Firmware για την Samsung UE40B6000

Reaction score
2.556
Έχω μια ερώτηση για την UE40B6000 που πήρα μεταχειρισμένη για το εξοχικό:

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε μπεί στο Service menu και την δηλωσε σαν 7000 για να μπορεί να βλέπει ταινίες από το USB. Μια χαρά δουλεύει το κόλπο αλλά, αυτό που λένε ότι με αυτή την επέμβαση χαλάει ο ήχος (λιγότερα μπάσα) στέκει? Η τηλεόραση είναι έτσι κι αλλιώς πολύ λεπτή για να έχει μπάσα! Κάτι λένε επίσης ότι χαλάει η εικόνα αλλά μάλλον ούτε αυτό πρέπει να στέκει...

Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση στο firmware. Καταλαβαίνω ότι για να γίνει αυτό πρέπει να την επαναφέρω από το service menu σε 6000 και μετά να βάλω το τελευταίο firmware. Αλλά διάβασα κάπου ότι με το τελευταίο firmware δεν αφήνει πρόσβαση στο service menu και επίσης δεν μπορείς να γυρίσεις στο προηγούμενο firmware!

Ξέρει κανείς ποιό είναι το τελευταίο firmware (για την 6000 φυσικά - όχι την 7000) που δεν έχει αυτούς τους περιορισμούς?

Reaction score
715
Για το firmware δεν γνωρίζω αλλά ήχος και εικόνα στην δική μου είναι κομπλέ. Δεν αλλοιώθηκε. Οστόσο ο ήχος δεν είναι καλός στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Τι ξεφτίλα και αυτό με το 7000. Όταν την είχα αγοράσει τότε που είχαν πρωτοβγεί, είχαν μια διαφορά στην τιμή περίπου 400€

Reaction score
2.556
Για το firmware δεν γνωρίζω αλλά ήχος και εικόνα στην δική μου είναι κομπλέ. Δεν αλλοιώθηκε. Οστόσο ο ήχος δεν είναι καλός στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Τι ξεφτίλα και αυτό με το 7000. Όταν την είχα αγοράσει τότε που είχαν πρωτοβγεί, είχαν μια διαφορά στην τιμή περίπου 400€
Έχεις την 6000 ή την 7000?
Αν έχεις την 6000 έχεις κάνει το τρικ με το service menu?

Reaction score
715
Έχεις την 6000 ή την 7000?
Αν έχεις την 6000 έχεις κάνει το τρικ με το service menu?
Ναι την 6000 έχω και το έχω κάνει. Παίζει εντελώς απροβληματιστα αρκετά χρόνια.
Δυσκολία θα συναντήσεις με δίσκους άνω των 350gb. Μέχρι 350 παίζει κανονικά.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.884
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis