ενισχυτή κάνει μη αναγκαία την τοποθέτηση της επάνω στην ψύχτρα.[DOUBLEPOST=1537781561][/DOUBLEPOST]Πετρο ειναι ο Α αλλα και 450 να ειναι υπερακουν.Παρ ολο που ειναι οι κινεζικοι εγινε μετατροπη στο voltage και κατασκευαστικα ειναι αρκουντως καλοι.
[DOUBLEPOST=1537781945][/DOUBLEPOST]
Κανε μου καμμια παρατηρηση για βελτιωση!