Firmware Update για τον Benq W5000??

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους!!

Ξερει μηπως κανεις εαν ηρθε το περιφημο Firmware Update 1.12 για τον Benq W5000?? Ο δικος μου εχει το 1.08 και προβληματα δεν εχω παρατηρησει. Η ιστοσελιδα της Benq, η της αντιπροσωπειας (BSI) δεν αναφερει παντως κατι.

Ευχομαι σε ολους καλες διακοπες!!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ο Max είναι και ομοιοπαθής μαζί σου, Βλέπε W5000.
Μήπως μπορεί να σε πληροφορήσει καλύτερα απο όλους μας;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.488
Απάντηση: Firmware Update για τον Benq W5000??

Εγώ είμαι σε χειρότερη θέση, καθώς έχω έναν από τους πρώτους W5000, με firmware 1.02. Στο 1.08 που έχεις εσύ, έχει διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό το θέμα του ψηφιακού θορύβου όταν χρησιμοποιείται το Briliant Color και υποστηρίζονται κανονικά τα 24p. Προφανώς από αβλεψία, στην έκδοση αυτή δεν επιτρέπεται ο μηδενισμός του overscan, οπότε υπάρχει μια μικρή πτώση της ευκρίνειας της εικόνας. Γι'αυτό η έκδοση αυτή είχε μικρή διάρκεια ζωής και αντικαταστάθηκε πολύ σύντομα από την 1.12, που διόρθωσε το ζήτημα του overscan.
Απ'ότι διαβάζω και η 1.12 έχει κάποια μικρο-bugs (αν και δευτερεύουσας βαρύτητας), οπότε είναι πιθανό να βγει κι άλλη έκδοση κάποια στιγμή.
Παρότι ακόμα και με το αρχικό firmware το μηχάνημα είναι εξαιρετικό στην κατηγορία του, είναι γεγονός ότι το θέμα αυτό έχει τραβήξει πολύ σε μάκρος. Κάποια στιγμή η υπομονή του κόσμου θα εξαντληθεί και η Benq θα το βρει μπροστά της.

Τώρα σε ελληνικό επίπεδο, μας έχουν υποσχεθεί από την αντιπροσωπεία ότι θα γίνει on-site αναβάθμιση (τουλάχιστον για όσους έχουν το αρχικό 1.02 που δεν υποστηρίζει 24p, ενώ είναι στις προδιαγραφές με τις οποίες προωθείται το μηχάνημα). Σχετικά με το πότε θα γίνει αυτό, σου συνιστώ να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από το οποίο αγόρασες τον προβολέα. Αυτοί έχουν τη δυνατότητα και την υποχρέωση απέναντι στους πελάτες τους, να πιέσουν την αντιπροσωπεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Reaction score
1

Απ'οτι διαβασα τα μηχανακια που κυκλοφορουν τωρα εχουν την 1.12!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ρε γαμώτο....κατέντησαν τα προβολικά σαν τα Windows.
Service pack και software release.....και πάει λέγοντας!

Όπως πάει η τεχνολογία σε λίγο θα αγοράζεις DLP, θα αλλάζεις firmware και θα τουμπάρει σε LCD !!!

Reaction score
0
Παιδια αμα τον πατε στην αντιπρωσπεια και ποιο ειδικα στην alman που ειναι το service τους σας κανουν το Update και ειστε μια χαρα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.488
Απάντηση: Re: Firmware Update για τον Benq W5000??

Παιδια αμα τον πατε στην αντιπρωσπεια και ποιο ειδικα στην alman που ειναι το service τους σας κανουν το Update και ειστε μια χαρα.
Η Alman κάνει πράγματι update, αλλά μόνο αν πας εκεί το μηχάνημα.
Το firmware που διαθέτουν αυτή τη στιγμή είναι το 1.12, που στο εξωτερικό έχει αντικατασταθεί προ ολίγων ημερών από νεότερη έκδοση. Θα συνιστούσα λίγη αναμονή ακόμα.

Reaction score
1

Αυτες τις μερες παιζει να κατεβω Αθηνα και λεω να παρω μαζι μου το προβολι να του κανω την αναβαθμιση για να διορθωθει το overscan. Με ποια εταιρια πρεπει να επικοινωνησω για να ειμαι σιγουρος? Αν υπαρχει και τηλεφωνο θα ημουν ευγνωμων.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.095
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21