PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.866
ενισχυτή χωρίς preouts δεν θα έπαιρνα ποτέ.![]()
Έχει 12 τελικά στάδεια των 200watt class d. Γι'αυτό δεν έχει pre out. σου λέει στα έχω όλα έτοιμα.με τόσα ενισχυτικά στάδια ενσωματωμένα. ΙΜΗΟ...
Για το 70% των ηχείων είναι ενταξειΈχει 12 τελικά στάδεια των 200watt class d. Γι'αυτό δεν έχει pre out. σου λέει στα έχω όλα έτοιμα.
Μπα, δεν είναι έτσι. Για το 95% των δορυφόρων, αρκούν 200 βατ.Για το 70% των ηχείων είναι ενταξει
Και 150 καλά είναι.Για το 95% των δορυφόρων, αρκούν 200 βατ.
Με 3 φουρφουρια που λεει και ο daharis κάτι θα γίνεταιΕγω δεν θα το έπαιρνα ποτέ.
Το storm το prepro, ίσως, με επιφυλάξεις.
Άσχετο: φτάνει αυτο το κουτί για τόσα πολλά ενισχυτικά, ή θα πάρει φωτιά;
Με ένα χιλιαρικάκι ακόμα, σου κάνουν δώρο και ψυγείο για να το βάζεις μέσα.Εγω δεν θα το έπαιρνα ποτέ.
Το storm το prepro, ίσως, με επιφυλάξεις.
Άσχετο: φτάνει αυτο το κουτί για τόσα πολλά ενισχυτικά, ή θα πάρει φωτιά;
Άσε τα γέλια.... και γράψε ομάδα αίματος στο άβαταρ να γνωρίζουν οι γιατροί συμβατότητες
Πλάκα πλάκα τα επαγγελματικά rack που βάζουν οι εγκαταστάτες σε ξεχωριστά δωμάτια έχουνε είσοδο κλιματιστικού.Με ένα χιλιαρικάκι ακόμα, σου κάνουν δώρο και ψυγείο για να το βάζεις μέσα.![]()
Όταν υπηρετούσα είχαμε ένα δωμάτιο με κάτι Rack και προσέχαμε κάμερες ασφαλείας. Το AC δεν έκλεινε σχεδόν ποτέ. Υπηρεσία σε δωμάτιο με μπουφάν. Ευτυχώς που δεν ασχολούταν κανένας με εμάς και μπορούσαμε να βάλουμε σαν άνθρωποι και ένα fleece.Πλάκα πλάκα τα επαγγελματικά rack που βάζουν οι εγκαταστάτες σε ξεχωριστά δωμάτια έχουνε είσοδο κλιματιστικού.
Όσον αφορά τα pre-out κάναν οικονομία oi τσιπιδες άμα θέλανε θα βάζανε.
Βρε που φτάσανε τα κουτάκια υπολογιστών! Είκοσι χιλιάρικα το κομμάτι...Τελικά η Γάλλοι το έχουν με την οικονομία. Τσάμπα πράγμα και μετά λέτε τον trinov ακριβό
ορίστε με 20000euro και dirac (όχι δεν έχω κάνει λάθος στα μηδενικά)
https://www.lowbeats.de/focal-astral-16-ultimativer-av-prozessor-verstaerker/
https://www.hifi.nl/artikel/27739/F...V-processor-tevens-12-kanaals-versterker.html
View attachment 122229
View attachment 122230