FIIO s15

Reaction score
576
Η κινεζικη fiio μπαινει δυναμικα στον χωρο ρων επιτραπεζιων dac/streamer με το fiio s15 με dac AK4191EQ + AK4499EX
Για να δουμε φαινεται πολλα υποσχομενο...πηξαμε στα ess
FIIO-S15-streamer-front.jpg
FIIO-S15-back.jpg

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
305
Το τσιπακι πάντως είναι φοβερό .
Το ακούω στο eversolo 8 και παίζει φανταστικά

Reaction score
576
Το τσιπακι πάντως είναι φοβερό .
Το ακούω στο eversolo 8 και παίζει φανταστικά
Πώς θα χαρακτήριζες τον ήχο σε σχέση με τα ess τσιπακια ? Θυμάμαι από παλιά ότι τα akm βγάζανε πιο γλυκό ήχο πιο αναλογικό

Reaction score
509
1000 ευρώ και έχει και USB και HDMI και AES/EBU και αν είδα καλά δέχεται και ιinternal SSD σε module πάνω αριστερά?

Τί τρελό deal είναι αυτό?

Bonus η επιλογή AKM έναντι του ESS, που τα προτιμώ στο αυτί (αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό).
Πώς θα χαρακτήριζες τον ήχο σε σχέση με τα ess τσιπακια ? Θυμάμαι από παλιά ότι τα akm βγάζανε πιο γλυκό ήχο πιο αναλογικό
Αυτό ακριβώς. Πιο γλυκός, γεμάτος και ζεστός ήχος. Ξαναλέω, υποκειμενική μου γνώμη αυτή υπέρ των μεγάλων AKM.

Reaction score
576
1000 ευρώ και έχει και USB και HDMI και AES/EBU και αν είδα καλά δέχεται και ιinternal SSD σε module πάνω αριστερά?

Τί τρελό deal είναι αυτό?

Bonus η επιλογή AKM έναντι του ESS, που τα προτιμώ στο αυτί (αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό).
Και εγώ για αυτό το γλυκό κοιτάζω ...ο ανταγωνισμός παίζει στα διπλά Πλας χρήματα .

Reaction score
509
Για μένα το AES/EBU είναι εξαιρετικά χρήσιμο γιατί παίζω και με επαγγελματικό εξοπλισμό, οπότε με βολεύει.

Έλεγα να δείξω χαρακτήρα και μόνο να ξεμπαζώσω ο,τι δε μου χρειάζεται, χωρίς να κάνω άλλες αγορές για την ώρα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν βγεί και σε μαύρο, δε θα κρατηθώ και θα το χτυπήσω...

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
305
Και bluetooth transmitter
Και app εικόνας για να στέλνει με hdmi στην τηλεόραση
Οι Κινέζοι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το σπορ

Reaction score
509
Και bluetooth transmitter
Και app εικόνας για να στέλνει με hdmi στην τηλεόραση
Οι Κινέζοι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το σπορ
Πάνε οι καιροί που ο καθένας πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, καλογυαλισμένα σασιά και καλώδια με μπλενταζ από δέρμα τσουτσούς κροκόδειλου ζητώντας πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα (σε EUR)...

Ένας παράγοντας με προβληματίζει μόνο, ο παράγοντας αξιοπιστία.

Αλλά η Fiio γενικά έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή εταιρία κι όχι Kinezotronics.
Θεωρώ σε αρκετές λύσεις της (όχι όλες προφανώς) κοντράρει πολύ άσχημα την iFi και άλλους παίχτες παρεμφερούς κατηγορίας μάλιστα με είτε καλύτερες υλοποιήσεις, είτε αρκετά οικονομικότερες.

Reaction score
576
Πάνε οι καιροί που ο καθένας πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, καλογυαλισμένα σασιά και καλώδια με μπλενταζ από δέρμα τσουτσούς κροκόδειλου...

Ένας παράγοντας με προβληματίζει μόνο, ο παράγοντας αξιοπιστία.

Αλλά η Fiio γενικά έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή εταιρία κι όχι Kinezotronics.
Θεωρώ σε αρκετές λύσεις της (όχι όλες προφανώς) κοντράρει πολύ άσχημα την iFi και άλλους παίχτες παρεμφερούς κατηγορίας μάλιστα με είτε καλύτερες υλοποιήσεις, είτε αρκετά οικονομικότερες.
Προσωπικα εχουν περασει απο τα χερια μου πανω απο 15 προιοντα fiio ακουστικα,νατακακια,bluetooth ντακακια dap αλλα πολλα
Ουδεποτε aντιμετωπισα καποιο προβληματικο
προσωπικα in fiio we trust

Reaction score
509
Προσωπικα εχουν περασει απο τα χερια μου πανω απο 15 προιοντα fiio ακουστικα,νατακακια,bluetooth ντακακια dap αλλα πολλα
Good to know.
Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό βλέποντας λύσεις όπως κάτι K9 Pro, M11 Pro κλπ...

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.160
Συμφωνώ και επαυξάνω. Και εγώ πελάτης 100% ευχαριστημένος. Αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμεύει το gound :)

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.713
Members
38.230
Νεότερο μέλος
doageorge